ankcioznost

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

milos451
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 07, 2013 6:44 pm

Re: ankcioznost

Post od milos451 »

izvinjavam se sto smaram I uznemirava,samo da kazem da nikad nisam koristio drogue I ostale stvari,cak I ne pijem ako neki misle da mi se ovo desava zbog droge ili alkoho;la nisu upravu.samo da pitam jer mogu ja da resim ovo sto mi se desava bez psihijatra znam da je gupo pitanje izvinjavam se jos jednom
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

tesko Milose
milos451
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 07, 2013 6:44 pm

Post od milos451 »

izvinjavam se sto smaram ja sam oduvek ovakav povucen miran tih neki put sam zbunjen spetlajm se kad treba neki posao da zavrsim mucam kad pricam neki put brzo pricam skoro me niko nerazume jer bi mogo ja da se promenim jer i sa devojkama imam slabu komunikaciju da l je to strah mozda ih se plasim,hvala unapred
milannnm
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 26, 2013 10:09 am

Post od milannnm »

Šta je tebi merilo normalnog ponašanja? Zašto misliš da to tvoje ponašanje ne spada u prosečno?
milos451 napisao:izvinjavam se sto smaram ja sam oduvek ovakav povucen miran tih neki put sam zbunjen spetlajm se kad treba neki posao da zavrsim mucam kad pricam neki put brzo pricam skoro me niko nerazume jer bi mogo ja da se promenim jer i sa devojkama imam slabu komunikaciju da l je to strah mozda ih se plasim,hvala unapred
Pazite se foliranata.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

milose
nemoj odugovlaciti pobogu, svaki dan je ragocen i ne gubi ga uzalud-sto pre kod neuropsihijatra.
NIKAKO MI NIJE JASNO DA TE STRAH OD TOGA STA CE BITI A NISTA NE PREDUZIMAS DA NE DODJE DO TOGA-nas zivot je u nasim rukama a pomoci moze svako ko zeli-i od koga trazis pomoc.
TI imas srecu sto jos uvek nisi u toj fazi da ti nema pomoci osim neuropsihijatrije---a Boze moj sta i da moras tamo--i tamo idu bolesni ljudi--ili ti neces da prihvatis da si bolestan---ma nemoj da si nepravedan bar prema sebi.
I za manje tegobe treba se obratiti strucnjaku-pa ako te posalje na operaciju-moras to prihvatiti-samo karikiram.
Ti dobro rasudjujes o svemu samo ne o svom stanju koje ce biti jos gore ako ne odes kod neuropsihijatra.STO PREEEEEEEE
milannnm
Stalni član
Stalni  član

Post od milannnm »

Tabletice, tabletice, lekići... tabletice, lekići,.... tabletice,...........
Pazite se foliranata.
klikilicaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 10, 2014 7:39 pm

Post od klikilicaaa »

zdravo, htela sam da mi neko da neki dobar savet u vezi mog problema, da li treba da potrazim neku strucnu pomoc ili ne? Pre nekoliko meseci sam dozivela penicilinski sok sto je za mene bilo katastrofalno, od tad su poceli moji problemi imala sam par panicnih napada koje uspem sama da iskontrolisem to se smirilo ali u zadnjih par dana osecam neku vrstu vrtoglavice ljuljanja tela ne znam ni sama kako da opisem taj osecaj...zanimame da li sam upala u neku vrstu ankcioznosti da li treba da potrazim pomoc, da li mozda treba da odem kod neurologa prosto ne znam sta da mislim zasto se to tako desava. Hvala unapred.
milannnm
Stalni član
Stalni  član

Post od milannnm »

Probaj da se detoksikuješ i normalizuješ ishranu (bez veštačkih materija) i puno čiste vode svakodnevno.
Pazite se foliranata.
Odgovori