akupunktura,Majra Sapargalijeva,iskustva?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

dundica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 11:06 pm

akupunktura,Majra Sapargalijeva,iskustva?

Post od dundica »

Po preporuci za tretmane akupunkt. sam bila juce kod ove gospodje.
Medjutim iako imam nameru da odem na 10-20 tretmana, sama gospodja i njen metod rada i ponasanje su mi bili izuzetno neprijatni i nikad mi se nije desilo da cak ni iz ordinacije najgoreg lekara u drzavnoj praksi izadjem toliko obeshrabrena i deprimirana, ne ozbiljnoscu svog stanja(koje po njenom blagi uzas,jos od mog rodjenja,a ja dogurah dokle dogurah) koliko njenim nastupom.Interesuje me da li je jos neko imao ovakva iskustva sa ovom gospodjom ili sam ja neki izuzetak?
danka
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Apr 06, 2004 2:00 am

Post od danka »

A zasto imas nameru da ides na sve tretmane ako si nezadovoljna njenim ponasanjem?
Samo OD NAS zavisi da li ce privatna praksa postati kao i drzavna!!

Nije ona jedina niti svemoguca!
pozdrav
dundica
Aktivan član
Aktivan član

Post od dundica »

zato sto same tretmane akupunkture ne radi ona vec doktor, i sto za tu cenu kod npr.dr Marinkovic Micic ne bih mogla da odradim ni 3 tretmana.
Preporuka mojih prijatelja se i odnosila na akupunkturne rezultate, a ne na nju i njen metod i nastup.
A i u centru grada su . to mi je ok zbog frke sa vremenom i prevozom
natural
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 16, 2005 12:33 pm

Post od natural »

Ja sam isto pacijent od doktorke koju pominjes!!!

Nasla sam mnogo podataka ..da je ta nazovi ruska skola..takva..
Otprilike da se njeni metodi dijagnostike dosta uplicu sa njenom energijom i ona mora da bude odbojna..valjda da bi sacuvala svoje zdravlje.. Nadam se da sam pojednostavila dovoljno..
Mene vise zbunjuje neljubaznost tih njenih sekretarica..One su grozne.., uvek...
Doktorka ima takav pristup i ja sam se vec pomirila sa tim. Mnogo zna i sve kaze u lice..
Da te odmah malo rasteretim.. Ona ti dosta kaze o tome sta ce te sve snaci ako nastavis istim tempom bez terapije.
Mislim da nije vacara za lovu...Ja evo imam godinu dana pauze izmedju dve kontrole.., a mogla je komotno da me pregleda svakog meseca i ja bi davala pare..

Zelim ti puno strpljenja i uspeha..
:D :D :D
dundica
Aktivan član
Aktivan član

Post od dundica »

E sad mi je malo lakse. U medjuvremenu sam krenula na terapije akupunkture i taj doktor je stvarno korektan. Sama akupunktura mi prija i za sad se osecam dosta opusteno sto je sasvim fina prva reakcija.
Al u pravu si za ostalo osoblje, ako nacede dovidjenja uh, na konju si!
Shvatam sta mislis pod ovim upitanjem energije ali stvarno , umalo se sa njom nisam posvadjala oko nekih stvari koje je tvrdila da imam u porodici a ja znam da ih ,jednostavno i na srecu , nisam imala!I drugi pacijenti nepripremljeni na njen stav imaju sl.reakcije.Srela sam zenu u pekari u istoj ulici gde je ordinacija, posle pregleda kod nje, pricala je sa prodavacicom, osula drvlje i kamenje na nju.
Ali kazem, doktor koji radi bockanja je stvarno korektan i dosta ublazava ovu celu situaciju.
cvrcak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 9:16 am

Post od cvrcak »

Jel moze neko da mi kaze gde se nalazi Majrina ordinacija hitno mi je
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

I ja bih volela ako bi mi dala adresu i njihov telefon
yokohama77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 19, 2007 11:44 pm

Post od yokohama77 »

Za ovu ruskinju Mariju nisam cuo, mada je opste poznato da je ruska skola akupunkture posle kineske najjaca u svetu... ja bih ti preporucio da odes kod profesora Serhatlica iz ordinacije YinYang... Naime, on je proveo preko deset godina u Kini i ima impresivne rezultate i trideset godina rada iza sebe... Svi ostali domaci akupunkturisti su kursisti koji su proveli u Kini mesec dana ili dva,najvise. To je vreme za koje ne moze nista da se nauci, a kamoli medicina... evo ti telefon od ovog profesora: 0643987339 0112439534
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od majja »

Raspitajte se o načinu sterilizacije čarobnih iglica. :wink:
gajka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 17, 2008 4:05 pm

nesterilisanje iglica u ordinaciji yin yang

Post od gajka »

