dali sam trudna
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Pomoc!
Imao sam odnose sa devojkom pre 33h-34h. U subotu uvece. Nisam zavrsio u njoj, ali je bilo bez kondoma. U nedelju ujutru je dobila menstruaciju, ali joj je uvece prestala. Jutros mi kaze da joj je pocela opet. Koje su sanse da je zatrudnela? Da li da popije Postinor 2 dok nije isteklo 72h?
da se nadovezem na temu posto mi nitko ne odgovara na zasebnoj temi...
lijep pozdrav svima...
nalazim se u vrlo losoj situaciji..
imam 18. godina i pila sam kontracepcijske pilule yasmin. mengu sam dobila negdje 13. ili 14.07. i nisam vise pila dalje pilule jer nisam imala razloga (prekid..) i u subotu (jucer) mi se dogodilo to da sam spavala s deckom bez zastite, nije bilo svrsavanja i kratko je trajalo.
znam da sam neodgovorna i da nisam razmisljala, al mene sad zanima dal ima sanse da sam trudna... jer znam da muski luce sekret u kojem moze biti spermija..
znam i ono da se moze pilulama postici day after efekt, samo neznam u roku kolko od spolnog odnosa bi se to trebalo popiti i koja kolicina.
jako se bojim, molim vas za pomoc...
lijep pozdrav svima...
nalazim se u vrlo losoj situaciji..
imam 18. godina i pila sam kontracepcijske pilule yasmin. mengu sam dobila negdje 13. ili 14.07. i nisam vise pila dalje pilule jer nisam imala razloga (prekid..) i u subotu (jucer) mi se dogodilo to da sam spavala s deckom bez zastite, nije bilo svrsavanja i kratko je trajalo.
znam da sam neodgovorna i da nisam razmisljala, al mene sad zanima dal ima sanse da sam trudna... jer znam da muski luce sekret u kojem moze biti spermija..
znam i ono da se moze pilulama postici day after efekt, samo neznam u roku kolko od spolnog odnosa bi se to trebalo popiti i koja kolicina.
jako se bojim, molim vas za pomoc...