Pa dobro opšte je poznato da sunce pomaže oštećenima kože, pa rekoh da probam.
A ranije sam uvek kada izgorim na suncu mazao kiselo mleko ili jogurt. Tako da ne verujem da može nešto da mi naškodi, ne znam... Uglavnom, u trenutku kada se sunčam, na licu nemam kiselo mleko. Namažem tek posle sunčanja.
Nego, primetio sam samo da mi kiselo mleko dosta zateže kožu lica, da li je takav slučaj i sa kefirom?
Ekcem, dermatitis. Molim za pomoc!
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 19, 2015 6:30 pm
Re: Ekcem, dermatitis. Molim za pomoc!
Kao, prvo,
trebalo bi da uradiš bris, mislim da to svuda rade, moja sestra je raila u drzavnoj laboratoriji. Svašta je mazala i nije vredelo, a kad su uzeli bris, rešen problem za 10 dana.
Druga stvar, mnogo može da utiče hrana, nemoj jesti ništa ljuto, kiselo, papreno, alkohol, i umivajte se hladnom vodom tj. malo više perite lice hladnom vodom. Sapun možeš koristiti koji u sebi sadrži katran, a ostale nikakooo, osim starog domaćeg pravljenog bez dodataka, a najbolje nikakav, samo obrišeš peškirom posle dožeg umivanja.
Ako imaš problema sa probavom imalo, uradi jedan detaljan pregled..
Pozdrav i srećno
trebalo bi da uradiš bris, mislim da to svuda rade, moja sestra je raila u drzavnoj laboratoriji. Svašta je mazala i nije vredelo, a kad su uzeli bris, rešen problem za 10 dana.
Druga stvar, mnogo može da utiče hrana, nemoj jesti ništa ljuto, kiselo, papreno, alkohol, i umivajte se hladnom vodom tj. malo više perite lice hladnom vodom. Sapun možeš koristiti koji u sebi sadrži katran, a ostale nikakooo, osim starog domaćeg pravljenog bez dodataka, a najbolje nikakav, samo obrišeš peškirom posle dožeg umivanja.
Ako imaš problema sa probavom imalo, uradi jedan detaljan pregled..
Pozdrav i srećno
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Сунце углавном не помаже код оштећења коже већ уме много да их погорша. Све зависи од узрока оштећења.
Не сећам се да ли ми је затезало кожу. Ако је масно не би требало.
Не сећам се да ли ми је затезало кожу. Ако је масно не би требало.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Nov 17, 2019 11:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Imas li neki kontakt, mail...imam slican problem...