Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Onaj Forever Living Products for Lips (mnogo bolji od Labelo ili bilo kog specificne grozdjane masti) mozda ima u nekoj apoteci ali su za to posotjali posebni deailri kao za Avon i Oriflame...vidi na netu, mislim da ima negde oko Studentskog Grada preko puta u onimk prodavnicama...imali su i zuta pakovanja sa jonizovanim Aloe Vera Gelom
Taurus_sd napisao:Pa znam da mi je ovaj prvi clan pricao o jojobi itd ali je spominjao dreniranje pa sam mislio da je to u slucaju da tek dobijam herpes..
Dakle da bi mi proslo crvenilo treba da mazem FLP Aloe Vera+Jojoba? Jel se to kupuje u apoteci ili?
Ako to nema .. onda.. Saljicev Melop E? Isto u apoteci ili?
Predpostavljam da se to maze pred spavanje? A isto spominjete bojenje koze? Pa ne znaci meni nista ako mi on ukloni crvenilo a onda mi kosta postane zelena heheh =)))
Za Aloe Vera ne znam kako se koristi a za Melop E znam da se maze par puta dnevno,tj kad god si u situaciji da ga namazes i on ti sigurno nece ostaviti nikakve fleke samo ce ti skinuti oziljak.
Pozz
@MACHINE opet si pogresio nije Jomelop(nekada se tako zvao) nego Melop E (sada se zove ovako).I tebi big pozz