Anksioznost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

lela991
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 17, 2014 2:13 pm

Re: Anksioznost

Post od lela991 »

Je l mozda neko zna gde dr. Milan Latas radi privano i kontakt telefon ili nacin kako da saznam? Lecim se vec jako dugo od anksioznosti kod privatnog psihologa i psihoterapeuta, jednom nedeljno, cesto i cesce, ponekad i svakodnevno vec pet godina ali kratkotrajno bude bolje pa opet teska kriza. Mozda ako neko zna isto i nekog drugog psihijatra podjednako strucnog kao dr. Latas, a da zna kontakt telefon privatne prakse moze da mi posalje u pp. Hvala unapred.
Maksimilijan012
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 05, 2014 11:34 pm

Re: Anksioznost

Post od Maksimilijan012 »

Pozdrav svima. Konacno sam skupio snage da napisem nesto o svojim problemima,koji traju godinu i jace.. Krenulo je iznenada lupanje srca,gusenje jos tada sam krenuo da se vrtim po kuci,pozdravljam sa svima misleci da sam polako odlazim u vecna lovista,tjst,da imam imfarkt,inace imam 19 god,do tada nikada nikada kijavicu imao nisam.. i od tada krece nazovimo ga' pakao' i ako je to blaga rec,veruj te mi .. Za godinu dana sam 5 x snimao srce,preko 60 ekg,holter na kome ni jedan preskok nije bio a ja dok nosio izbrojao u svojoj glavi preko par h .. :-D Stitna zlezda,abdomen ama sve .. Trenutno imam neke vrtoglavice,ne one klasicne ( Hvala Bogu) duple slike,ne znam ne pravilan hpd vec kao konstantni neki osecaj u glavi kao da cu da padnem :-\ Jako ruzno i ne znam od cega je .. ft3 hormon stitne mi je za malo uvecan ne znam dal to moze biti uzrok,boli me i kicma tako da ne znam jer imate neke slicne probleme,savet neki? Znacilo bi mi jako jer sam mlad sad srednju zavrsio,zbog anksioznosti fakultet upisao nisam,stojim u mestu i jako me nervira.. A inace po prirodi zivac tezak i verujte .. Ovo je nesto najgore.. Smiri se na par dana i ajmo sve iznova.. Gusenje,srce do 130 lupa,vrtoglavice po par dana .. Ne znam sta cu . Izvinjavam se na dugackom postu ali bi mi znacilo da mi napisete nesto. :-)
Odgovori