U ovoj prici se radi o jednoj devojci koja mi se svidja duze vreme i ona to zna. Trebali smo da izadjemo na pice ali se sve zakomplikovalo njenim izgovorima i foliranjem... ali i dalje igra igru ,,toplo-hladno'', nasa radna mesta su bila veoma blizu lokal do lokala, vise ne radi na tom poslu i u medjuvremenu saznajem da se navodno udaje za nekog lika i da je trudna.
Pozivnice za vencanje dolaze na adresu tog lokala gde je radila. Sve izgleda kao da je kraj mojim nadanjima da ce ikad biti nesto izmedju nas. Naizgled sve mi se cini kao da je laz to vencanje i pozivnica na osnovu svega sto se desavalo izmedju nas, ali da li ja to lazem sebe i ne zelim da prihvatim istinu !? ( dok citate ovo mislite ,,boze, koja budala''

Odmah sam zapisao ime restorana gde se odrzava svadba i pozvao taj restoran da zakazem moje navodno vencanje i termin u istom danu i satu. Saznajem da ne postoji nijedan termin zakazan na taj dan pogotovo sto pada na ponedeljak. ( pozivnice su ipak lazne )
Da li je moguce da neko ide toliko iz krajnosti u krajnost nebirajuci sredstva zbog nekog cilja da me napravi ljubomornim ili sta vec.
Da li je ovakva osoba poremecena ili odobravate ovakvo ponasanje? Da li bezati od ovakve osobe ili je prihvatiti onakvu kakva jeste?
Voleo bih da cujem vasa misljenja, pogotovo zenska