aloja, shvedska granchica, koloidno srebro???

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

daredevilboy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm

aloja, shvedska granchica, koloidno srebro???

Post od daredevilboy »

stalno imam nekih gluposti koje mi se pojavljuju a koje su nereshive

jako osetljivu kozhu
dermatografitizam
lingua plicata
gingivitis teshki
u uglu usana posle ljubljenja neke chudne papile koje nisu gljivice
seboreichni dermatitis
itd

obzirom da obijanjem praga lekara i drzhavnih i privatnih nisam nishta reshio jel postoji neshto shto mogu da pijem da povetjam sposobnost organizma da se sam brani sa ovim glupostima kojima lekari leka nemaju

tipa aloje
shvedske granchice
koloidnog srebra
i tih ostalih stvari koje predstavljaju kao panaceu (lek za sve)

da li je ishta od toga primenjivo u mom sluchaju
i da li ishta od toga uopshte funkcionishe
gavriloska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 14, 2008 2:34 pm

Post od gavriloska »

STa je to : dermatografitizam i lingua plicata?
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

Post od Marijaft »

Aloju i svedsku grancicu mogu da ti preporucim kao zaista dobre preparate, narocito svedsku grancicu, ali koloidno srebro ili srebrnu vodu, to bas ne.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

I ja mogu da preporucim svedsku grancicu i aloju...
daredevilboy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 8:56 pm

Post od daredevilboy »

koristite?
koji proizvodjac? cena? efekat?

lingua plicata je jezik sa neravninama
a dermatografizam je vrsta koprivnjace-alergije
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

svedska grancica je u ambalazi od 1l, 500ml, i 50ml, pa prema tome zavisi i cena. Najisplativija je ova od 1l, kosta oko 800,00-900,00 dinara. Nemoj da se zbunis kada ti daju sveden biter, to je ustvari svedska grancica. Sto se tice aloje imas je u obliku tecnossti-sirupa, i u obliku tbl. Tablete su negde oko 400,00 dinara, sto opet zavisi od proizvodjaca, a cena sirupa je individualna, sto opet zavisi od kolicine (500ml ili 1l). Pozz :)
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

najbolja ti je PRAVA aloja, koja se kupuje od distributera FLP, tj nekog ko se bavi alojom, ono sto ima po apotekama NIJE cista aloja... Ja koristim aloju i jako je dobra stvar... Imas aloju za sve vrste bolesti, imas i osnovnu alojin gel, on ti je 24e boca od litre, pije se 2-3 supene kasike dnevno i boca traje oko mesec-mesec i po dana... postoje i naravno siln vitamini, kremice sprej FIRST koji ce ti verovatno neko od distributera preporuciti za te tvoje ranice i jezik... NAdji nekoga ko se time bavi... Odakle si ti ? Mozda znam ja nekoga ko se u tvom gradu bavi alojom... POzz
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Ma da, nemoj da zasmejavas ljude, dakle, samo tal flp ima pravu aloju!!! He, he, he...
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

ne zasmejavam i nemam nikakve koristi od toga sto kazem samo kazem ono sto znam i to sto iz svog iskustva sto iz iskustva drugih... pogledaj moje odgovore na drugim temama pa ces videti da nisam ovde da zasmejavam vec da pomognem koliko mogu... inace FLP je Forever living products kompanija ... pogledaj na internetu o tome pre nego sto sudis tako, a i daredevilboy je taj koji je trazio pomoc tako da on moze ili ne mora da prihvati moje iskustvo
pozdrav
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član

Post od sunny_n »

Ovaj forum nije tvoja privatna prcija da bi iznosila neistine i reklamirala odredjenu firmu cije proizvode koristis i ciji si clan tvrdeci da ono sto kupujemo u apotekama nije PURE Aloja. Cudna mi cuda! Dakle, ono sto ima sertifikat i sto je proslo odredjene kontrole i sto se moze kupiti u svakoj apoteci nije cisto, ali je zato cisto ono sto flp proizvodi pri cemu moramo naci flp dilera, a vidim da si ti tu da nam u tome pomognes!
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

takvima kao ti ne bi trebalo dozvoliti da komentarisu ista na ofom forumu!!!! ti si tu kao da pomognes nekome... strasno?!?!? niko nikoga ne tera da kupuje a to sto ti ne mozes da prihvatis istinu to je tvoj problem
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član

