hepatitis c

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Dejan Pejatovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 05, 2006 6:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: hepatitis c

Post od Dejan Pejatovic »

Danka 666 napisao:upravo sam na terapiji, i zelim da sve ohrabrim, jer terapija uopste nije strasna kako se prica, ja zapravo ni nemam nekih narocitih problema, ako nekog nesto zanima , rado cu mu pomoci, inace lecim se u inostranstvu
BILJNI NAPITAK “MILAX”

NASTAO JE VESTIM ODABIROM ZDRAVOG I MIRISNOG BILJA SA PODRUCIJA VALJEVA I ZAPADNE SRBIJE, KOJE JE ESTRAHOVANO U CISTOJ IZVORSKOJ VODI, TEHNOLOGIJOM PRIPREMANJA NASLEDJENOM OD PREDAKA.
DELUJE OKREPLJUJUCE ZBOG VELIKOG PRISUSTVA PRIRODNIH ELEKTROLITA KAO STO SU FOSFATI, SULFATI, BIKARBONATI I HLORIDI, BLAGOTVORNO UTICE NA URINARNE ORGANE I STIMULISE RAD ORGANA ZA METABOLIZAM, DIREKTNO DELUJE NA ZLEZDE SA UNUTRASNJIM LUCENJEM, REVITALIZUJE TKIVO BUBREGA, SNIZAVA NIVO KREATININA I UREE A KOD OSOBA KOJE SU NA DIJALIZI, SMANJUJE BROJ TRANSFUZIJA I POPRAVLJA KRVNU SLIKU, OTKLANJA CISTE NA BUBREZIMA, JETRI, JAJNICIMA I DRUGIM ORGANIMA, POMAZE KOD SVIH OBLIKA ANEMIJE KAO I BLAZIH OBLIKA LEUKEMIJE. OSPOSOBLJAVA CELIJE JETRE DA APSORBUJU VODU IZ CISTI A PRITOM DELUJE NA MASNU I UVECANU JETRU I HEPATITIS B I C. MILAX POMAZE KOD BRONHITISA, KOLITISA, KOD UPALE ZUCI I ZUCNIH KANALA, SMANJUJE NEGATIVNO DEJSTVO HEMOTERAPIJE, UKLANJA NEZELJENA DEJSTVA CITOSTATIKA A PREPORUCUJE SE I ZA POSTOPERATIVNI OPORAVAK.
BILJNI NAPITAK “MILAX” SPRECAVA RAZMNOZAVANJE RETRO-VIRUSA, UNOSENJEM MILAX-a U ORGANIZAM, SVI HIV VIRUSI GUBE MOC DALJEG RAZMNOZAVANJA. DA BI ORGANIZAM IZBACIO VIRUSOM ZARAZENE LINFOCITE, INDIVIDUALNO JE DO ORGAIZMA, KOLIKO MU JE VREMENA POTREBNO U ZAVISNOSTI OD BROJA VIRUSA I STADIJUMA OBOLJENJA.
POVECANJEM CD4 LINFOCITA MILAX OPORAVLJA IMUNOLOSKI SISTEM, TE SE ZBOG TOGA PREPORUCUJE DECI, STARIJIM OSOBAMA, REKOVALESCENTIMA, SPORTISTIMA I LJUDIMA KOJI SU IZLOZENI SVAKODNEVNIM FIZICKIM NAPORIMA, POSEBNO SE PREPORUCUJE TRUDNICAMA JER ODRZAVA NIVO HEMOGLOBINA.
BILJNI NAPITAK “MILAX” U SVOM SASTAVU NEMA HEMIJSKIH PRIMESA, SAMIM TIM NI KONTRAINDIKACIJA KAO NI STAROSNE GRANICE OSOBA KOJE GA KONZUMIRAJU.

email:[email protected]
Tužna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 10, 2006 1:10 am
Kontakt:

Post od Tužna »

majja napisao:A jel si bila na biopciji i radila PCR test?? Jel znas koji si genotip i koju kolicinu virusa imas u krvi?? Ides li na kontrole?
Nisam bila na tim testovima i nemam pojma koju količinu virusa imam, idem na kontrole svakih tri meseca, ali mi samo vade krv i rade ultrazvuk jetre.
sreća je zdravlje
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

I kakvi su rezultati??
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Ja sam uvek i uvek pisala da je najbitnije da se bolest otkrije na vreme!

