Dijagnoza: Ca bronchogenes / sin (anaplasticum)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Dijagnoza: Ca bronchogenes / sin (anaplasticum)
Postovani clanovi i doktori,
Kao sto vidite moje pitanje se tice zdravlja mog oca kome je prosle nedelje konzilijum na VMA dao misljenje..
Naime on covek ima nepunih 55god..godinama je strastveni pusac,zivi u gradu gde postoji aero-zagadjenje,radi u gasnoj industriji..valjda se tako kaze...i godinama je imao problem sa plucima,sto na ratistima,sto neprelezene terapije..
Ovu dijagnozu sam navela kao naslov,ali mi fale jos neke oznake koje cu Vam rado ispisati..
U desnom gornjem cosku u nastavku dijagnoze pise PS:/ECOG:0-1
cT2 cN3 cM1
Stadijum :IV
Nalazi radioloskih procedura:Tu 45x36x60 mm u gornjem reznju levog pluca,sa desne strane promera oko 16mm,u medijastinumu paratrahealno subkarinalno limfadenopatija do 24mm,hilarno desno13mm,levo supraklavikularno limfadenopatija do 1,5mm
Histopatoloski nalaz: ph-Carcinoma large cell (anaplasticum)
citi-nemikrolelularni Ca
Odluka konzilijuma:Indikovano je primeniti dva ciklusa HT po protokolu GP,u nadleznom onkoloskom centru.Potom procena efekta i ponovo prikazati konzilijumu..
Kao sto vidite moj otac se nalazi u IV fazi,to mi je jasno,mada nisam sigurna da li je to i poslednja..
Moje pitanje glasi:ako biste bili ljubazni da mi protumacite ovaj nalaz..mada mi deluje da su ga i lekari otpisali,jer u ovoj fazi se ne moze ni izvrsiti oparacija...
Danima guglam i raspitujem se,ali mi ovo nije najjasnije...
Zelim da znam kakva je tacno situacija,jer on je vec slab i ne verujem da ce izdrzati ovu borbu..
Kazite mi Vase misljenje kakvo god ono bilo..spremna sam na najgore..
I sta mu u moze biti jos gore?
Unapred Vam hvala od srca
Kao sto vidite moje pitanje se tice zdravlja mog oca kome je prosle nedelje konzilijum na VMA dao misljenje..
Naime on covek ima nepunih 55god..godinama je strastveni pusac,zivi u gradu gde postoji aero-zagadjenje,radi u gasnoj industriji..valjda se tako kaze...i godinama je imao problem sa plucima,sto na ratistima,sto neprelezene terapije..
Ovu dijagnozu sam navela kao naslov,ali mi fale jos neke oznake koje cu Vam rado ispisati..
U desnom gornjem cosku u nastavku dijagnoze pise PS:/ECOG:0-1
cT2 cN3 cM1
Stadijum :IV
Nalazi radioloskih procedura:Tu 45x36x60 mm u gornjem reznju levog pluca,sa desne strane promera oko 16mm,u medijastinumu paratrahealno subkarinalno limfadenopatija do 24mm,hilarno desno13mm,levo supraklavikularno limfadenopatija do 1,5mm
Histopatoloski nalaz: ph-Carcinoma large cell (anaplasticum)
citi-nemikrolelularni Ca
Odluka konzilijuma:Indikovano je primeniti dva ciklusa HT po protokolu GP,u nadleznom onkoloskom centru.Potom procena efekta i ponovo prikazati konzilijumu..
Kao sto vidite moj otac se nalazi u IV fazi,to mi je jasno,mada nisam sigurna da li je to i poslednja..
Moje pitanje glasi:ako biste bili ljubazni da mi protumacite ovaj nalaz..mada mi deluje da su ga i lekari otpisali,jer u ovoj fazi se ne moze ni izvrsiti oparacija...
Danima guglam i raspitujem se,ali mi ovo nije najjasnije...
Zelim da znam kakva je tacno situacija,jer on je vec slab i ne verujem da ce izdrzati ovu borbu..
Kazite mi Vase misljenje kakvo god ono bilo..spremna sam na najgore..
I sta mu u moze biti jos gore?
