Bolovi u butinama kvadricepsa

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

jacika92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jul 17, 2013 6:24 pm

Re: Bolovi u butinama kvadricepsa

Post od jacika92 »

Hteo sam da vas pitam jos nesto.Dali ste imali jos ovakvih slucajeva kao sto je moj bas da je neko imao ovakve probleme sa butinama i da mu je ovo pomoglo .
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Нема потребе да користиш два онаква магнета ако су места удаљена мање од 9cm. Тај један магнет поставиш у средину болне површине о он ће имати веома јако дејство у лопти пречника 9cm. Деловаће он и у лопти пречника 60cm али слабије. Компликовано је за објашњавање преко форума.

Дакле по један магнет на бутину. Можеш и само један у леву или десну препону али гледај да магнети међусобно буду удаљени најмање 30cm. Значи у препоне само један магнет, а на бутине по један - укупно три комада.

Упала не мора да буде јака ако дуго траје. Него, може се десити да ти се бол појача због магнета. У том случају држи магнет док можеш да издржиш. Онда скини онај магнет где је бол неиздржив и направи паузу од сат-два па га опет врати на своје место. И онда поново на исти начин - ако се бол превише појача.

Имао сам случајеве истегнућа мишића, ударца у бутину, деформисаног кука због пропале хрскавице, упале кости, калцификације зглоба, крвног подлива, повреде кичме - оно чега сада могу да се сетим.
jacika92
Novi član
Novi član

Post od jacika92 »

Mnogo vam se zahvaljujem i cenim to sto zelite toliko da pomognete ljudima i vidim da ste vi ovde jedni od malobrojnih koji stalno odgovaraju na necije probleme.I samo bih hteo jos jedno zadnje pitanje da vas pitam znaci koristicu ovaj magnet http://www.magnet-shop.com/neodymium-ma ... ::245.html nego gde i kako bih najlakse mogao da ga kupim ili narucim.Mislio sam da odem do Beograda da kupim pa me zanima gde je ta prodavnica , ili ako ima neki drugi nacin .
jacika92
Novi član
Novi član

Post od jacika92 »

Bilo bi dobro u Beogradu da ima posto uskoro idem u Beograd ili ako znate mozda dali imate u Sremskoj Mitrovici.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Имаш на мом сајту у Линкови, Здравље, групу Магнети коју сам поставио пре неки дан. Имаш фирми од којих можеш да наручиш магнете преко интернета или телефоном. Има неких фирми које деру са ценама, па обрати пажњу. Оријентације ради, неодијумски магнет облика диска дебљине 5mm и пречника 20mm треба да кошта од 200 до 300 динара.

Него, нешто сам размишљао, због чега си спомињао стављање магнета у препоне?
jacika92
Novi član
Novi član

Post od jacika92 »

Ne ne nisam rekao u prepone rekao sam vam da sam hteo da stavim dva magneta na jednu nogu tako da mi jedan magnet bude na vrhu butine blizu prepona i da drugi stavim magnet stavim ispod njega posto mi varira to bolno mesto.
jacika92
Novi član
Novi član

Post od jacika92 »

Nevredi znaci moram sto pre da nabavim te magnete juce su mi pocele pripreme i imali smo lagano trcanje na duze staze i za vreme trcanja opet sam osetio bolove.Neverovatno , prosto da nepoverujem da iz tako laganog trcanja mene opet zaboli :( bas mi je tesko danas moram te magnete sto pre da kupim koliko god da kostaju samo sto pre.
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aa_aca »

Нема потребе да стављаш толико магнета јер имају довољно широко дејство. Онда узми само два комада - по један за сваку бутину.
NikolaHa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 14, 2013 11:14 pm

Post od NikolaHa »

Imam 17 godina i zadobio sam nezgodan udarac na utakmici u predelu levog kvadra.Odsustvovao sam sa terena 6 nedelja,za to vreme sam skoro svaki dan isao na terapije i noga mi je u potpunosti oporavljena. U skorije vreme poceli su svaki dan da me hvataaju grcevi koji me bas mnogo iritiraju. A posle toga i ostar bol. Stvarno ne znam u cemu je problem...ako neko zna sta je u pitanju nek se javi....hvala.
Odgovori