Dijeta
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 01, 2006 9:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Iskreno, mislim da mozes da smrsas 15kg za dva meseca samo ako nista ne jedes
Ja sam smrsala 15 kg ali za 6 meseci, nikakvu posebnu dijetu nisam drzala, vec sam iz ishrane izbacila slatkise, beli hleb, a uvela fiz. aktivnost. Vodila sam racuna o nekim osnovnim principima zdrave ishrane i rezultat nije izostao. Prvi mesec sam smrsala 5kg, drugi mesec 1 kg, treci 3kg...hocu reci da ne mozes da predvidis da ces svakog meseca skinuti odredjenu kilazu, to sve zavisi od organizma, svi razlicito mrsavimo,a i razlicito se gojimo, ako si se ugojila za dva mesea 10kg, ne mora da znaci da ti toliko treba i da smrsas.
Sretno.

Sretno.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 14, 2008 12:21 pm
Hvala svima na lepim zeljima. Da Vam javim da dijeta super napreduje bar zasad. Samo je pitanje koliko cu izdrzati. Onog trenutka kad osetim slabost, nesvesticu i sl, planiram da pojedem nesto i sto nije predvidjeno a onda nastavim dalje. Normalno je da ako osetim da mi je pao secer, da cu uzeti nesto slatko, naravno u malim kolicinama.
Vodim se takodje i onom da ako vazi pravilo da ko brzo smrsa, brzo i povrati kilazu, da je verovatno i obratno, tj da ako sam tako brzo dodala kilograme, da cu ih brzo i skinuti.
Citam nesto za ovu UN dijetu...tu pise da se smrsa 15 kg za 3 meseca, pa i to mi je nesto mnogo, a ipak mnogo ljudi znam koji su je drzali...neko ne uspe da skine toliko, neko da...kao sto kaze milica m, svaki organizam je drugaciji i drugacije reaguje.
Vodim se takodje i onom da ako vazi pravilo da ko brzo smrsa, brzo i povrati kilazu, da je verovatno i obratno, tj da ako sam tako brzo dodala kilograme, da cu ih brzo i skinuti.

Citam nesto za ovu UN dijetu...tu pise da se smrsa 15 kg za 3 meseca, pa i to mi je nesto mnogo, a ipak mnogo ljudi znam koji su je drzali...neko ne uspe da skine toliko, neko da...kao sto kaze milica m, svaki organizam je drugaciji i drugacije reaguje.
Da bi se pobedio strah od smrti, prvo se mora savladati strah od zivota.