Dijagnoza: Ca bronchogenes / sin (anaplasticum)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

EditaM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 31, 2013 4:42 pm

Re: Dijagnoza: Ca bronchogenes / sin (anaplasticum)

Post od EditaM »

BTW mom ocu je njegova doktorka rekla da moze da jede sve..
svaki dan sam i kontaktu sa travarima,lekarima i ljudima koji su imali slicno iskustvo i svi do jednog podrzavaju alternativnu medicinu i promenu rezima ishrane..
pa kako onda da verujem njegovoj doktorki...???
danas su lekari isto sto i nadrilekari,nije ih briga za nase zivote..
a sto se Ace tice,on na svom sajtu ima zaista zanimljive clanke,sve je pregledno i razumljivo,bez strucnih izraza,sto se kaze narodski..
mi se uvek nadamo,kada su nasi bliznji u pitanju,da cemo naci resenje..da cemo im pomoci da produze zivot jer ta smrt sve nas ceka..pre ili kasnije...
i jos jednom hvala Vama ali hvala i Aci..ne moram ja sve usvojiti i u sve verovati ali bitno je da se informisem na vreme :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

EditaM, нажалост ако погледаш текстове "новог" члана под именом Bobilica видећеш да се посветила пљувању по мени. Нешто својих постова је посветила упућивању форумаша лекарима. Нема никакав конкретан савет осим да форумаши не слушају мене. То јој је највећа мудрост. А није могла да узме неко друго име него слично своме првобитном: Бокили. А иначе Бобилица је "веома" научно поткована па чак не разликује тахикардију од аритмије. Боље немој своју пажњу да обраћаш на њу. Нарочито је интересантно то што анонимно неће да прича о личним стварима анонимне другарице. Каква глупост. Немој да је слушаш. Нешто муља.

А како је прошао др Росо? Убо је у око фармаколошку мафију којој припадају и неки форумаши. Дигли су хајку на њега, потплатили пар лажних сведока и ето. Зарада од нивоа милиона евра, спасена је са неколико хиљада. Добар бизнис. Зато се не чује нигде ништа. Тако су убили и др Рајфа. Зато и мене нападају на форуму такви фармако-дилери. Очекујем да се хајка прошири, али нека. Сила Бога не моли, али врат сломи. Неки ову изреку тумаче на свој начин, али ја је тумачим на свој и при томе знам да сам у праву.

Жао ми је што не познајеш електронику јер да је тако, знала би да се Рајфов генератор никако не може направити за мале паре. Ако желиш да покрије цео опсег фреквенција - а видела си да је опсег огроман - и да синусоида буде правилна и без хармоника, цена мора да буде висока. Сигурно неколико хиљада евра.

Постоји други начин, много јефтинији али захтева личног труда. Могу да се нађу софтверски генератори и помоћу њих генеришеш фреквенције. Фајл снимиш на mp3 плејер и слушаш. За опсег фреквенција који је ван пропусног опсега слушалица, мора да се користи електрична побуда. У ДВД плејер се убаци ЦД/ДВД са терапијским фреквенцијама, а његов излаз споји на електроде. Тако се врши стимулација струјом.

Мој пријатељ се месец дана управо лечи таквом методом од нон-Хочкина са метастазама на плућима и желуцу, ако се не варам. Много је био боље већ после пар дана. Сада су метастазе из плућа већ нестале.

Велики поздрав.
EditaM
Novi član
Novi član

Post od EditaM »

Veoma me ljuti to sto nikada nigde nisam ni videla ni cula za isti uredjaj...pa gde ja zivim?...pa gde svi mi zivimo...???
Zaista nisam konfliktna osoba iako umem jako da planem,svaka medalja ima 2 strane..
Zelim da "saslusam" svacije misljenje..mozda taj generator nije pomogao njenoj prijateljici ali je pomogao nekom drugom..
Svi smo mi razliciti,mozda bolujemo od iste bolesti,imamo istu terapiju a razlicitu reakciju..
Ne razumem se u elektrotehniku,ali sam covek sirokih shvatanja tako da znam da ako postoji NACIN DA SE NASE MISLI ZABELEZE uz pomoc nekakvog uredjaja zasto ne bi postojao aparat koji moze da promeni frekvenciju celije...
Mozda cu nekom zvucati naivno ali ja verujem u cuda i verujem da svojom mislima mozemo sebe dovesti u stanje da nasi misici budu aktivirani kao da smo pod najvecim naporom,ako se samo skoncentrisemo na to..iz fotelje...

Ponavljam hvala Aci i hvala Bobilici...na svim ostalim forumima mi nikada nije niko odgovorio,tako da mi je ovo stvarno mnogo znaci...

Svako dobro :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Живимо у свету фармаколошке мафије и геј лобија.

EditaM, причувај се мало Бобилице јер је фолирант. То је у ствари Бокили, али се пријавила под додатним именом да би мене нападала. Мало се зезнула када је одговарала на једно питање, па сам је провалио. :lol: Поставио сам и тему овде http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... 50129.html и одговарао на њене "душебрижничке" текстове у још неким темама.
EditaM
Novi član
Novi član

Post od EditaM »

Konacno se gospodin doktor sa nekog drugog sajta smislio da mi odgovori na post kojim sam i otvorila temu..
Odgovor glasi:

Nazalost nemam ohrabrujuci odgovor za vas. Tumor je dao metastazu i ima ga u limfnim cvorovima. Vjerovatno je on imao symptome i prije, kasno ste se javili i operacija u ovom trenutku ne dolazi u obzir. Provodite sto kvalitetnije vrijeme sa njim i nadati je se da ce HT pomoci. Sretno

Kao da ja to ne znam,pa 3 limfna cVora su mu zahvacena..to je ona oznaka cN..
Sve sve ali HT da pomogne....uffffffffffff kako sam sad besna,svasta bih mu napisla ali necu iz principa..

