Budjenje u toku noci

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

coaa62
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 18, 2011 9:12 am

Re: Budjenje u toku noci

Post od coaa62 »

Negde sam procitao da unosimo mnogo dnevnog sadrzaja u san...Okej,mozda je i tacno ali da li je to okidac koji ce me probuditi svaki put u 3 pola cetiri...Ja mislim da je u pitanju ta promena,to budjenje,koje je vec postalo ucestalo,nesto se poremetilo u organizmu,a veruj mi nismo jedini koji pati od ovoga.mozda je i stres u pitanju.ne znam...ja cu negde posle nove godine posetiti doktora,objasnicu problem,pa ce onda da me posalje kod nekog psihica,pa lekovi...itd,itd...ne znam sta pametno da ti kazem.Da li si ti bila kod lekara?E da,definitivno ne uzimaj hranu pred spavanje,dobro,to vec verovatno znas,ali,ja sam se jednom toliko najeo da nisam spavao uopste...a ono toplo mleko,itd...to mi je onako pomoglo.probacu sa kamilicom.
visnja16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2011 9:44 am

Post od visnja16 »

ne znam koliko ti je godina? ali mislim da nema potrebe jos za lekarom a kamo li lekovima..dzabe trosis i zivce ai vreme...sve je prolzno a to da ima dnevnog ritma ima, navijen si kao i svi mi.... ja sam samo ranije imala isto ovako dug period a to je u pubertetu bilo, bas se secam , grozno je ali je proslo...sad mislim da mi se isto ponavlja, najgore mi je bilo letos kad mi se i nije spavalo uopste ako ubodem koji sat nocu ubodem nista vise...
ma ja sam sigurna da je stres i promena nacina zivora sve prouzrokovalo, haha ja se samo nadam da kod mene nije klimaks hiiiii :lol: :lol: :P mada je jos rano za to ali ko zna, pored nesanica poceo je izeludac da me muci, ma , za sve ima resenje
coaa62
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 18, 2011 9:12 am

Post od coaa62 »

ja i ti imamo iste probleme :) i mene ponekad muci zeludac ali nocu...ponekad...mrzim kada me muci nesto a ne mogu da otkrijem sta je :evil: pre bi se tukao sa dvadesetoricom sa bejzbol palicama pa da znam na cemu sam...a ovako,a sto se tice spavanja,mogu ti reci da sam lepo spavao sinoc jednom sam se probudio,blenuo u plafon desetak minuta,i bumm,koma....a i to sto kazes,lekar i psihic mi ne trebaju sa 19 godina...
visnja16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2011 9:44 am

Post od visnja16 »

tebi coa treba bre, jedno lepo i pametno devojce , nista vide, i da se zajedno umarate...lepo i zdravo...da vidis kako ces da spavas lepo :) ja cim sam prestala zdravo da se umaram eto i nesanice , bravo :) pomogao si mi da otkrijem sta je :D
Guiselle
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 24, 2013 4:36 pm

Post od Guiselle »

Desavalo mi se ranije da, kada promenim stranu u krevetu na kojoj spavam, ustanem u toku noci i kao mesecarim, tacnije, setam po sobi totalno dezorijentisana i cilj mi je da upalim svetlo. Pritom se izudaram u sve moguce i budem sva u modricama. :/ Kada ga upalim, pogledam samo po sobi, ugasim, i otrcim nazad u krevet. Sada se probudim i proveravam stvari koje mi stoje pored kreveta... kao da proveravam da li su se pokvarile. Tako sam jutros mislila da su mi naocare slomljene pa sam ih ubacila u papucu, kao tamo je mekano O.o ni ja ne razumem. I telefon sam 2,3x upalila i ugasila iz takodje nepoznatog razloga. Ili, probudim se, lezim i pokusavam da shvatim na koju sam stranu okrenuta i ne mogu da provalim, kao idiot lezim 10min tako ne znam 'de sam. :D Nisam ni pod kakvim stresom, spavam dovoljno... ne znam, stvarno sta je u pitanju.
Odgovori