Dragi moj doktore Ivice ja se izvinjavam sto se ranije nisam javila.Bila sam kod ortopeda rekao mi je da nema nista significant,imam promene na vratnom delu kicme sto je kaze on normalno,imam nesto na levoj vilici ali je precutao kljucnu kost.Kaze nije nista za operaciju,ok.....ali hoca da mi daje inekcije kortikosteroide koje sam vec prije primala.
Ja mu lepo kazem boli me lopatica na ramenu,sami rub scapule doktore,oni kao svabo tra....la........la......to je muscle//misici.
Pa ja cu lepo izludeti,doktore dragi ako slazem ves uzasno me boli,ako dugo kuvam boli,ako dugo sedim boli....pa ovo je grozno

imam ukljesten zivac u vratu izmedu 5 i 6 presljena ali ovo je dragi doktore lopatica od ramena.Samo da me mozete videti:leva strana je dobro,a da mi pritisnete desno kao KAMEN JE tvrdo,spazam ne prolazi ni posle mora fizioterapija i masaza.Sedim totalno pogrbljena godinama,sve mi je teze i teze,sve vise i vise boli.....
Bila sam ja na MRI desne lopatice i posto sam se bojala primiti kontrast,rekli su mi da su male sanse da vide bez njega.
Uradili su bez kontrasta i nista se nije pokazalo,kazu sve je uredu........
Sta sada da radim?
Da li da reskiram i dobijem kontrast da se bolje vidi ili da li posatoji neko drugo snimanje?
Isto vazi i za CT sken,hoce da mi daju kontrast.
Dragi doktore imate li neki savet?
Mozete li mi molim vas reci koliko sam ozracena na Scintigrafiji?
Da li je tacno da je poput 200 rengenskih snimanja?
Uh......da bar mogu da dodem da vas vidim
Dragi Slavko nemam jer niko nece da ucestvuje zbog toga jer sam imala udes prosle godine.Veoma je komplikovano da ti objasnjavam.Uzela sam advokata pa niko nece da se petlja jer mogu biti pozvani.....zato me sutaju kao smece....
Veliki ogroman pozdrav za vas doktore Ivice i za Slavka