Фризерски занат је много добар. Стално упознајеш нове људе, креативан посао итд. Да ли те занима нешто друго? Столарија, електроника, астрономија?
Татина штитна жлезда не може да има везе с тобом.
Želim da sve bude kao pre!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 01, 2013 10:01 pm
Re: Želim da sve bude kao pre!
Nisam na to mislio, već ako tata ima problema sa štitnom žlezdom, moguće da i ja imam? Od poslova me ne zanima ništa bukvalno, mama radi kao kondukter pa bih mogao preuzeti njen posao kad god bih hteo. Nevezano za poslove, zanima me pecanje, planinarenje, kampovanje i slično. Samo je problem što niko od prijatelja to nebi želeo, a hvata me tuga kada pomislim da idem sam. Normalno je to ili? Znam puno ljudi, čak sam i pričao sa jednim pre par dana, kaže da mu je bolje ići sam u sličnim situacijama.
Знам да ниси на то мислио. Само сам се шалио. Међутим, истина је. Заборави на везу татине штитне жлезде и тебе. Наслеђе има утицај од 5% на настанак болести. Од начина живота највише зависи појављивање саме болести. Најједноставнији пример су наследне проширене вене на ногама. Ако се особа посвети томе да ојача ножне мишиће и не бави се послом који захтева целодневно стајање у месту, неће имати проблема са проширеним венама.
На класично пецање се иде сам, камповање како хоћеш, али планинарење мора у друштву. Међутим, то је све забава.
Рећи ћу ти искрено шта мислим. Родитељи су те одгајили не водећи рачуна о томе да те запосле неким одговарајућим обавезама. Ниси морао да радиш ништа и само ти је забава преостала. Да ли сам у праву?
На класично пецање се иде сам, камповање како хоћеш, али планинарење мора у друштву. Међутим, то је све забава.
Рећи ћу ти искрено шта мислим. Родитељи су те одгајили не водећи рачуна о томе да те запосле неким одговарајућим обавезама. Ниси морао да радиш ништа и само ти је забава преостала. Да ли сам у праву?
-
- Novi član
Upravo to, uvek sam gledao život ostalih kao problem, zato što im roditelji nisu dozvoljavali puno toga, dok su meni dozvoljavali sve što poželim, uz to i pružali sve.aa_aca napisao:Рећи ћу ти искрено шта мислим. Родитељи су те одгајили не водећи рачуна о томе да те запосле неким одговарајућим обавезама. Ниси морао да радиш ништа и само ти је забава преостала. Да ли сам у праву?
Тја. Мораћеш некако да се избориш са последицама таквог одрастања. Можда успемо ми са форума мало да ти помогнемо.
Да ли те занима програмирање?
Да ли те занима програмирање?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Depresivac - obratite se psihologu ili psihiterapeutu, nemojte se LECITI NA FORUMIMA! Ocigledno imate problema koje treba da reshite, a to necete uraditi preko interneta, vec sam opravilno vodjenom terapijom!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
Pa ustvari meni je mnogo bolje od trenutka kada sam dobio neke odgovore na ovom forumu i moram reći da sam zahvalan na tome.
Aco, kao što sam napisao slabo se zanimam za današnje poslove, ali ovako mi je dobro neko istraživanje, uvek mi prija saznati i naučiti nešto novo, samo šteta što mi ova tvrdnja nikako ne stoji za školu. :)
Aco, kao što sam napisao slabo se zanimam za današnje poslove, ali ovako mi je dobro neko istraživanje, uvek mi prija saznati i naučiti nešto novo, samo šteta što mi ova tvrdnja nikako ne stoji za školu. :)
Знаш како пише у Библији:
- Где нема савета, пропада народ, а помоћ је у мноштву саветника. (Приче 11:14)
- Јер мудрим саветом ратоваћеш, и избављење је у мноштву саветника. (Приче 24:6)
Него, ниси ми јасан. Волиш да петљаш по рачунарима али не волиш програмирање? Како је то могуће?!
- Где нема савета, пропада народ, а помоћ је у мноштву саветника. (Приче 11:14)
- Јер мудрим саветом ратоваћеш, и избављење је у мноштву саветника. (Приче 24:6)
Него, ниси ми јасан. Волиш да петљаш по рачунарима али не волиш програмирање? Како је то могуће?!