Cesta glavobolja
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 21, 2013 12:17 pm
Cesta glavobolja
Postovani,imam jedno pitanja,vec nekoliko godina unazad mozda 4-5 imam ceste glavobolje iskljucivo na desnoj sljepocnici i bol je tu centrslizovan i ne siri se a pod prstima se osjeca kakobpulsira vena i ucrta se krozvkozu. Isla sam na ocni pregled dr kaze da nije ni ocni pritisak ni vid ,isla sam neurologu on kaze da ne moze naci rszlog da je sve u redu . Da li Vi mozda imate neku ideju ? Mozda neki nedostatak vitamina il nesto slicno ? Zanima me da li postoji neka vrsta takve migrene mozda , jer samo na tom mjestu me boli , na lijevoj sljepocnici nikad, a taj problem imam zadnjih godina nikada ranije. 24 godine imam . Unaprijed hvala .
Re: Cesta glavobolja
Највероватније крвоток. Наватај некога да ти масира мишиће раменог појаса. Било би добро да ти масира и оне мишиће који иду уз кичму а налазе се између лопатица.
Имаш ли обичај да ходаш голишава? А она упала јајника? Не водиш ти баш рачуна о себи, јел да?
Имаш ли обичај да ходаш голишава? А она упала јајника? Не водиш ти баш рачуна о себи, јел да?

lici na migrenu
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
Malena Malena,
сетих се да те питам још нешто. Да ли имаш обичај да переш косу и без сушења изађеш напоље или одеш на спавање? А ја коначно одох на спавање.
сетих се да те питам још нешто. Да ли имаш обичај да переш косу и без сушења изађеш напоље или одеш на спавање? А ја коначно одох на спавање.

-
- Novi član
Inace imam nizak krvni pritisak od kad znam za sebe , nikada ne operem kosu pa izadjem napolje , glavobolja mi se prije javljala samo nakon duzeg ostajsnja za lap topom ili knjigom zato smo povezivali svi sa vidombili ocnim pritiskom sl to nije kaze dr . A sad mi se javi i bez toga , i imam osjecaj da me zaboli glava kad se izmorim i kad previse radim . Dr mi je rekao da uzimam gvozdje da to pokusam .
-
- Novi član
A oni sam de prehladila prvi put tsko jako zato ssm se prepala
)))

Да ли сушиш косу после прања?
-
- Novi član
Boze
Naravno da susim kosu . Kakve to veze moze imati sada jer mene ne zaboli glava nikada posle pranja kose ??

Susenje kose fenom i nije bas preterano zdravo ali je manje stetno od izlaska napolje mokrom kosom tj. glavom.Naravno da te glava ne zaboli posle susenja kose odnosno pranja ali moze da bude inicijalna kapisla za kasnije pojavljivanje boli.
Ukoliko su bolovi dosta jaki mozes da potrazis lek Zomig koji se koristi za jake migrene.tri tablete kostaju oko 1500din.Upotreba tj. delovanje svakog preparata je individualno ali ovaj lek ima odlicno delovanje.
Ukoliko su bolovi dosta jaki mozes da potrazis lek Zomig koji se koristi za jake migrene.tri tablete kostaju oko 1500din.Upotreba tj. delovanje svakog preparata je individualno ali ovaj lek ima odlicno delovanje.
Све особе које познајем а имају мигрене, не суше косу после прања. Главобоља им се не јавља одмах. Тако мокра глава се хлади, сужавају крвни судови, смањује доток крви у главу и јавља се главобоља.Malena Malena napisao:BozeNaravno da susim kosu . Kakve to veze moze imati sada jer mene ne zaboli glava nikada posle pranja kose ??
Онда остајем код првобитног предлога, нарочито због тога што имаш низак крвни притисак. Пиј довољно воде и иди на масажу мишића раменог појаса и леђа са нагласком на мишиће који иду уз кичму (нарочито између лопатица).
-
- Novi član
Hvala najljepse na odgovorima . Voljela bih samo da su glavobolhe manje ceste jer su zaista nepodnosljivo jake .
Малена,
сигуран сам да можеш да нађеш решење за твоје главобоље. Да ли је у питању мањак гвожђа, поремећена циркулација због блокаде у мишићима или кичми или нешто треће, није важно. Треба да нађеш решење и не одустај. Немој да пристајеш на данас популарна такозвана решења без решења типа мигрена, вируси, гени и шта им још може пасти на памет.
За почетак почни да радиш јутарње вежбе разгибавања у трајању од петнаестак минута и обрати пажњу на кичму.
сигуран сам да можеш да нађеш решење за твоје главобоље. Да ли је у питању мањак гвожђа, поремећена циркулација због блокаде у мишићима или кичми или нешто треће, није важно. Треба да нађеш решење и не одустај. Немој да пристајеш на данас популарна такозвана решења без решења типа мигрена, вируси, гени и шта им још може пасти на памет.
За почетак почни да радиш јутарње вежбе разгибавања у трајању од петнаестак минута и обрати пажњу на кичму.
-
- Novi član
Inace pocela san da vjezbam u teretanu i evo za sada od kad vjezbam da kucnem nije me zaboljela i cekam da vidim da li ce biti manjeg inteziteta ako me zaboli . U svakom dlucaju hvala mnogo .
Обрати пажњу на правилно дисање. Ако теретана није добро проветрена било би боље да у њој не вежбаш. Пиј довољно чисте воде.