Post od sunny_n »

Da, tacno je da ne mogu da prihvatim neistinu. Ovde smo da razmenjujemo misljenja i iskustva. Nemoj se ljutiti. Tacno je da svako ima pravo da kupi proizvod koji zeli, ali nema pravo da blati druge proizvodjace u zelji da propagira svoj. Inace, flp aloja koja se moze nabaviti iskljucivo preko dilera je tri puta skuplja od aloje koja se moze nabaviti u apoteci sa sertifikatom, pa vi vidite koja se lova tu vrti.
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

Ako cete bas o toj flp aliji, moj otac se bavio time izvesno vreme, kao fora to je prava aloja, ali verujte i kao farmaceut i kao neko ko je probao aloju tog i dr. proizvodjaca, efekat i kvalitet su po meni isti. Mada svako ima prava na svoje misljenje, ali raditi reklamu i to bas na ovom forumu, malo je j..no.pozz u svakom slucaju
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član

Re: aloja, shvedska granchica, koloidno srebro???

Post od sunny_n »

daredevilboy napisao:stalno imam nekih gluposti koje mi se pojavljuju a koje su nereshive

jako osetljivu kozhu
dermatografitizam
lingua plicata
gingivitis teshki
u uglu usana posle ljubljenja neke chudne papile koje nisu gljivice
seboreichni dermatitis
itd

obzirom da obijanjem praga lekara i drzhavnih i privatnih nisam nishta reshio jel postoji neshto shto mogu da pijem da povetjam sposobnost organizma da se sam brani sa ovim glupostima kojima lekari leka nemaju

tipa aloje
shvedske granchice
koloidnog srebra
i tih ostalih stvari koje predstavljaju kao panaceu (lek za sve)

da li je ishta od toga primenjivo u mom sluchaju
i da li ishta od toga uopshte funkcionishe
Daredevilboy, iznecu ti moje licno iskustvo s obzirom da sam koristila razlicite preparate za poboljsanje imunitete.
Mozes kombinovati nekoliko preparata, ali ne treba uzimati sve u isto vreme kako ne bi opteretio jetru. Sve sto si nabrojao je dobro osim koloidnog srebra-lekari kazu da je to glupost, a oni koji su ga uzimali da ne osecaju nikakvo poboljsanje.
Koristila sam svedsku grancicu, nije lose, mozes da probas. Pije se tri meseca, pa se napravi pauza. Ono sto trenutno koristim je: pivski kvasac, aloja u tabletama /bolji je sok, ali su tablete konfornije/ i protektin koji je, po meni, najbolji. Protektin sadrzi: beta karoten, vitamin C, vitamin E, selen, ulje boraca i riblje ulje, dakle, omega 3 i omega 6 nezasicene masne kiseline. Zaista pomaze!
S obzirom na probleme koje si naveo preporucujem ti da obavezno uzmes kompleks vitamina B, protektin i jos neki preparat po tvom izboru-aloju ili svedsku grancicu, ili mozda echinaceu. Nikako sve u isto vreme. Pozdrav!
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zmaj76 »

Ja se slažem,probaj sa nekim od tih prparata ,ali je najbolje koristiti što prirodnije,jesti što više voća,a za desni ima u aopteci raznih preparata za masažu,ja čak imam neki na bazi meda,propolisa,ima ga u radnjama specijalizovanim za prodaju samo takvih preparata,
nisam iščitala sve postove ali je najvažnije piti što više vode,ne tečnosti bilo koje već čiste vode,bar 2 litra,voda čisti organizam...
znači voće,povrće,voda,maslinovo ulje,izmeni neke navike,probaj...
Odgovori