aloja, shvedska granchica, koloidno srebro???
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Da, tacno je da ne mogu da prihvatim neistinu. Ovde smo da razmenjujemo misljenja i iskustva. Nemoj se ljutiti. Tacno je da svako ima pravo da kupi proizvod koji zeli, ali nema pravo da blati druge proizvodjace u zelji da propagira svoj. Inace, flp aloja koja se moze nabaviti iskljucivo preko dilera je tri puta skuplja od aloje koja se moze nabaviti u apoteci sa sertifikatom, pa vi vidite koja se lova tu vrti.
Ako cete bas o toj flp aliji, moj otac se bavio time izvesno vreme, kao fora to je prava aloja, ali verujte i kao farmaceut i kao neko ko je probao aloju tog i dr. proizvodjaca, efekat i kvalitet su po meni isti. Mada svako ima prava na svoje misljenje, ali raditi reklamu i to bas na ovom forumu, malo je j..no.pozz u svakom slucaju
Re: aloja, shvedska granchica, koloidno srebro???
Daredevilboy, iznecu ti moje licno iskustvo s obzirom da sam koristila razlicite preparate za poboljsanje imunitete.daredevilboy napisao:stalno imam nekih gluposti koje mi se pojavljuju a koje su nereshive
jako osetljivu kozhu
dermatografitizam
lingua plicata
gingivitis teshki
u uglu usana posle ljubljenja neke chudne papile koje nisu gljivice
seboreichni dermatitis
itd
obzirom da obijanjem praga lekara i drzhavnih i privatnih nisam nishta reshio jel postoji neshto shto mogu da pijem da povetjam sposobnost organizma da se sam brani sa ovim glupostima kojima lekari leka nemaju
tipa aloje
shvedske granchice
koloidnog srebra
i tih ostalih stvari koje predstavljaju kao panaceu (lek za sve)
da li je ishta od toga primenjivo u mom sluchaju
i da li ishta od toga uopshte funkcionishe
Mozes kombinovati nekoliko preparata, ali ne treba uzimati sve u isto vreme kako ne bi opteretio jetru. Sve sto si nabrojao je dobro osim koloidnog srebra-lekari kazu da je to glupost, a oni koji su ga uzimali da ne osecaju nikakvo poboljsanje.
Koristila sam svedsku grancicu, nije lose, mozes da probas. Pije se tri meseca, pa se napravi pauza. Ono sto trenutno koristim je: pivski kvasac, aloja u tabletama /bolji je sok, ali su tablete konfornije/ i protektin koji je, po meni, najbolji. Protektin sadrzi: beta karoten, vitamin C, vitamin E, selen, ulje boraca i riblje ulje, dakle, omega 3 i omega 6 nezasicene masne kiseline. Zaista pomaze!
S obzirom na probleme koje si naveo preporucujem ti da obavezno uzmes kompleks vitamina B, protektin i jos neki preparat po tvom izboru-aloju ili svedsku grancicu, ili mozda echinaceu. Nikako sve u isto vreme. Pozdrav!
- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja se slažem,probaj sa nekim od tih prparata ,ali je najbolje koristiti što prirodnije,jesti što više voća,a za desni ima u aopteci raznih preparata za masažu,ja čak imam neki na bazi meda,propolisa,ima ga u radnjama specijalizovanim za prodaju samo takvih preparata,
nisam iščitala sve postove ali je najvažnije piti što više vode,ne tečnosti bilo koje već čiste vode,bar 2 litra,voda čisti organizam...
znači voće,povrće,voda,maslinovo ulje,izmeni neke navike,probaj...
nisam iščitala sve postove ali je najvažnije piti što više vode,ne tečnosti bilo koje već čiste vode,bar 2 litra,voda čisti organizam...
znači voće,povrće,voda,maslinovo ulje,izmeni neke navike,probaj...
- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
za sebor.dermatitis imaš na pf dermatologija savete,sa baš tom temom,pa probaj,istražuj na netu,možeš naći svašta,ali poslušaj svoju intuiciju na kraju,nemoj tek tako eksperimentisati,sam organizam će ti signalizirati šta mu odgovara,i strpljenje...ja možda nisam baš neko za davanje saveta o strpljenju ali moja razna eksperimentisanja su mi pomogla da mi čak izraste nova kosa,inače imam tanku,slabu,često se masti...
probaj neki biljni šampon,bez agresivnih dodataka,parfema i sl...
pozdrav
probaj neki biljni šampon,bez agresivnih dodataka,parfema i sl...
pozdrav