anksiozno-depresivan poremecaj
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: anksiozno-depresivan poremecaj
RELAKSACIJA-kako god, masaža, šetnja, sam ili u prijatnom društvu, RAD - RAD i samo rad-puno pomaže ako se ne dosadjuješ,pomaži drugom više ćeš koristi imati ti, KO OČEKUJE MALO-DOBIĆE PUNO- nikako suprotno.
TERAPIJA LEKOVIMA JE NEOPHODNA U DATOM PERIODU, DA BI SE STANJE VRATILO U KONTROLU.
Srećno
TERAPIJA LEKOVIMA JE NEOPHODNA U DATOM PERIODU, DA BI SE STANJE VRATILO U KONTROLU.
Srećno
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 24, 2016 5:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
[quote="vasa"]RELAKSACIJA-kako god, masaža, šetnja, sam ili u prijatnom društvu, RAD - RAD i samo rad-puno pomaže ako se ne dosadjuješ,pomaži drugom više ćeš koristi imati ti, KO OČEKUJE MALO-DOBIĆE PUNO- nikako suprotno.
Srećno[/quote
Hvala na predlogu. pijem za sada helex tabl od 0.25 mg. pomazu mi ma da bi htjela da ih ne pijem nikako. ali mi se onda problem vraca...osjecam nelagodu i dok sam pod tabletama, ali sta je tu je. Nisam vise pametna sta uraditi....:/
Srećno[/quote
Hvala na predlogu. pijem za sada helex tabl od 0.25 mg. pomazu mi ma da bi htjela da ih ne pijem nikako. ali mi se onda problem vraca...osjecam nelagodu i dok sam pod tabletama, ali sta je tu je. Nisam vise pametna sta uraditi....:/
Ako uspeš da svoj život ulepšaš dobrim navikama, dostići ćeš situaciju da ti manje i manje trebaju lekovi.
SREĆNO
SREĆNO
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Управо тако.
-
- Novi član
Hvala svima na odgovorima. Sada sam isla kod jedne bake da mi salijeva stravu, tata me vodio. Medjutim, nisam pila ni lijekove ta tri dana ali nisam ni vidjela nikakve promjene, jos uvijek se svega plasim, od izlaska van, do pada u nesvjest i svaceg neces. Smatram da to prestavlja veliki problem koji se pojavio u mom zivotu od kad sam dobila prvi napad a to je na dan sahrane moje bake s kojom sam bila jako povezana. Kod psihijatra nisam isla i ne znam da li da idem sad sam se opet vratila na helex tabl 0.25 mg dva puta u toku dana ih pijem ali mi je i to malo. I dalje ser osjecam lose samo malo mi primiri. Ne znam kuda dalje da pronadjem pomoc, citala sam dosta o psihoterapijama ali ne znam u Banjoj Luci koji je dobar u tome, da stvarno moze da pomogne i da se ne piju vise lijekovi. Hvala unapred 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Изгледа да психичке проблеме имају они који су се бавили неком врстом магије или је то радио неко из њихове породице, је'л?
-
- Novi član
Ne shvatam poentu Vaseg odgovora. Ja znam samo da meni na tabl bude malo bolje. Inace stalno imam crne misli da ce mi se il nesto desiti il da cu sama sebi nesto uraditi sto ne zelim...moji roditelji vjeruju u svasta, a zahvaljujuci maminom kvocanju sam i zaradila ovaj problem, jer me izludjuje stalno. Tek sad kad je shvatila ozbiljnost problema je prestala. Van ne izlazim nikako jer imam veliki strah. Jedino sto puno citam knjige to je jedino gdje se malo primirim. Ali ne mogu po citav dan to da radim...Takodje fakultet sam zavrsila i sami znamo kako je tesko naci posao sto mi je predstavilo dodatni problem jer sam dosta labilna osoba a posla ni na vidiku. Svidja mi se ova stranica jer ti bar neko odg na por za razliku od ostalih sto te gledaju ko ludjaka...Zahvaljujem 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Оно је било више питање него одговор. Размисли о томе.
Својевремено сам се бавио којечиме али нисам сигуран шта је чија последица и да ли је. Само ти дајем идеју за размишљање.
Таблете чине медвеђу услугу, пре или касније.
Својевремено сам се бавио којечиме али нисам сигуран шта је чија последица и да ли је. Само ти дајем идеју за размишљање.
Таблете чине медвеђу услугу, пре или касније.
-
- Novi član
Pa nije se niko nikad bavio nikakvim carolijama. Tata mi je ko mali isao baka ga vodila na to salivanje strave i kao pomoglo mu je. A ja u ovakvom stanju u sve i vjerujem samo da mi pomogne. Muci me samo ove crne misli sto mi se motaju po glavi i strah me da ne ucinim sama sebi nesto....Lako je pricati o tome, taj ruzan osjecaj zna samo onaj ko je to prozivio. Hvala ...

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Све је то повезано. И прилично добро знам такве осећаје, на жалост лично.
-
- Novi član
Aham...a reci mi onda kako si se uspio izlijeciti od toga svega? 

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Давно сам завршио "Силва" курс па сам тако повратио самопоуздање. Касније сам се окренуо Богу и то је дефинитивно решило проблеме. Тема је превише обимна за писање по форуму, а ово је само укратко.
-
- Novi član
A da li mozes da mi das svoj email...? :S
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Могу. Ено ти га на мом сајту http://* под Контакт. Као што пише, преферирам онај са Јахуа.
-
- Novi član
Postovani da li je neko koristio terapiju sa Asentrom lijek...i da li ce mi to sta pomoci'? Citala sam o svakakvim kotraindikacijama pa sad i ne znam da li da ga pocnem koristiti...Naime dobila sam ga juce od neuropsihijatra, Hvala