Evo, pisem po treci put u zelji da upozorim na to da se u ordinaciji yin yang koju drzi izvesni smajo serhatlic ne nepropisan nacin sterilisu iglice. Naime, koristi se uv sterilizator koji ne ubija HIV i hepatitis B virus. dakle, cuvajte se i zaobilazite ovog krajnje sumnjivog lika kako ne bi dobili ozbiljnu bolest umesto izlecenja.Licno, sam lekar i nako jednog odlaska tamo bio sam skandalizovan... nadam se da ce nadlezni organi uciniti nesto kako bi zastitili pacijente od ovakvih laznih i opasnih lekara.
petargal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 17, 2008 7:04 pm

lazni lekar serhatlic

Post od petargal »

savetujem svima da izbegavaju laznog akupunkturistu, i samozvanog profesora(ko zna cega?) i doktora bez diplome smaju serhatlica! u prethodnom postu sam napisao nesto vise o tom nadrilekaru bez ikakve diplome...
vanjchi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Mar 15, 2009 9:54 am

Post od vanjchi »

pozz svima... zamolila bih bilo koga ko ima broj telefona i adresu dr Majre Sapargalijeve da ostavi na ovom topicu ili da mi posalje na PP. Hvala unapred! :wink:
kunigunde
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 22, 2009 10:06 am

Post od kunigunde »

Dr Majra Sapargalijeva ima ordinaciju u ul. Mlatišuminoj br.19 tel. 011 244 83 99. Info su friške kao i moje iskustvo sa dr. Posavetovala bih sve nevoljnike koji se upute na navedenu adresu da prethodno obave mini psihičku pripremu jer je dr veoma čudna i prilično neprijatna. Imajte jasnu sliku u glavi o tome zbog čega odlazite kod dr i nemojte padati u trans ako saznate da ste sterilni, a vi otišli po lek za migrenu. Čini se da je polazna tačka za sve sterilitet, a ja baš i nemam razloga da u potpunosti verujem u to. Ipak, pridržavajte se propisane terapije jer je to ključ rešenja bilo kog problema koji vas opredeli za ovaj korak. Lično verujem u lekovitu moć mumja, bez rezerve. Nadam se da ovime nikoga neću pokolebati u nameri da poseti dr Majru.Ono što svi znamo je da je ogromnom broju ljudi pomogla da postanu roditelji, ja samo ne verujem da smo svi sterilni.
MALILANA
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Okt 02, 2009 2:06 pm

Re: akupunktura,Majra Sapargalijeva,iskustva?

Post od MALILANA »

Naime,
Slažem se sa gore navedenim, posetila sam doktorku Majru pre neki dan i toliko sam bila ozračena nakon našeg susreta da sam živela u ubuđenju da je moj organizam počeo polako da se gasi. Imam 29 godina i namera mi je bila saznati zašto imam bolove glave, ali sam napustila ordinaciju sa spoznajom da sam sterilna......i da je moj hormonski poremećaj enormno velik.....i tu mi je još rečeno da sam depresivna i imam loše varenje i još monogo toga........pri tom mi nije prepisla nikakvu terapiju iako sam nekoliko puta zahtevala. Rečeno mi je samo da merim svakodnevno temperaturu čmara :roll:
Postoji li još neko sa ovakvom terapijom? :)
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Re: akupunktura,Majra Sapargalijeva,iskustva?

Post od MACHINE »

NE NASEDAJTE NA PREVARE TIPA BIONERGIJIE/CAKRI, AKUMPUKTURE/AKUPRESURE, NA REN/SERB PRIVESKE. POSEBNO NE OD KVAZI RUSKIH LEKARA KOJI IMAJU DIPLOME I EUREKE RAZNIH NEPOSTOJECIH INSTITUTA I SKOLA. SVE JE TO VELIKA I TESKA PREVARA BAS KAO I DR. ROSO, * REKLAMA *, ZEPTER LAMPE, RAZNI MAGNETI, POJASEVI ZA KCIMU, STRUJA PO TELU...TE PREVARE SE VRSE VEC NAJMANJE 200 GODINA I NISU NAS VEC STRANI IZUM. NAZALOST TOME JE DOPRINELA LOSA MEDICINA KAO "NAUKA" ALI KOLIKO GOD ZVANICNA I PRIZNATA MEDICINA BILA LOSA NADRILEKARSTVO U BILO KOJOJ ISPOLJENOJ POJAVI JE DALEKO OPASNIJE!!!! STATISTICKI GLEDANO, TAKVIM METODAMA SE PODVRGAVAJU NEDOVOLJNO OBRAZOVANE I NEINTELIGENTNE OSOBE KOJE, AKO IM BUDU BOLJE, TO PRIPISU "MOCIMA" NADRILEKARA A ZAPRAVO JE SASVIM OBICAN I PROLAZAN PLACEBO EFEKAT. APELUJEM NA SVE DA SE DOZOVU PAMETI, DA NE IZMISLJAJU TOPLU VODU POKUSAVAJUCI DA OPRAVDAJU OVE "CUDESNE TRETMANE" I DA SE BATALE DJAVOLJE RABOTE JER CE SAMO NANETI ZLO SEBI ILI PAK PRIKRITI OZBILJNE SIMPTOME DO TRENUTKA KADA BUDE BILO ISUVISE KASNO.

MISLITE O TOME!!!
Odgovori