Unapred Vam hvala od srca
Re: Dijagnoza: Ca bronchogenes / sin (anaplasticum)
Искрено, мислим да бих на његовом месту узео да пијем петролеј. Знам да се пије три пута дневно по мала кашика и мислим да је на празан стомак. Ако те занима, могу да проверим, али имаш и на овом форуму приличан број информација о петролеју. Мислим да је овде потребна брза метода и зато препоручујем петролеј.
Што се тиче исхране, никакво месо ни шећери, ништа вештачко, ништа млечно из радњи. Само цеђено воће и поврће, домаћи кефир, уље језгра кајсије.
Не могу да ти дам потпуно прецизне савете јер нисам ишао баш у детаље у истраживањима. Мом пријатељу је установљен тумор, да кажем на време и кренуо је на ЕПТА терапију и већ му је много боље. Сумњам да би код њега ова терапија деловала.
Што се тиче исхране, никакво месо ни шећери, ништа вештачко, ништа млечно из радњи. Само цеђено воће и поврће, домаћи кефир, уље језгра кајсије.
Не могу да ти дам потпуно прецизне савете јер нисам ишао баш у детаље у истраживањима. Мом пријатељу је установљен тумор, да кажем на време и кренуо је на ЕПТА терапију и већ му је много боље. Сумњам да би код њега ова терапија деловала.
Najlepse Vam hvala na odgovoru..
Na mnogim forumima sam postavljala pitanja,niko mi nikada nije odgovorio..
Otac vec pije aroniju i neko ulje koje leci navodno sve zivo..
Pokusacu onu vakcinu da nadjem sa Kube..cimavax..
Samo da stignem na vreme...
Jos jednom hvala do neba
Na mnogim forumima sam postavljala pitanja,niko mi nikada nije odgovorio..
Otac vec pije aroniju i neko ulje koje leci navodno sve zivo..
Pokusacu onu vakcinu da nadjem sa Kube..cimavax..
Samo da stignem na vreme...
Jos jednom hvala do neba

Не бих се уздао у ту вакцину. Не верујем да твој отац има два-три месеца на располагању за чекање. Један мој познаник је месец дана чекао резултате биопсије јетре и још месец дана се нагањао са лекарима и умро. Да је одмах почео с нечим радикалним - ко зна. Имао је тумор на јетри - цела је била захваћена. Нису хтели ни да га оперишу, а он се скањерао. Ето му га сад. Дође ми да га разбијем, тупсон један блесави.
Мислим да Бројсову методу не може да користи јер кажеш да је већ слаб.
Аронија је п.д. да извинеш. Извикали су је и лупили цену. Нема вајде од ње ништа више од рибизле. Само се богате на муци људи. Исто ко онај Геранијум или како се зваше. Силне паре кошта а тотална је глупост.
Какво уље пије? Набави му уље од језгра кајсије. Одлично је и конопљино уље. Има на форуму неки лик који га прави.
Шта једе и пије?
Размисли о петролеју и погледај шта сам о туморима и кандиди писао на мом сајту www. aca. rs.

Мислим да Бројсову методу не може да користи јер кажеш да је већ слаб.
Аронија је п.д. да извинеш. Извикали су је и лупили цену. Нема вајде од ње ништа више од рибизле. Само се богате на муци људи. Исто ко онај Геранијум или како се зваше. Силне паре кошта а тотална је глупост.
Какво уље пије? Набави му уље од језгра кајсије. Одлично је и конопљино уље. Има на форуму неки лик који га прави.
Шта једе и пије?
Размисли о петролеју и погледај шта сам о туморима и кандиди писао на мом сајту www. aca. rs.
Danas je bio na 2-gu hemoterapiju koju je odlicno podneo..
Provela sam sa njim 2 dana i kao da mu je malo bolje...
Slab je jer je smrsao ali mi se cini kao da mu je bolje,mislim na psiholoski momenat...
Negde sam bas na ovom forumu nasla uvoznika za tu vakcinu..
Poslala sam mu mail...
Pije neko ulje uvezeno iz Turske,pise naziv na Turskom..tako da nem pojma.
Posle hemoterapije je otisao sa mamom kuci peske..
Jos uvek je pokretan i vozio je auto pre neki dan..
Mislim da imam vremena sve dok se on krece..
A u vezi te aronije si u pravu,ona deluje na sve kancere sem na taj na plucima,ali mama zapela pa neka joj...
