Fobija od povracanja. UPOMOC!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Fobija od povracanja. UPOMOC!
A sad sam trenutno na more i mi je muka sve sto pojedem mi bude veoma muka skoro da povratim ali ne nema povracanje, za 3 dana idemo kuci a ja moram da se oporavim do tada, dajte neki savet hitno!!!
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
meni bas nije tako...pokusaj da povratis mozda ti i bude bolje...ne znam sta drugo da ti kazem...jel si probao sa lekovima za mucninu?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Jao kad bih ja imala tu fobiju ja bih umrla, posto zbog Krona kad sam u aktivnoj fazi povracam jedno 5 puta dnevno a u mirnoj razi nedeljno.... Ja sam se vec ispraksovala utrcim ispovracam se, sacekam minut dva i nastavljam ko da nista nije bilo....
Jednom mi se za sve ove godine samo desilo da me je to zadesilo na sred ulice, ali sta cu zgrabila sam kantu za djubre i .... da ne detaljisem i po zavrsetku se sto brze udaljila odatle. A kod mene to sto tamarft kaze da se ne povraca samo od mucnine ne stoji, ja povracam i kad samo pomislim na to....
Mislim ne pomogoh ti odgovorom, nego samo da ti kazem da ima i ljudi koji se bljuckanjem bakcu non stop....
Jednom mi se za sve ove godine samo desilo da me je to zadesilo na sred ulice, ali sta cu zgrabila sam kantu za djubre i .... da ne detaljisem i po zavrsetku se sto brze udaljila odatle. A kod mene to sto tamarft kaze da se ne povraca samo od mucnine ne stoji, ja povracam i kad samo pomislim na to....
Mislim ne pomogoh ti odgovorom, nego samo da ti kazem da ima i ljudi koji se bljuckanjem bakcu non stop....
Joj kakva sramota bre... pa ima nas dosta sa tom fobijom...
JA imam fobiju od povracanja a sad i problema i sa zeludcem i grlom,pa malo i aneksioznost verovatno... pa kad se to skupi ne mogu normalno da funkcionisem... Smrsala sam dosta... KAd mi je mucno i ja cinim sve sam oda ne povratim... drhtim sva, osamim se negde... Uf... pocinje da mi remeti zivot sve to... pomislim da je bolje da me nema...
JA imam fobiju od povracanja a sad i problema i sa zeludcem i grlom,pa malo i aneksioznost verovatno... pa kad se to skupi ne mogu normalno da funkcionisem... Smrsala sam dosta... KAd mi je mucno i ja cinim sve sam oda ne povratim... drhtim sva, osamim se negde... Uf... pocinje da mi remeti zivot sve to... pomislim da je bolje da me nema...