Dali bih trebao da se brinem? Molim za pomoc i brz odgovor!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Dali bih trebao da se brinem? Molim za pomoc i brz odgovor!
Зашто за висину баш и не верујеш?
ne znam eto kao da mi ne pomaze za rast u visinu to je sve a ne znam inace doktor je rekao da cu da porastem "kao" do 181cm i to je sve al ja mu ne verujem ;P
Neces ni porastni ni 1 cm ako ne izadjes iz sobe! Stalno vidim da kukas za tu visinu a nista ne radis kako bi postigao ono sta zelis. Prestani da se molis Bogu i radi ono sto smo ti rekli u drugim temama.
Па шта мислиш, да је он фонтана жеља? Убациш новчић и од уради. Ако не уради по твоме, онда му не верујеш. Јел?bajram napisao:ne znam eto kao da mi ne pomaze za rast u visinu to je sve ......
Баш тако.Milan*** napisao:Neces ni porastni ni 1 cm ako ne izadjes iz sobe! Stalno vidim da kukas za tu visinu a nista ne radis kako bi postigao ono sta zelis. Prestani da se molis Bogu i radi ono sto smo ti rekli u drugim temama.
Hvala milane i hvalaa aa_aca sto mi pomazete sada mi je jasno da moram da radim neki sport ili da bar izadjem iz kuce ako ne otao sam ovakav za ceo zivot jel tako e potrudicu se da se vratim u normalu kao kada sam imao 12 i sve je bilo normalno a tada nisam imao kompjuter a sada me on unistio
morm nekako da se vratim u normalu po svaku cenu a i za 4 dana imam skolu tako da cu se kretati svakoga dana heh eto
Ајд', па нека ти је са срећом.