Jos jedan dokaz da lekare boli uvo za pacijente,bar sam ja tako shvatila...

Eto cemu sluzi HT,da kad im pacijent umre mogu da kazu kasno se javio..
Debilcine bezdusne!!!
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Post od Nataš@ »

EditaM napisao:Jos jedan dokaz da lekare boli uvo za pacijente,bar sam ja tako shvatila...
Mislim da se ne radi o tome da njih boli uvo za pacijente. Samo su svesni da medicina nema nikakvo rešenje. Najbolji dokaz o tome da onkolozi ne leče ništa smo dobili proletos kada je slavna glumica obavestila svet o svojoj operaciji. Nadam se samo da ne pokušavaju da nađu gen koji ukazuje na mogućnost nastanka tumora na mozgu :-?

Što se tiče borbe za život i zdravlje tvog oca, ne zaboravi na važnost detoksikacije. Preletela sam nekoliko tema na podforumu Onkologija i videla puno saveta o tome kakva ishrana, koje čarobne biljke i "otrovi" su odlični, ali nisam videla da je bilo ko pisao o npr. klistiranju s kafom (ne za čišćenje creva, kofein tu ima glavnu ulogu za detoksikaciju jetre).
EditaM
Novi član
Novi član

Post od EditaM »

Hvala draga Natas@..
Mislim da ovo saznanje treba da zadrzim za sebe,jer sam mu bas sada vratila veru u zivot..
Vec sam pisala da mu doktori preporucuju da jede sve..nikakve dijete,cak i to sa kafom sada prvi put cujem..
Tesko je objasniti starijim ljudima sta je dobro za pokusaju,posebno ako ste tu informaciju nasli na internetu..jer doktori znaju..
Verujem u internet,da ga nema trebalo bi ga izmisliti..
Ufff ne znam vise nista..pokusacu to da nadjem..

I jos jednom Vam hvala na odgovoru :)
Nataš@
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 27, 2005 10:52 pm

Post od Nataš@ »

Ti si njegov filter i to je odlično. Važno je i kako mu prenosiš informacije. On zaista ne mora da zna da sve potiču sa interneta :) Evo, o klistirima iscrpno piše u knjizi Liječenje na Gersonov način od 142. strane, a Maks Gerson je bio doktor i izlečio je svoju ćerku (od tuberkuloze doduše, tek kasnije su shvatili da na taj način mogu da se leče i druge bolesti).
milannm
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 06, 2013 10:56 am

Post od milannm »

Ma ko je prevarant pička ti smrdljiva. Tornjaj se sa foruma kučko sifilistična.
Bobilica napisao:Draga Edita,
procitajte clanak o tome kako je prosao poznati prevarant, nadrilekar "dr" Roso, koji je isto tako promovisao generator i slicne proizvode koji cuda cine.
Jos gore, pogledajte kako su prosli ljudi koji su mu verovali.
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/ak ... 00-prevara
Izvinjavam se administratorima foruma.
milannm
Aktivan član
Aktivan član

Post od milannm »

Šta imaš govno usrano lažljivo. Gubi se sa foruma zmijo otrovnice.
Bobilica napisao:Postoji, ja sam ga i videla, moja drugarica ga ima. To nije ni najmanje potkovano naucno. A gledajte i sa ove strane, da je to tako delotvorno, mislite li da ljudi koji imaju mnogo vise novca od nas ne bi koristili da spasu svoje zivote... Ako zelite da podelim s vama jos neke informacije o slucaju mame moje drugarice, javite mi se u pp, pa cu Vam dati svoje ime ako imate fejsbuk, pa cemo se cuti, da ne pisem o njenim privatnim stvarima na javnom forumu, pozdrav :)
EditaM
Novi član
Novi član

Post od EditaM »

Molim Vas,svako ima pravo na svoje misljenje,nemojmo se svadjati i vredjati jedni druge..
Nije ni vreme ni mesto..
milannm
Aktivan član
Aktivan član

Post od milannm »

Ima pravo na mišljenje ali ne i na pljuvanje i smišljeno laganje.
Korisnikov avatar
Zorankv
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 04, 2013 4:49 pm

Post od Zorankv »

milannm napisao:Ima pravo na mišljenje ali ne i na pljuvanje i smišljeno laganje.
Stićiće i tebe kazna za ovo što si mi učinio sa onim travama koje si mi skupo prodao.
Ja jedva preživljavam od penzije, a ti mi prodaješ bućkuriše koji mi ugrožavaju zdravlje i lepotu.
milannm
Aktivan član
Aktivan član

Post od milannm »

Zorankv napisao:Stićiće i tebe kazna za ovo što si mi učinio sa onim travama koje si mi skupo prodao.
Ja jedva preživljavam od penzije, a ti mi prodaješ bućkuriše koji mi ugrožavaju zdravlje i lepotu.
Lep si nam, mnogo. Lepši nego pre.

Slika
Odgovori