Taj petrolej sam rekla bratu da nabavi jer mi je on vec pricao o tome..
A jede voce,povrce,sve mu blendiramo i gricka te kostice od kajsije i ne znam vise ni sama sta sve jede..ali smo promenili ishranu iz korena..
Sinoc je bio da seta..
A sta je ta Brojsova metoda
Provela sam sa njim 2 dana i kao da mu je malo bolje...
Slab je jer je smrsao ali mi se cini kao da mu je bolje,mislim na psiholoski momenat...
Negde sam bas na ovom forumu nasla uvoznika za tu vakcinu..
Poslala sam mu mail...
Pije neko ulje uvezeno iz Turske,pise naziv na Turskom..tako da nem pojma.
Posle hemoterapije je otisao sa mamom kuci peske..
Jos uvek je pokretan i vozio je auto pre neki dan..
Mislim da imam vremena sve dok se on krece..
A u vezi te aronije si u pravu,ona deluje na sve kancere sem na taj na plucima,ali mama zapela pa neka joj...
Taj petrolej sam rekla bratu da nabavi jer mi je on vec pricao o tome..
A jede voce,povrce,sve mu blendiramo i gricka te kostice od kajsije i ne znam vise ni sama sta sve jede..ali smo promenili ishranu iz korena..
Sinoc je bio da seta..
A sta je ta Brojsova metoda
Бројсова метода је заснована само на цеђеним соковима, али од ње се доста смрша. Имаш на мом сајту линк према опису Бројсове методе. Налази се у Савети, Здравље, Тумори-лечење.
Не може унети довољно витамина Б17 грицкајући језгра кајсија. Много мора да их поједе. Боље да пије уље од њих.
Има времена док се креће, али не знаш колико га има. Добро је што ти је брат кренуо у набавку петролеја. Искрено говорећи, нешто постајем сумњичав према тим "медицинским" петролејима. Питање је шта су им урадили и да ли уопште имају ефекта. Зависи и ко их пречишћава и шта све пречисти да не кажем почисти из њега. Ја намеравам, превентиве ради, да испробам обичан петролеј, па шта буде. Само да се наканим. Незгодно је нешто експериментисати на себи ако се не мора.
Не може унети довољно витамина Б17 грицкајући језгра кајсија. Много мора да их поједе. Боље да пије уље од њих.
Има времена док се креће, али не знаш колико га има. Добро је што ти је брат кренуо у набавку петролеја. Искрено говорећи, нешто постајем сумњичав према тим "медицинским" петролејима. Питање је шта су им урадили и да ли уопште имају ефекта. Зависи и ко их пречишћава и шта све пречисти да не кажем почисти из њега. Ја намеравам, превентиве ради, да испробам обичан петролеј, па шта буде. Само да се наканим. Незгодно је нешто експериментисати на себи ако се не мора.
Zaletela sam se sa odgovorom..nasla sam Brajsovu metodu kasnije na tvom sajtu i jos mnogo zanimljivih tema..ukljucujuci ispovest one hrabre devojke..divno..
Nego sam nasla i onaj FRT UREDJAJ koji me je odusevio,blago je reci..
A svidju mi se textovi o alkalizaciji organizma..samo jos malo da to izucim...
Da budem iskrena veoma sam protiv hemoterapije,alternativna medicina je zakon..samo sto se ljudi tesko odluce za istu...
Izbalansirana ishrana,sveze cedjeni sokovi i mora nesto da se desi..cvrsto verujem..
Onaj text o kandidi je sjajan..i pocinjem da verujem da mu je alergija sa butina upravo zbog kandide..
Moram danas da posvetim vreme tvom sajtu,ima mnogo poucnih textova..
I jos jednom hvala,malo mi je lakse
Nego sam nasla i onaj FRT UREDJAJ koji me je odusevio,blago je reci..
A svidju mi se textovi o alkalizaciji organizma..samo jos malo da to izucim...
Da budem iskrena veoma sam protiv hemoterapije,alternativna medicina je zakon..samo sto se ljudi tesko odluce za istu...
Izbalansirana ishrana,sveze cedjeni sokovi i mora nesto da se desi..cvrsto verujem..
Onaj text o kandidi je sjajan..i pocinjem da verujem da mu je alergija sa butina upravo zbog kandide..
