Evo ovako, u zivotu sam dvaput nailazio na ovakve devojke koje licem izgledaju veoma nezno. covek bi rekao ,,ona je ta'' ali kad se malo bolje pogleda stvari nisu uvek onakve kakve izgledaju. Ja sam imao srecu ili nesrecu da se kod obe iskomplikuje prica zbog toga sto sam verovao da ipak mozda postoji bolja strana i da te neke price koje cujes nisu uvek istinite.
Hteo sam da ,,igram igru'' iz razloga sto sam mislio mozda je sve igra ali nije bila...
Hocu da kazem da sam lagao sebe svo vreme i trazio razloge sve zbog emocija... Verujem da sam dobro prosao sto nisam bio sa njima iz razloga sto su gledale interes.
Sto se tice laznih pozivnica, na kraju se desilo da ipak nisu lazne. udala se devojka za lika koji ima pare...
Hocu samo da porucim drugim ljudima koji citaju ovo da ne lazu sebe ma koliko neka prica izgledala neverovatna i ako ih devojka odbije nek nastave dalje.
Naslusao sam se svega i svacega u zivotu i nastavicu da trazim normalnu devojku, pozz...
Devojka psiho
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Devojka psiho
Нађе ли је?
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Devojka psiho
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца