hepatitis c

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

gabrijel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 09, 2006 10:36 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Cuo sam...

Post od gabrijel »

Moj poznanik je dugo bio na igli.Tom prilikom fasovao je i hepatitis c.Licno ne spadam u rizicnu grupu i do sada mi nije konstantovan virus.
Ali hocu da ispricam pricu o poznaniku i da je nisam cuo i od drugih ljudi ne bih je ni ovde pisao.KAze da ima neki cica u okolini novog pazara koji svojom terapijom (koja inace traje 2 mes i kosta 250) biljnim cajevima i neznam vec cime USPESNO LECI hepatitis c.Klijentela su mu politicari,glumci,estradne zvezde...
Pitanje: zna li neko nesto o tome?
jer ako je to istina onda sigurno treba da se prosiri.

pozdrav!
Gabrijel
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Cuo sam...

Post od majja »

gabrijel napisao:Moj poznanik je dugo bio na igli.Tom prilikom fasovao je i hepatitis c.Licno ne spadam u rizicnu grupu i do sada mi nije konstantovan virus.
Ali hocu da ispricam pricu o poznaniku i da je nisam cuo i od drugih ljudi ne bih je ni ovde pisao.KAze da ima neki cica u okolini novog pazara koji svojom terapijom (koja inace traje 2 mes i kosta 250) biljnim cajevima i neznam vec cime USPESNO LECI hepatitis c.Klijentela su mu politicari,glumci,estradne zvezde...
Pitanje: zna li neko nesto o tome?
jer ako je to istina onda sigurno treba da se prosiri.

pozdrav!

Moracu malo da te razocaram........ :( , naravno ne zelim da te plasim, ali u rizicnu grupu spadaju svi seksualno aktivni, svako ko je i jedan jedini put imao stomatolosku intervenciju, primao transfuziju, imao bilo kakvu operaciju, pirsing, tetovaza, ako svoj licni pribor (brijac, makazice, turpiju grickalicu za nokte koristi sa nekim drugim, britvu u frizeskom salonu........ ima mnogo rizika za fasovanje HCV i HBV infekcije, ne mora to da bude samo od igle...........a znam za primer gde su momak i devoka IV narkomani, koriste isti pribor, a on ima HCV, a ona ne (bar za sada).
Tako da nista ne mora da bude ZA i PROTIV, svako je u rizicnoj grupi bez obzira na pol, starost..........

Na ovom Forumu je dosta pisano na temu lecenja travama i raznim pripravcima za "lecenje" hepatitisa, mozda gresim, ali koliko sam upoznata, ne leci se hepatitis time, a moze doci od raznih neproverenih mesavina do jos veceg pogorsanja stanja obolelog.

Ljudi se dovijaju na razne nacine da zarade novac, ok, nemam nista protiv proizvoda za skidanje kilograma, smanjenja celulita, bujne kose i sl, ali igrati se sa tim stvarima kada je ovako opasna bolest u pitanju, smatram krajnje nehumano!!!!

Ne kazem, ima mnogo lekovitih trava i pripravaka kojima se mogu smanjiti transaminaze, holesterol........alli ubiti virus hepatitisa tim mesavinama smatram da je suludo!!!

P.S. Ovde sam iznela svoje misljenje, jer znam koliko svako bolesnik ocajnicki pokusava na sve moguce nacine da ozdravi, ali mislim da ovim putem moze samo da se zavarava i produzava bolest i odlaganje lecenja, a u najgorem slucaju da moze sebi dodatno da ugrozi zdravlje!![/b]
Danka 666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 8:49 pm

pa morala sam da dodam 666 jer si ti vec maznula moje ime Da

Post od Danka 666 »

danka napisao:Ja sam uvek i uvek pisala da je najbitnije da se bolest otkrije na vreme!

Kod moje majke je otkriveno u zadnjoj fazi - nikakve lekove nije dobilala.... a najzalije je sto je bila u svakom pogledu na svome mestu (mislim, nista droga, vec je bila stub kuce, svima nama je prakticno sluzila i za nas zivela) i boljku je zarazila kod pedikira (ja ne krivim pedikire, ona je tu zarazu dobila kada se nije ni znalo za postojanje nekavog hepC, vidim da nekoga to sto pisem u vezi pedikira iritira, ali ona jeste tu dobila zarazu!!) I zaista se kod pedikira ne vrsi suva sterilizacija instrumenata!!!).

Zelim ti Danka666 da i dalje lepo zivis sa uspavanim virusom (koji je kao uspavan bezopasan).
pozdrav

danka (ali NE 666, da sam stavila neki broj, tesko da bih stavila taj))) :D
8)

PS: a ona gore reklama.... evo jos jeden "carobne vodice" , jos jednog lovca na "ovce za sisanje"...
Odgovori