Dali bih trebao da se brinem? Molim za pomoc i brz odgovor!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Dali bih trebao da se brinem? Molim za pomoc i brz odgovor!
Pozdrav svima molio bih vas da mi odgovorite dali je normalno da naprimer neko od moje familije raste brze od mene a ima samo 12godina a skoro me preso za glavu a ja sa 16 samo 176cm dali cu jos rast dali treba da se brinem?Otac je 172 ILI3 Majka je ne znam tacno mozda 155 160cm sta da radim ne idem na sport nista jedva da idem do prodavnice da kupim nest sram me sto sam nizak ne znam kako da poraste barem jos 10cm? ili tako nesto? hvala ocekujem brz odgovor.
Re: Dali bih trebao da se brinem? Molim za pomoc i brz odgovor!
Колико су високи родитељи томе што те је прешишао за главу?
Rodiltelji mama oko 155 160cm i otac 170 172 3 ne znam tacno
Хоћеш да кажеш да су му родитељи високи 173/160cm, а он са 12 година живота има висину од око 190cm?
ne bre nisi razumeo hah moji su 160 173 a njegovi su: mama mu ko moja mozda i manja oko 150CM 155 i otac je visok neznam tacno oko 180 CM I VISE al je ovaj visi od mene pa se ja bojim da sam prestao da rastem 
tvoja visina je vec sad dobra, toliko je potpuno normalno i za odraslog coveka, a ti imas tek 16 godina...cak i da ostane tako to je sasvim dobro, ne moze se nikako reci da je mala visina, a ima sanse da i dalje rastes, to se vec unapred ne moze znati...nekad i preterana visina moze biti znak neregulisanih hormona, tako da nemoj uvek da prizeljkujes nesto sto drugi imaju, najvaznije je biti zdrav, a oko visine ne treba brinuti... 
Dr011 HVALA DAO SI MI NADU!!! SIGURNO CU PORASTI JOS DAJ BOZE! 
Мислиш да то има неке везе с Богом?
aa_aca naravno da ima on mi je dao i zivot i sve i ja mu se molim svakog dana ma da ne za vaseg ngo za naseg allaha i mi postimo i tako to ja sam muslimam
Због чега се онда бринеш и секираш?
zato sto me brine visina za sve verujem bogu ali za visinu i ne bas svaki dan se molim ali bez uspeha da porastem pa sam mislio da ima neko pametan savet ali nema jbg
Зашто за висину баш и не верујеш?
ne znam eto kao da mi ne pomaze za rast u visinu to je sve a ne znam inace doktor je rekao da cu da porastem "kao" do 181cm i to je sve al ja mu ne verujem ;P
Neces ni porastni ni 1 cm ako ne izadjes iz sobe! Stalno vidim da kukas za tu visinu a nista ne radis kako bi postigao ono sta zelis. Prestani da se molis Bogu i radi ono sto smo ti rekli u drugim temama.
Па шта мислиш, да је он фонтана жеља? Убациш новчић и од уради. Ако не уради по твоме, онда му не верујеш. Јел?bajram napisao:ne znam eto kao da mi ne pomaze za rast u visinu to je sve ......