Da li ćete se vakcinisati protiv novog virusa gripa A/H1N1?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Da li ćete se vakcinisati protiv novog virusa gripa A/H1N1?
Svinjski grip nam je pred vratima. Sajt doktor.rs vas pita: Da li ćete primiti vakcinu protiv novog gripa?
Re: Da li ćete se vakcinisati protiv novog virusa gripa A/H1N1?
Nisam se vakcinisao ni od jednog gripa, pa necu ni protiv ovog. Cenim da ne spadam u rizicnu grupu. Svako neka proceni za sebe.
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
ja sam hronicni bolesnik,mislim na kancer i sa ovako slabim imunitetom ne znam da li je pametno da se vakcina prima,inace zbog nekih svojih ubedjenja necu dozvoliti da primim ovu vakcinu,smatram da ovaj grip nije tako opasan...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 15, 2009 12:08 pm
Svinjski grip nam je pred vratima. Sajt doktor.rs vas pita: Da li ćete primiti vakcinu protiv novog gripa?
Naravno da se necu vakcinisati. Nije ni dokazano da je vakcina uredu. Svakakve price se vrte, u svakom slucaju, mi sami odlucujemo o tome. Cuvaj te zdravlje ljudi.
Naravno da se necu vakcinisati. Nije ni dokazano da je vakcina uredu. Svakakve price se vrte, u svakom slucaju, mi sami odlucujemo o tome. Cuvaj te zdravlje ljudi.
- andjelija81
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Apr 05, 2008 1:44 pm
ne vidim gde mozemo glasati?
Mi cemo se vakcinisati.
Inace, svake godine smo se vakcinisali protiv sezonskog gripa, i deca i mi, pa ne vidim sto necemo protiv ovog. Protiv sezonskog vec jesmo.
Inace, bas se radujem sto vidim da se puno ljudi nece vakcinisati. Iskreno, plasila sam se da nece biti vakcina za sve, s obzirom da ce nabaviti neke bedne kolicine, ali sad vidim da mozda nema razloga za strah...
Inace, svake godine smo se vakcinisali protiv sezonskog gripa, i deca i mi, pa ne vidim sto necemo protiv ovog. Protiv sezonskog vec jesmo.
Inace, bas se radujem sto vidim da se puno ljudi nece vakcinisati. Iskreno, plasila sam se da nece biti vakcina za sve, s obzirom da ce nabaviti neke bedne kolicine, ali sad vidim da mozda nema razloga za strah...

- peniko
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Necu se vakcinisati, buduci da mislim da nema potrebe, ali juce sam od jednog eminentnog epidemiologa dobio potvrdu da je Novatris vakcina sasvim dobra i da nema mesta glupostima kakve se iznose na forumu. I dalje mislim da je javnost u Srbiji jako lose upoznata sa cinjenicama vezanim i za vakcinu i za sam grip...
Cogito ergo doleo....
Vakcinisao sam se protiv sezonskog gripa. Sigurno cu se vakcinisati i protiv novog. Mnogo puta sam se uverio da teorije zavere su obicna naklapanja, kao i clanci u tabloidima. Ko je imao upalu pluca (a ja sam je imao u 43 godini) odlicno zna kako izgleda docekati svako jutro dok pluca ne rade.
- Koki95
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jul 27, 2009 3:24 pm
Hocu. Naplašili su me oni na TV-u sa svojim prićama o Meksičkom (svinjskom) gripu, i o epidemiji.
Inače imam VEOMA jak imunitet i nikad do sada u životu nisam imao nikakav grip, čak ni onaj najobičniji.
Najverovatnije hoću.
Inače imam VEOMA jak imunitet i nikad do sada u životu nisam imao nikakav grip, čak ni onaj najobičniji.
Najverovatnije hoću.
Rekli su da ce nbaviti 3 milionevakcina.....isidora napisao:Mi cemo se vakcinisati.
Ja nemam pojma, najverovatnije necu...
Necu se vakcinisati.. Izgleda da i nije bas toliko smrtonosan taj grip, tj mislim da nije smrtnosniji od bilo kog drugog sezonskog gripa. a umreti se moze i od bakterija, pa ne pijemo svaki dan andtibiotike, jel da?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 12, 2009 11:48 am
I mi se svake godine porodično vakcinišemo protiv sezonskog gripa. To smo učinili i ove. Proverite da li smete primiti vakcinu protiv H1N1. Čula sam preko tv-a da oni, koji su se vakcinisali protiv sezonskog, ne smeju primiti vakcinu protiv H1N1.isidora napisao:Mi cemo se vakcinisati.
Ne necu se vakcinisati ni ja ni moja porodica.Ne nismo zaostali ,ali necemo biti pokusni kunici nasih politicara koji ce zgrnuti novac na nesreci naroda prodavajuci mu neispitane stvari.