Devojka psiho

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

atlanta999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 19, 2010 4:45 am

Devojka psiho

Post od atlanta999 »

Da vam ispricam jednu pricu 8)
U ovoj prici se radi o jednoj devojci koja mi se svidja duze vreme i ona to zna. Trebali smo da izadjemo na pice ali se sve zakomplikovalo njenim izgovorima i foliranjem... ali i dalje igra igru ,,toplo-hladno'', nasa radna mesta su bila veoma blizu lokal do lokala, vise ne radi na tom poslu i u medjuvremenu saznajem da se navodno udaje za nekog lika i da je trudna.
Pozivnice za vencanje dolaze na adresu tog lokala gde je radila. Sve izgleda kao da je kraj mojim nadanjima da ce ikad biti nesto izmedju nas. Naizgled sve mi se cini kao da je laz to vencanje i pozivnica na osnovu svega sto se desavalo izmedju nas, ali da li ja to lazem sebe i ne zelim da prihvatim istinu !? ( dok citate ovo mislite ,,boze, koja budala'' :lol: )
Odmah sam zapisao ime restorana gde se odrzava svadba i pozvao taj restoran da zakazem moje navodno vencanje i termin u istom danu i satu. Saznajem da ne postoji nijedan termin zakazan na taj dan pogotovo sto pada na ponedeljak. ( pozivnice su ipak lazne )
Da li je moguce da neko ide toliko iz krajnosti u krajnost nebirajuci sredstva zbog nekog cilja da me napravi ljubomornim ili sta vec.
Da li je ovakva osoba poremecena ili odobravate ovakvo ponasanje? Da li bezati od ovakve osobe ili je prihvatiti onakvu kakva jeste?
Voleo bih da cujem vasa misljenja, pogotovo zenska :wink:
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: Devojka psiho

Post od Dea »

Cini mi se da smo ti odgovor vec dali na drugom podforumu, ja jednostavno ne mogu da shvatim da se ti jos bakces sa doticnom (ili si nasao novu slicnu???). Ako vec nastavljas da se primas na nekog ko te ocigledno zeza, mozda bi mogao da poradis malo na sebi???
bezimeni123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 01, 2011 7:17 pm

Post od bezimeni123 »

Moje mišljenje je da ona nije zainteresovana za tebe dovoljno i zato trebaš da prestaneš da razmišljaš o njoj. Trebaš i da prestaneš da provjeravaš da li ona stvarno organizuje svadbu ili pravi lažnu svadbu, da bi tebe pravila ljubomornim. Nemoj biti ljubomoran, ona nije osoba za tebe, kad te neko voli, ne radi ti to što ona tebi radi.
Nađi sebi novu curu. Sigurno će ti se neka druga svidjeti. Sretno!
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

ja mislim da si i ti malo psiho.
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 20, 2010 8:26 pm

Post od paukovaca »

budalastine i od tebe i od te devojke, mislim stvarno.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
skabo357
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 28, 2011 3:09 pm

Post od skabo357 »

Brate znas kako kazu,zezaj devojku,jel sto ih vise zezas one sve vise trce za tobom,nemoj se truditi da bude dobar jer ne pali cesto kod takvih slucajeva,probaj da okrenes list i da ti nju navedes da ona trci za tobom,a najlakse je tako ako je ignorises na kulturan nacin.tj. dajes joj povod ali se pravis da te nije mnogo briga za nju....pa ces videti sta se desava.Ako joj je stalo do tebe ona ce se zainteresovati.ZNACI ZAIGRAJ IGRU!!!Nadam se da razumes.Ae PoZZZ
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od paukovaca »

skabo357 napisao:Brate znas kako kazu,zezaj devojku,jel sto ih vise zezas one sve vise trce za tobom,nemoj se truditi da bude dobar jer ne pali cesto kod takvih slucajeva,probaj da okrenes list i da ti nju navedes da ona trci za tobom,a najlakse je tako ako je ignorises na kulturan nacin.tj. dajes joj povod ali se pravis da te nije mnogo briga za nju....pa ces videti sta se desava.Ako joj je stalo do tebe ona ce se zainteresovati.ZNACI ZAIGRAJ IGRU!!!Nadam se da razumes.Ae PoZZZ

skabo,
ajde ne lupetaj i ti gluposti.

to sto ti savetujes je jako infantilno ponasanje.

ovde se jednostavno radi o gluposti i u jednom (ponasanje devojke) i u drugom slucaju (ponasanje mladica koji je jos uvek zainteresovan za takav 'oblik zivota').
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Pravo kazes! Kada veza tako "zapocne" sanse da ostane i da da bilo kakav kvalitet su manje od 0!
A ideja sa igricama je prevazidjena i kod tinejdzera, svako ko se time bavi i kasnije pokazuje koliko je "zreo"! Muskarca koji se time bavi ne bi ni pogledala a kamoli uzela u razmatranje za bilo kakvu vezu. Mislim da bi tako trebalo da razmislja svako zdravorazumsko ljudsko bice.
skabo357
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 28, 2011 3:09 pm

Post od skabo357 »

imas pravo,ono jes bolje da je sutne i da ga boli uvo....ali ako vec hoce da se bakce oko nje neka proba tako.To sam u sustini hteo da kazem.Jbg.nismo se razumeli
paukovaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od paukovaca »

infantilno.
"Treba otimati radost
danima sto beže
na svetu mreti je lako
živeti je teže."

Majakovski
atlanta999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 19, 2010 4:45 am

Post od atlanta999 »

Evo ovako, u zivotu sam dvaput nailazio na ovakve devojke koje licem izgledaju veoma nezno. covek bi rekao ,,ona je ta'' ali kad se malo bolje pogleda stvari nisu uvek onakve kakve izgledaju. Ja sam imao srecu ili nesrecu da se kod obe iskomplikuje prica zbog toga sto sam verovao da ipak mozda postoji bolja strana i da te neke price koje cujes nisu uvek istinite.
Hteo sam da ,,igram igru'' iz razloga sto sam mislio mozda je sve igra ali nije bila...
Hocu da kazem da sam lagao sebe svo vreme i trazio razloge sve zbog emocija... Verujem da sam dobro prosao sto nisam bio sa njima iz razloga sto su gledale interes.
Sto se tice laznih pozivnica, na kraju se desilo da ipak nisu lazne. udala se devojka za lika koji ima pare...
Hocu samo da porucim drugim ljudima koji citaju ovo da ne lazu sebe ma koliko neka prica izgledala neverovatna i ako ih devojka odbije nek nastave dalje.
Naslusao sam se svega i svacega u zivotu i nastavicu da trazim normalnu devojku, pozz...
Korisnikov avatar
aa aca
(!) korisnik udaljen sa foruma
(!) korisnik udaljen sa foruma
Pridružio se: Ned Jan 20, 2013 7:41 pm

Post od aa aca »

Нађе ли је?
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.

Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако: Slika. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Odgovori