Bol na dodir - leva slepoocnica..
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Bol na dodir - leva slepoocnica..
Cao svima..
Imam 39 god, 97 kg
Problem se javio prosle nedelje (ponedeljak ujutro), kad mi je po ustajanju, pocela da pulsira vena na levoj slepoocnici..glava ne boli, vidim odlicno, nemam glavobolju, normalno se krecem i aktivan sam, samo kad nezno pipnem kozu iznad leve slepoocnice (tamo gde je vena), boli me na dodir, kao da sam je udario negde...bol kao kod modrice, koju nemam, niti se secam da sam se udario negde..merio pritisak prosle nedelje: 127/75, merio secer kod komsije - 5.2...bio kod lekara opste prakse, kaze pij beviplex (b vitamini - 3 dnevno), ja dodao i magnezijum, jedna dnevno... Da li je neko imao ovakav problem ili ga jos ima. Molim, pomoc!!?? Plasim se magnetne.. Sta ce mi reci...
Imam 39 god, 97 kg
Problem se javio prosle nedelje (ponedeljak ujutro), kad mi je po ustajanju, pocela da pulsira vena na levoj slepoocnici..glava ne boli, vidim odlicno, nemam glavobolju, normalno se krecem i aktivan sam, samo kad nezno pipnem kozu iznad leve slepoocnice (tamo gde je vena), boli me na dodir, kao da sam je udario negde...bol kao kod modrice, koju nemam, niti se secam da sam se udario negde..merio pritisak prosle nedelje: 127/75, merio secer kod komsije - 5.2...bio kod lekara opste prakse, kaze pij beviplex (b vitamini - 3 dnevno), ja dodao i magnezijum, jedna dnevno... Da li je neko imao ovakav problem ili ga jos ima. Molim, pomoc!!?? Plasim se magnetne.. Sta ce mi reci...
Re: Bol na dodir - leva slepoocnica..
Please, hoce li neko procitati i odgovoriti? Hvala..
Da li neko ima slicne probleme? Hvala.
Uradio sam MR glave, nema tumora, nema aneurizme, leva slepoocna arterija spoljna je sira u odnosu na desnu. Asimetricne su. To je nalaz specijaliste posle MR u Euromedicu u Visegradskoj.. Ali mene i dalje na blag dodir boli tih 1-2cm vene na sastavu cela i leve slepoocnice. Nikakvih drugih problema nemam, vid, glavobolje, ravnoteza, pritisak, krvna slika u redu....sta se desava?! Hvala na odgovorima.
Da li ici na MR arterija i vena glave + kontrast?
Znači nije vena nego arterija.
Može biti zapaljenje te arterije, jel urađena krvna slika sa zapaljenskim parametrima?
Trebalo bi da pogleda internista.
Može biti zapaljenje te arterije, jel urađena krvna slika sa zapaljenskim parametrima?
Trebalo bi da pogleda internista.
Uradjena magnetna arterija i vena glave, sve je OK, uradjena krvna slika sa proverom zapaljenskih procesa...krvna slika perfektna, pritisak dobar, nema nikakvih upala, sedimentacija ok, trigliceridi, secer, los holesterol...sve OK, neurolog rekao - nema problema, radiolog (posle 2 magnetne glave) rekao sve OK, mene i dalje na dodir boli 1cm vene na potezu izmedju leve slepoocnice i cela...Ko je sad tu lud?! Nije nista, a na ovlas dodir ili cak prilikom tusiranja (od pritiska vode) boli me taj deo krvnog suda...Sta dalje...Hvala..
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Просто ми је невероватно да су ти толико анализа радили због таквог проблема. А после се жале како здравство нема пара. Па нормално да нема пара када незналице раде стручан посао.
Прво провери да ли нешто редовно врши притисак на тај део главе. Да у јастуку немаш неке грудве па ти нажуљају слепоочницу? Кацига од вожње мотора? Слушалице? Рајф за косу?
Ако то није случај онда нађи неку крему од дивљег кестена па мажи.
Прво провери да ли нешто редовно врши притисак на тај део главе. Да у јастуку немаш неке грудве па ти нажуљају слепоочницу? Кацига од вожње мотора? Слушалице? Рајф за косу?
Ако то није случај онда нађи неку крему од дивљег кестена па мажи.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Још нечега сам се сетио. Највероватније је да ти дршка од наочара притиска кожу и да временом направи проблем. Имао сам такав случај.
Ne nosim naocare, ali spavam na dormeo jastuku sa rukama ispod jastuka i nekako glavu nabijem na cosak (spavam na stomaku uvek)..
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Може да буде и ћошак, или нешто од онога у ранијем тексту или нешто пето. Свакако ако је бол површински бесмислено је радити толике и такве анализе. То само говори о стручности лекара. Бедно.
A ti imaš pojma? Opet pišeš na znaš.
Rade se tolike analize jer to što je imao može da bude jedna bolest koja može jako da se zakomplikuje, zato je rađeno sve to, a srećom on to nema.
Rade se tolike analize jer to što je imao može da bude jedna bolest koja može jako da se zakomplikuje, zato je rađeno sve to, a srećom on to nema.
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Ти ме стално критикујеш а немаш појма и сваки пут се испалиш.
Него, која је то страшна болест од које боли парче коже на додир?
Него, која је то страшна болест од које боли парче коже на додир?
Kako sam se sad ispalio?
Ili ti što ni ne znaš šta može da bude u pitanju?
Shvati, ne znaš mnoge stvari, non stop pljuješ druge a daješ savete koji ljude mogu da navedu na grešku. Realno je šteta što ovde nema pre svega urednika koji bi te banovali kao što si već bio.
I ne, ne boli parče kože, ali pacijent to može tako da doživi, a sem toga, pogledaj prvi post, čovek je jasno bol lokalizirao na krnvi sud.
Za pokretača teme, da li je možda rađen ultrazvuk arterija?

Ili ti što ni ne znaš šta može da bude u pitanju?
Shvati, ne znaš mnoge stvari, non stop pljuješ druge a daješ savete koji ljude mogu da navedu na grešku. Realno je šteta što ovde nema pre svega urednika koji bi te banovali kao što si već bio.
I ne, ne boli parče kože, ali pacijent to može tako da doživi, a sem toga, pogledaj prvi post, čovek je jasno bol lokalizirao na krnvi sud.
Za pokretača teme, da li je možda rađen ultrazvuk arterija?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Рекао сам шта може да буде у питању.
Ти си споменуо неку страшну болест па би био ред да напишеш њено име. Или си лупио и остао жив као и много пута раније?

Ти си споменуо неку страшну болест па би био ред да напишеш њено име. Или си лупио и остао жив као и много пута раније?