Anksioznost i lek Rivotril
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 28, 2016 7:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Anksioznost i lek Rivotril
Ne vidim nikalve izbocine ili ispupcenj sad dok sam pio vodu, ali sam osetio kad podrignem da imam bol tu... provericu sutra kad ustanem, samo sad sam se razbudio, uzas...
isproveravaj se... ne treba generalno anksioznost staviti sa strane... ako si zapao u trip.. uradi ultra zvuk stitnjace... i tako ces najbolje znati da li je ona u pitanju ili nije... mislim mi sad mozemo svasta da nagadjamo, ali devinitivno savet da uradis jednu kontrolu stitnjace ultra zvukom... ali cim nemas ispupscenja i natekline.. tesko da se radi o njoj, ali sta znam... proveri kao sto kazem... ne mozemo ovde lupati sad napamet... nista bez provere
-
- Novi član
Hvala na savetu 

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Прекини да дрљаш по рачунару и телефону пре 20ч па ћеш спавати у 22ч.
-
- Novi član
Odradio sam test za stitnu sve je ok... Pretpostavljaju da je nadbubrezna zlezda... moram da vidim kako se radi inda li postoji test za to?
To sa spavanjem moze biti zbog lekova, napetosti ili poremecenog sna (menjanja dana za noc). Meni se to desava pred odlazak kod doktora, legnem u 9, probudim se posle 3-4 sata i ne mogu zaspati.
Ne tripuj sa stitnom zlezdom i ne upadaj u hipohondriju. Sa tobom je sve ok i to imaj u glavi. Lekovi ne lece anksioznost vec omogucuju da budes funkcionalan za rad sa psihijatrom. Kod psihijatra ... i uzivaj.
Ne tripuj sa stitnom zlezdom i ne upadaj u hipohondriju. Sa tobom je sve ok i to imaj u glavi. Lekovi ne lece anksioznost vec omogucuju da budes funkcionalan za rad sa psihijatrom. Kod psihijatra ... i uzivaj.