Ja zadnji put kada sam imao stomacnih problema, zeludac me je nenormalno boleo, takodje sam imao dijareju i posto je bio vikend, moja doktorica nije radila pa sam otisao u hitnu. Dezurna doktorica, kojoj sam se obratio za pomoc mi je rekla, citiram "Da li ti znas koliko ljudi u ovom trenutku boli stomak i zamisli sta bi se desilo kada bi dosli ovde, idi kuci popi malo caja i jedi dvopeka pa ce da prodje". Od tog trenutka i jos jednog zanimljivog dogadjaja kod doktora, ja sam digao ruke od doktora, vise mi ne pada na pamet da idem ni kod privatnog ni kod drzavnog. Jedino zubari dolaze u obzir.
Probleme sam resavao ishranom i pijenjem 1-2 litre caja dnevno. Najcesce kada imam tih problema sa dijarejom pojedem dvopek, slanine i crnog luka, popijem caja i za dva dana sam ko nov. To je narodni lek sa prehladu i sve viruse.
Probajte, sigurno ce pomoci.
Pre tri dana sam bio prehladjen, curio mi nos kao da sam slavinu odvrnuo, malo sam cesce trckarao u WC, konzumiranjem gore navedenih stvari sam sad opet kao nov. Dok me opet nesto ne napadne.
Nikakvi lekovi ne dolaze u obzir jer lekovi ne stvaraju imunitet, oni samo uniste odredjenu baketriju i to je to. Zbog toga ljudi koji non stop konzumiraju lekove i koji za svaku sitnicu idu kod lekara imaju slab imunitet jer lekar ne zna nista osim da te posalje u apoteku (ne svi, ima izuzetaka ali jako malo). Najbolje je pustiti organizam da se sam izbori sa tim konzumiranjem prirodnih, domacih stvari jer ce tako stvoriti imuni sistem