Crvenilo posle labijalnog herpesa?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

Da, Jomelop, nisam se mogao setiti :) Thanx

Onaj Forever Living Products for Lips (mnogo bolji od Labelo ili bilo kog specificne grozdjane masti) mozda ima u nekoj apoteci ali su za to posotjali posebni deailri kao za Avon i Oriflame...vidi na netu, mislim da ima negde oko Studentskog Grada preko puta u onimk prodavnicama...imali su i zuta pakovanja sa jonizovanim Aloe Vera Gelom
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

Taurus_sd napisao:Pa znam da mi je ovaj prvi clan pricao o jojobi itd ali je spominjao dreniranje pa sam mislio da je to u slucaju da tek dobijam herpes..

Dakle da bi mi proslo crvenilo treba da mazem FLP Aloe Vera+Jojoba? Jel se to kupuje u apoteci ili?

Ako to nema .. onda.. Saljicev Melop E? Isto u apoteci ili?

Predpostavljam da se to maze pred spavanje? A isto spominjete bojenje koze? Pa ne znaci meni nista ako mi on ukloni crvenilo a onda mi kosta postane zelena heheh =)))

Za Aloe Vera ne znam kako se koristi a za Melop E znam da se maze par puta dnevno,tj kad god si u situaciji da ga namazes i on ti sigurno nece ostaviti nikakve fleke samo ce ti skinuti oziljak.
Pozz :D

@MACHINE opet si pogresio :D nije Jomelop(nekada se tako zvao) nego Melop E :D(sada se zove ovako).I tebi big pozz :D
Odgovori