dali sam trudna

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Ja samo zelim da iskomentarisem sve one koji smatraju pitanja "glupim pitanjima" - da se ne bi prepucavali i svojim komentarima bili smesni, najbolje bi bilo da uopste ne dajete svoje komentare a ni "pametne odgovore" na ovakva "glupa" pitanja. Hvala.
Marko_pfc
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 03, 2009 12:16 am

Pomoc!

Post od Marko_pfc »

Imao sam odnose sa devojkom pre 33h-34h. U subotu uvece. Nisam zavrsio u njoj, ali je bilo bez kondoma. U nedelju ujutru je dobila menstruaciju, ali joj je uvece prestala. Jutros mi kaze da joj je pocela opet. Koje su sanse da je zatrudnela? Da li da popije Postinor 2 dok nije isteklo 72h?
Korisnikov avatar
downey
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 16, 2009 12:06 am

Post od downey »

da se nadovezem na temu posto mi nitko ne odgovara na zasebnoj temi...

lijep pozdrav svima...

nalazim se u vrlo losoj situaciji..

imam 18. godina i pila sam kontracepcijske pilule yasmin. mengu sam dobila negdje 13. ili 14.07. i nisam vise pila dalje pilule jer nisam imala razloga (prekid..) i u subotu (jucer) mi se dogodilo to da sam spavala s deckom bez zastite, nije bilo svrsavanja i kratko je trajalo.
znam da sam neodgovorna i da nisam razmisljala, al mene sad zanima dal ima sanse da sam trudna... jer znam da muski luce sekret u kojem moze biti spermija..
znam i ono da se moze pilulama postici day after efekt, samo neznam u roku kolko od spolnog odnosa bi se to trebalo popiti i koja kolicina.

jako se bojim, molim vas za pomoc...
donka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 09, 2007 6:10 pm

Post od donka »

Najefikasnije su kada se popiju u roku od 24 sata posle odnosa, ali u jednom manjem procentu su efikasne cak pet dana posle odnosa. Nemas sta da izgubis ako ih popijes.
Odgovori