Moram danas da posvetim vreme tvom sajtu,ima mnogo poucnih textova..
I jos jednom hvala,malo mi je lakse

Драго ми је. Него, какав ФРТ уређај?
Onaj u textu o tumorima,text br 1
mozda se nisam dobro izrazila
mozda se nisam dobro izrazila

Добро си се изразила али ја нисам запамтио термин као такав. Да ли си видела на мом сајту оне силне фреквенције у теми Рајфове фреквенције?
Videla i malo je reci odusevila..!!! 
Pa gde to ima da se nabavi?
Cudno je da niko nije cuo za taj uredjaj,niko ga nije nigde video..
A ona kompanija sto uvozi vakcinu ne moze tacno da mi kaze za koje vreme stize sa Kube..vrdaju mi nesto,kao da mi treba posrednik..
Dibilazam Aco..u pravu si ti,svi hoce na tudjoj nesreci da profitiraju,c c c c

Pa gde to ima da se nabavi?
Cudno je da niko nije cuo za taj uredjaj,niko ga nije nigde video..
A ona kompanija sto uvozi vakcinu ne moze tacno da mi kaze za koje vreme stize sa Kube..vrdaju mi nesto,kao da mi treba posrednik..
Dibilazam Aco..u pravu si ti,svi hoce na tudjoj nesreci da profitiraju,c c c c
Draga Edita,
procitajte clanak o tome kako je prosao poznati prevarant, nadrilekar "dr" Roso, koji je isto tako promovisao generator i slicne proizvode koji cuda cine.
Jos gore, pogledajte kako su prosli ljudi koji su mu verovali.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... 00-prevara
procitajte clanak o tome kako je prosao poznati prevarant, nadrilekar "dr" Roso, koji je isto tako promovisao generator i slicne proizvode koji cuda cine.
Jos gore, pogledajte kako su prosli ljudi koji su mu verovali.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... 00-prevara
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dr ... -bolesnima
Evo jos jedan interesantan clanak. Ako mislite da je clan Aca otkrio nesto nevidjeno, mislite da to jos nekom ne bi palo na pamet... Toliki ljudi umiru, predsednici drzava, milioneri... Ne verujte bas svemu sto cujete, posebno od neukih ljudi u ovoj oblasti. Sve najbolje!
Evo jos jedan interesantan clanak. Ako mislite da je clan Aca otkrio nesto nevidjeno, mislite da to jos nekom ne bi palo na pamet... Toliki ljudi umiru, predsednici drzava, milioneri... Ne verujte bas svemu sto cujete, posebno od neukih ljudi u ovoj oblasti. Sve najbolje!
Hvala Vam Bobilice na odgovoru..
nadrilekara je uvek bilo i bice ih..mani je sam po sebi fascinantan taj Rajfov generator..i kamo lepe srece da postoji takav uredjaj pa ljudi mogu da ga kupe po nekoj pristojnoj ceni...ali tada ne bi bilo hemoterapija,ceo zdravstveni sistem bi propao,a nas je previse i treba da umiremo...
meni je jako zao sto postoje takve pojave od ljudi koji tako daju laznu nadu ocajnim porodicama..ali nista me to ne cudi..u ovoj prokletoj zemlji
nadrilekara je uvek bilo i bice ih..mani je sam po sebi fascinantan taj Rajfov generator..i kamo lepe srece da postoji takav uredjaj pa ljudi mogu da ga kupe po nekoj pristojnoj ceni...ali tada ne bi bilo hemoterapija,ceo zdravstveni sistem bi propao,a nas je previse i treba da umiremo...
meni je jako zao sto postoje takve pojave od ljudi koji tako daju laznu nadu ocajnim porodicama..ali nista me to ne cudi..u ovoj prokletoj zemlji

Postoji, ja sam ga i videla, moja drugarica ga ima. To nije ni najmanje potkovano naucno. A gledajte i sa ove strane, da je to tako delotvorno, mislite li da ljudi koji imaju mnogo vise novca od nas ne bi koristili da spasu svoje zivote... Ako zelite da podelim s vama jos neke informacije o slucaju mame moje drugarice, javite mi se u pp, pa cu Vam dati svoje ime ako imate fejsbuk, pa cemo se cuti, da ne pisem o njenim privatnim stvarima na javnom forumu, pozdrav