Kod moje majke je otkriveno u zadnjoj fazi - nikakve lekove nije dobilala.... a najzalije je sto je bila u svakom pogledu na svome mestu (mislim, nista droga, vec je bila stub kuce, svima nama je prakticno sluzila i za nas zivela) i boljku je zarazila kod pedikira (ja ne krivim pedikire, ona je tu zarazu dobila kada se nije ni znalo za postojanje nekavog hepC, vidim da nekoga to sto pisem u vezi pedikira iritira, ali ona jeste tu dobila zarazu!!) I zaista se kod pedikira ne vrsi suva sterilizacija instrumenata!!!).

Zelim ti Danka666 da i dalje lepo zivis sa uspavanim virusom (koji je kao uspavan bezopasan).
pozdrav

danka (ali NE 666, da sam stavila neki broj, tesko da bih stavila taj))) :D
8)

PS: a ona gore reklama.... evo jos jeden "carobne vodice" , jos jednog lovca na "ovce za sisanje"...
Rosa39
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 26, 2005 10:10 pm

Post od Rosa39 »

Danka, ja ti verujem apsolutno u vezi tvoje mame, ja sam ovde u IT isla u trogodisnju skolu za kozmeticare i secam se da niko nista nije sterilisao, zamisli u skoli tog tipa a sve smo radile vezbale jedna na drugoj, zamisli koliko manikira i pedikira. Dalje, i ovde u svakom salonu pitanje je kolika je mogucnost zaraze.........treba poslati neku inspekciju. Tada ni ja nisam znala da to uopste postoji i opet ponavljam da mi je zao sto se o tome toliko malo zna, a toliko je opasno. Pored tog nacina, odmah zatim je zubar,ginekolog i bilo kakva hirurska intervencija....dakle gde god se ne sterilise kako treba. Mogucnost prenosenja seksom je jako minimalna, na poslednjem mestu, skoro nemoguca a gomila ljudi pre svega misli da je to, jos jedna zabluda.Pozdrav.
Tužna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 10, 2006 1:10 am
Kontakt:

Post od Tužna »

majja napisao:I kakvi su rezultati??
Pa nisu dobri, sedimentacija mi je velika, bilirubin vezani su mi veliki i transf. je povećan u onosu na pređašnje rezulte.
sreća je zdravlje
laradi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 20, 2006 3:39 am

Post od laradi »

Sedam godina znam da imam hepatitis C , a nažalost znam i kako sam ga dobila, jer sam dugogodišnji narkoman! I ja kao i "Tužna" još nikakve veće analize nisam radila sem ultrazvuka jetre i povremene kontrole krvi koja ne pokazuje nikakve promene. Pijem LIV 52 i sve što se može čuti od pomoćnih sredstava! Skoro sam počela da pijem "Tahitian noni" , napravljen od ekstrakta ovog polinežanskog voća i izvanredno se osećam,a i krvna slika mi se poboljšala, kao i opšte stanje organizma! Moj problem je što se zamaram lako, a imam i spihosomatske tegobe koje nisu vezane za jetru! Pardon, strah postoji i po neki put baš bude nekontrolisan. Crne misli me obuzmu celu. Ne bi bilo loše ako neko zna za još neki pomoćni preparat to da podeli sa nama,a eto, noni ja toplo preporučujem svima!
majja
Stalni član
Stalni član

Post od majja »

Skoro je na Art kanalu bila neka emisija gde su pricali o "Vitafon" aparatu koji je navodno odlican za lecenje hep C.

Ne znam nikoga ko ima iskustva sa tim.........

A zasto ne uradite nesto vise za sebe po pitanju lecenja? Zasto ne idete na detaljnije preglede i/ili eventualno lecenje?
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

Vitafon ima moja prijateljica (koroste ga ona i njen muz za razne tegobe).
Pa opet su stalno nesto bolesni.... nije da pisem protiv Vitafona, ali samo konstatujem stanje.
ne vidim akko bi vitafon mogao da pomogne kod virusa, sem ako ne podize imunitet, a to kod njih bas i nisam primetila, ali ko zna, mozd aga ne koriste kako treba, ne znam...
pozdrav
melania
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 23, 2005 3:09 pm

Post od melania »

ja do sada nisam ni od koga cula da se izlecio od hep-c uz pomoc alternativne medicine, na zalost. ja bih se veoma pazila ljudi i kompanija koje kazu da mogu da izlece hep -c. mozda neke biljke pomazu jetri ali izecenje u to nisam sigurna. pazi te se ljudi ne verujete nikome koji tvrdi da ce da vas izleci, novac je nacesce u pitanju.
p.s
ja takodje umam boljku za koju znam vec 2 i po godine
gabrijel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 09, 2006 10:36 am

Cuo sam...

