Garfield napisao:
A to kako ste Vi shvatili, odnosno niste shvatili - to je zaista stvar Vase sposobnosti shvatanja, i stvarno time ne mogu da se bavim - kolike su Vam sposobnosti. Pa VAm necu ni crtati tako da budete u stanju da shvatite.
Ja sam potpuno svesna da time ne mozete da se bavite, samo to jos Vi sami treba da shvatite (ali stvarno shvatite a ne samo da napisete)!!
A sve i da mozete, ja Vam to svakako ne bih dozvolila.
Garfield napisao:
JA svakako nisam kontradiktorna, ali Vas nivo misljenja je stvarno zabrinjavajuci, umesto da se bavite lovljenjem zareza i tacki u mojim postovima bolje bi Vam bilo da poredite na onome sto se zove apstraktno misljenje i deduktivno zakljucivanje.
"JA, JA, JA, JA i opet JA" - rece Garfield koja se brine o mom nivou misljenja, koji je zabrinjavajuci po njenom
strucnom misljenju.......
Umesto sto se trudite da nas bez doktorske diplome fascinirate pojmovima apstrakcije i dedukcije (a ucilo se o tome u skoli, nije da nije, tako da nije nista fascinantno i nepoznato u njima

), mozda bi bilo bolje da poradite malo na svom egu, jer je vidljivo da je ugrozen cak i nama
laicima, a o kolegama i da ne govorim (ne mogu, jer nemam diplomu, mogu samo da naslutim

)
Ne treba mi diploma da bih videla da su dva posta potpuno razlicita, a to je daleko od "lovljenja na tacke i zareze"......mislim, i to se lako da zakljuciti bez onog Dr ispred imena i prezimena

, ali je ocigledno da diploma za pojedine ne znaci i nuzno racionalno razmisljanje, sto bi svakako trebalo biti normala za sve nas, ali ocigledno da se mora shvatiti kao privilegija.