Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Draga Milice,ja bih ti savetovala da jos jednom razmislite da li je to dobro sto ce Vas ostaviti.Kako ce biti tvojoj majci kada se suoci sa cinjenicom da nakon mnogo godina braka sve ode u propast,kako ces ce osecati ti kada ga ne budes imala pored sebe?Znam da covek svasta kaze u afektu ali mozda bi bolje bilo da ste odluku doneli sutra kada se stvari malo utisaju.Razlog za njegovo pice sigurno postoji mada znam da je to glupo reci ali sta je to pa ga muci?Zasto spas pronalazi u picu?Da li si probavala da razgovaras sa njim kada je trezan?Nemoj da mi zameris sto ti ovo pisem ali moj je otac koga vise nema nekada isto radio i prestao je da pije kada se jako razbolio,ali sam jer ga niko nije mogao ubediti.Kada sam prestala da se svadam sa njim zbog pica postao je drugaciji,trazio je moje drustvo,ljubio me i plakao i otvarao srce sto ga je bolelo u zivotu.Nikada nije odlazio od kuce i trosio platu nego bi pio sam kod kuce i zbog toga sam bila bar malo sretna jer ga nisam morala traziti po gradu.Kada sam bila mala cula sam majku i oca gde razgovaraju i on je rekao da ako ona nije sretna on moze otici u stan.Ja sam kao mala uletela u kuhinju i placuci preklinjala oca da me ne ostavi jer ga volim.Zelela sam imati oca pored sebe jer kakav god da je moj je i sve u zivotu mozemo birati samo ne roditelje i familiju.
Milice,sada ga vise nema,prestao je da pije prije puno godina i bio nerazdvojan od moje majke.Nikada se vise nisu svadali,nikada vise nije pio i ja sam bila spokojna zbog toga.Proveli su 43 godine u braku i on je otisao sa ovoga sveta i ja mogu ponosno da kazem DRAGO MI JE pa sam imala tatu!Sve ce proci u zivotu i nista nije vecno!Svemu dode kraj i picu i problemima. Zelim Vam svu srecu ovoga sveta!
P.s.
razmislite dobro!
Apsolutno se slazem sa dr Ivicom.Ako je on pored svih vasih solucija izabrao tu trecu,ne obaziruci se na vasa osecanja i bol koji vam nanosi-neka ide!On postavlja pitanje kako ce te vi bez njega,ali mu nije bitno kako ce on bez vas.Vrlo sebicno-covek koji ima decu ne bi smeo sebi da dozvoli takav sebicluk.Svako ima pravo da izabere svoj put ali i da pusti druge da zive svoj zivot onako kako bi oni voleli.U ovom slucaju on zivi svoj zivot a vi njegov!!!Zelim ti sve najbolje i razumem te potpuno!!!