dokle.....

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

A da ti nisi glupa ne bi se kacila sa glupim, i sve tako u krug....he?! :lol:
I spusti ta caps lock, nismo gluvi (a u ovom prostoru citaj - nismo slepi) i nema razloga da vices.
Dakle, po cemu je glupost postaviti 3 glupa da gluplja ne mogu biti pitanja NA FORUMU, u VIRTUELNOM SVETU, ljudima koji ne moraju biti lekari, pa ni psihijatri, a ako to i jesu ljudima koji je u zivotu svome nisu videli, culi, pregledali, koji joj nisu napisali terapiju (koja, usput, ODLICNO deluje i ocigledno ukazuje na to d aima DOBROG psihijatra u real lif-u koji brine o njoj). I ocekivati - kakav tacno odgovor?! "Da, prestani da pijes lekove 20.05., skini h sve odmah i sama i ne, bolest ti se nikada vise nece ponoviti - IZLECENBA si!" Wow!
Ako ti ne shvatas sta je tu glupo, onda stvarno ni ti nisi nista pametnija od postavljacice pitanja. Ali ona mozda ima opravdanje - zanelo je njeno osnovno poremeceno psiholosko stanje; i mozda mladost. A sta je tvoje opravdanje?? :o
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

po cemu si zakljucio da vicem.da nisi mozda cuo nesto? moguce, kod tebe je sve moguce.
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Po tome sto se u virtuelnom prostoru i na forumima koriscenje (kontinuirano) velikih slova smatra vikanjem pa je uobicajeno zabranjeno na svim dobro organizovanim i adekvatno moderisanim forumima.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

ja ne vicem slovima, vec glasom, a Caps Lock mi je tada bio slucajno ukljucen.
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

po meni je bolje pitati...... pa makar da pitanje deluje i glupo.... zasto ne pitati... bolje to nego praviti se pametan i kao sve znati....

Ja sam uvek za razmenu iskustava - tako ja na to gledam....

Nije sramota pitati, zasto to osudjivati.... samo malo tolerancije i zivot nam postane nekako laksi (bar je to moje iskustvo).

pozdrav
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Naravno i ja sam za to da se pita, ali na pravu adresu tj doktora koji joj je te lekove i prepisao.
Ne mozemo mi forumasi da znamo koliko tacno treba da uzima terapiju, pa cak ni doktor na forumu, samo onaj koji je leci!
To je sto se tice onog njenog pitanja koje glasi : moje pitanje je kada bih trebala da prestanem da pijem lekove?da li sam izlecena?.

A sto se tice ostalih njenih pitanja: da li postoji neka mogucnost da se ti simtomi vrate? - E to vec moze na forumu da se postavi i da odgovaraju ljudi koji imaju slican problem i razmenjuju iskustva.
Meni se simptomi nisu vratili, a sada cula sam da mogu da se vrate a od cega to zavisi ne znam.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

Ma cura je sigurno htela da se samo informise odnosno da cuje i tudja misljenja i nista vise, ali od pojedinih i to se ocigledno ne sme.
Odgovori