Cink i dete ?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Cink i dete ?
preko biljaka... raznovrsnih... nek jede 5 puta dnevno i unece dozu ... mada moze i preko namirnica zivotinjskog porekla .. ali onda neka gleda da uzme meso od zdrave zivotinje.. a ne u nekim mesarama itd.. nek nadje nekog paora... koji nije hranio zivotinje koncentratom i koji nije kljukao te zivotinje raznim antibioticima... ti kad udjes u apoteku 50% lekova sto vidis se koristi na farmama...
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Ма није ваљда! Пет пута дневно?
Најбогатије цинком су остриге, 80mg цинка на 100g. Дакле да би унео твојих "минималних 10g цинка" треба да поједе 12,5kg острига дневно.
Најбогатије цинком су остриге, 80mg цинка на 100g. Дакле да би унео твојих "минималних 10g цинка" треба да поједе 12,5kg острига дневно.
koliko glup covek, on se uhvtio samo jedne stvari , samo jednu biljku ili jedno meso.. uopste mu ne pada na pamet da miksuje ishranu
@Edit , ja tek skontao sta pisem...izvini ja sam skroz ujebao stvar, miligrama a ne grama... izvini moja greska, jedno mislim, drugo pisem...
@Edit , ja tek skontao sta pisem...izvini ja sam skroz ujebao stvar, miligrama a ne grama... izvini moja greska, jedno mislim, drugo pisem...
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
_david_ napisao:da, preporucena dnevna doza cinka je 10,15 grama minimum... prevelika doza cinka moze da izazove povracanje , zeludacne tegobe itd... a to sto si ti negde video da je dnevni unos tipa 50mg, to je tvoje licno neznanje
Ти си обичан лажов или глупан или шизофреник. "Није грама него милиграма", а шта је оно горе, 50 микрограма? Везе ти са мозгом немаш._david_ napisao:koliko glup covek, on se uhvtio samo jedne stvari , samo jednu biljku ili jedno meso.. uopste mu ne pada na pamet da miksuje ishranu
ispravio sam se aco, izvini moja greska je bila.. na miligrame sam mislio a pisao non stop grama... nisam laozov, vec 15 stak miligrama je dnevna doza.. to ti je jebeni fakat... miligrami su, znam odavo za cink i dnevni unos, ali nesto sam istripovao oko grama... ne znam zasto.. inace ti ne znas, ili si prirodno glup ili uzimas casove ... zavrsio za elektrotehniku , bravara sta ti ja znam i sada se on razume u medicinu.. mani me aco tvojih zajebancija i sode bikarbone
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ма немој?! А горе си могао да напишеш да је моје лично незнање ако верујем да је довољно 50mg. А сада пишеш да је довољно 15mg.
takva tura, odgovarao sam na ostale teme i pobrkao sve... nije ni bitno, uglavnom rekao sam ti 15stak mg je dnevni unos
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Да, да, побркао си, али ти није сметало да ми кажеш да је моје лично незнање то што не знам да си ти глуп.