Post od gabrijel »

Moj poznanik je dugo bio na igli.Tom prilikom fasovao je i hepatitis c.Licno ne spadam u rizicnu grupu i do sada mi nije konstantovan virus.
Ali hocu da ispricam pricu o poznaniku i da je nisam cuo i od drugih ljudi ne bih je ni ovde pisao.KAze da ima neki cica u okolini novog pazara koji svojom terapijom (koja inace traje 2 mes i kosta 250) biljnim cajevima i neznam vec cime USPESNO LECI hepatitis c.Klijentela su mu politicari,glumci,estradne zvezde...
Pitanje: zna li neko nesto o tome?
jer ako je to istina onda sigurno treba da se prosiri.

pozdrav!
Gabrijel
majja
Stalni član
Stalni član

Re: Cuo sam...

Post od majja »

gabrijel napisao:Moj poznanik je dugo bio na igli.Tom prilikom fasovao je i hepatitis c.Licno ne spadam u rizicnu grupu i do sada mi nije konstantovan virus.
Ali hocu da ispricam pricu o poznaniku i da je nisam cuo i od drugih ljudi ne bih je ni ovde pisao.KAze da ima neki cica u okolini novog pazara koji svojom terapijom (koja inace traje 2 mes i kosta 250) biljnim cajevima i neznam vec cime USPESNO LECI hepatitis c.Klijentela su mu politicari,glumci,estradne zvezde...
Pitanje: zna li neko nesto o tome?
jer ako je to istina onda sigurno treba da se prosiri.

pozdrav!

Moracu malo da te razocaram........ :( , naravno ne zelim da te plasim, ali u rizicnu grupu spadaju svi seksualno aktivni, svako ko je i jedan jedini put imao stomatolosku intervenciju, primao transfuziju, imao bilo kakvu operaciju, pirsing, tetovaza, ako svoj licni pribor (brijac, makazice, turpiju grickalicu za nokte koristi sa nekim drugim, britvu u frizeskom salonu........ ima mnogo rizika za fasovanje HCV i HBV infekcije, ne mora to da bude samo od igle...........a znam za primer gde su momak i devoka IV narkomani, koriste isti pribor, a on ima HCV, a ona ne (bar za sada).
Tako da nista ne mora da bude ZA i PROTIV, svako je u rizicnoj grupi bez obzira na pol, starost..........

Na ovom Forumu je dosta pisano na temu lecenja travama i raznim pripravcima za "lecenje" hepatitisa, mozda gresim, ali koliko sam upoznata, ne leci se hepatitis time, a moze doci od raznih neproverenih mesavina do jos veceg pogorsanja stanja obolelog.

Ljudi se dovijaju na razne nacine da zarade novac, ok, nemam nista protiv proizvoda za skidanje kilograma, smanjenja celulita, bujne kose i sl, ali igrati se sa tim stvarima kada je ovako opasna bolest u pitanju, smatram krajnje nehumano!!!!

Ne kazem, ima mnogo lekovitih trava i pripravaka kojima se mogu smanjiti transaminaze, holesterol........alli ubiti virus hepatitisa tim mesavinama smatram da je suludo!!!

P.S. Ovde sam iznela svoje misljenje, jer znam koliko svako bolesnik ocajnicki pokusava na sve moguce nacine da ozdravi, ali mislim da ovim putem moze samo da se zavarava i produzava bolest i odlaganje lecenja, a u najgorem slucaju da moze sebi dodatno da ugrozi zdravlje!![/b]
Danka 666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 27, 2006 8:49 pm

pa morala sam da dodam 666 jer si ti vec maznula moje ime Da

Post od Danka 666 »

danka napisao:Ja sam uvek i uvek pisala da je najbitnije da se bolest otkrije na vreme!

Kod moje majke je otkriveno u zadnjoj fazi - nikakve lekove nije dobilala.... a najzalije je sto je bila u svakom pogledu na svome mestu (mislim, nista droga, vec je bila stub kuce, svima nama je prakticno sluzila i za nas zivela) i boljku je zarazila kod pedikira (ja ne krivim pedikire, ona je tu zarazu dobila kada se nije ni znalo za postojanje nekavog hepC, vidim da nekoga to sto pisem u vezi pedikira iritira, ali ona jeste tu dobila zarazu!!) I zaista se kod pedikira ne vrsi suva sterilizacija instrumenata!!!).

Zelim ti Danka666 da i dalje lepo zivis sa uspavanim virusom (koji je kao uspavan bezopasan).
pozdrav

danka (ali NE 666, da sam stavila neki broj, tesko da bih stavila taj))) :D
8)

PS: a ona gore reklama.... evo jos jeden "carobne vodice" , jos jednog lovca na "ovce za sisanje"...
Odgovori