GLAVOBOLJA POMAGAJTE

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Anastasija95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2011 9:52 am

Re: GLAVOBOLJA POMAGAJTE

Post od Anastasija95 »

:D :D E bas cu da kupim,i obavezno te zovem..Nadam se da ce da prodje,smorilo me vise
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

obavezno, imamo svu uzu i siru rodbinu da pregledamo... :P :D :D :D

ma opusti se samo, uzivaj bre...zaboravis na to, kazem ti: ako budes non-stop razmisljala o tome mozes bas i da obolis od neke bolesti... :roll:
Anastasija95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 13, 2011 9:52 am

Post od Anastasija95 »

E :) Taj pet-ct nije dobar,mnogo zraci,vece su sanse da dobijemo nes tako :) Ne dao Bog
Nego,magnetnu bih da kupim,ona ne zraci :D E lepo si reko,mene je strah da ne privucem nesto ovim mojim razmisljanjem,evo pre dve nedelje pocela mi noga,pa pre dva dana kada legnem uvece,sve me bocka,ruke,noge,i pre mi se desavalo tako,procitam da su EPI NAPADI :o Radila sam EEG on je dobar,mada nisam nes sigurna bas,mozda ponovim :D Jos malo pa skola,ich mi se ne ide :) Ionako sada imam patologiju,pa kasnije interna,EXTRA :D Daj Boze zdravlje.Mene je strah da ne zeznem skolu zbog mojih misli,pre sam bezala(NISAM BILA UPISANA :D ) da bih isla kod lekara
Korisnikov avatar
Slavko_slavko
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm

Post od Slavko_slavko »

jes' da zraci ali dovoljno da odes jednom u pola godine i eto ti, znas na cemu si... :)
valjda nismo toliki narcisi da se svaki cas slikamo... :D hehehe, ti si kao moja mama, kada je nervozna ona kaze: evo, opet neke buve me napadaju :D (svrab i peckanje po kozi), a desava se i kad je premorena...ajme, to si samo zamislila, nemas ti nijednu od tih bolesti, sto je super, sta ce ti? :P trebas verovati rezultatima, to nisu aparati koje mozes tako lako da zeznes...sto se tice skole, znam kako ti je, klasika... :P :D samo dok ne krenes, prvih par dana bice malo zeznuto a posle se naviknes... :) bas extra, uzivanje... :D hahaha, nemoj bezati iz skole, ne valja, nego lepo sama budi svoj doca, kaze sebi: ma nije ti nista, idi u skolu i bice sve ok... ;)
Annchy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 30, 2011 12:42 pm

Post od Annchy »

Poznati su mi ti siptomi.Moj komsija je imao isti takav slucaj bio..I isao je u bolnicu i na slikanje glave itd.. I na kraju su ustanovili da je to tinejdzerska glavobolja koja ne mora biti ni cim uzrokovana da bi napala, sa godimaa ce to proci, ali potrazi jos savjeta..Ako ti se desi da te boli glava kada pocnes da gledas TV, idi kod ocnog doktora, ja sam bila..Ja imam tako glavobolje od 4. razreda osnovne skole a sada sam 2. srednje skole..Mene glava boli skoro stalno .To je strasno :O
Odgovori