akupunktura,Majra Sapargalijeva,iskustva?
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
lazni lekar serhatlic
savetujem svima da izbegavaju laznog akupunkturistu, i samozvanog profesora(ko zna cega?) i doktora bez diplome smaju serhatlica! u prethodnom postu sam napisao nesto vise o tom nadrilekaru bez ikakve diplome...
Dr Majra Sapargalijeva ima ordinaciju u ul. Mlatišuminoj br.19 tel. 011 244 83 99. Info su friške kao i moje iskustvo sa dr. Posavetovala bih sve nevoljnike koji se upute na navedenu adresu da prethodno obave mini psihičku pripremu jer je dr veoma čudna i prilično neprijatna. Imajte jasnu sliku u glavi o tome zbog čega odlazite kod dr i nemojte padati u trans ako saznate da ste sterilni, a vi otišli po lek za migrenu. Čini se da je polazna tačka za sve sterilitet, a ja baš i nemam razloga da u potpunosti verujem u to. Ipak, pridržavajte se propisane terapije jer je to ključ rešenja bilo kog problema koji vas opredeli za ovaj korak. Lično verujem u lekovitu moć mumja, bez rezerve. Nadam se da ovime nikoga neću pokolebati u nameri da poseti dr Majru.Ono što svi znamo je da je ogromnom broju ljudi pomogla da postanu roditelji, ja samo ne verujem da smo svi sterilni.
Re: akupunktura,Majra Sapargalijeva,iskustva?
Naime,
Slažem se sa gore navedenim, posetila sam doktorku Majru pre neki dan i toliko sam bila ozračena nakon našeg susreta da sam živela u ubuđenju da je moj organizam počeo polako da se gasi. Imam 29 godina i namera mi je bila saznati zašto imam bolove glave, ali sam napustila ordinaciju sa spoznajom da sam sterilna......i da je moj hormonski poremećaj enormno velik.....i tu mi je još rečeno da sam depresivna i imam loše varenje i još monogo toga........pri tom mi nije prepisla nikakvu terapiju iako sam nekoliko puta zahtevala. Rečeno mi je samo da merim svakodnevno temperaturu čmara
Postoji li još neko sa ovakvom terapijom?
Slažem se sa gore navedenim, posetila sam doktorku Majru pre neki dan i toliko sam bila ozračena nakon našeg susreta da sam živela u ubuđenju da je moj organizam počeo polako da se gasi. Imam 29 godina i namera mi je bila saznati zašto imam bolove glave, ali sam napustila ordinaciju sa spoznajom da sam sterilna......i da je moj hormonski poremećaj enormno velik.....i tu mi je još rečeno da sam depresivna i imam loše varenje i još monogo toga........pri tom mi nije prepisla nikakvu terapiju iako sam nekoliko puta zahtevala. Rečeno mi je samo da merim svakodnevno temperaturu čmara

Postoji li još neko sa ovakvom terapijom?

NE NASEDAJTE NA PREVARE TIPA BIONERGIJIE/CAKRI, AKUMPUKTURE/AKUPRESURE, NA REN/SERB PRIVESKE. POSEBNO NE OD KVAZI RUSKIH LEKARA KOJI IMAJU DIPLOME I EUREKE RAZNIH NEPOSTOJECIH INSTITUTA I SKOLA. SVE JE TO VELIKA I TESKA PREVARA BAS KAO I DR. ROSO, * REKLAMA *, ZEPTER LAMPE, RAZNI MAGNETI, POJASEVI ZA KCIMU, STRUJA PO TELU...TE PREVARE SE VRSE VEC NAJMANJE 200 GODINA I NISU NAS VEC STRANI IZUM. NAZALOST TOME JE DOPRINELA LOSA MEDICINA KAO "NAUKA" ALI KOLIKO GOD ZVANICNA I PRIZNATA MEDICINA BILA LOSA NADRILEKARSTVO U BILO KOJOJ ISPOLJENOJ POJAVI JE DALEKO OPASNIJE!!!! STATISTICKI GLEDANO, TAKVIM METODAMA SE PODVRGAVAJU NEDOVOLJNO OBRAZOVANE I NEINTELIGENTNE OSOBE KOJE, AKO IM BUDU BOLJE, TO PRIPISU "MOCIMA" NADRILEKARA A ZAPRAVO JE SASVIM OBICAN I PROLAZAN PLACEBO EFEKAT. APELUJEM NA SVE DA SE DOZOVU PAMETI, DA NE IZMISLJAJU TOPLU VODU POKUSAVAJUCI DA OPRAVDAJU OVE "CUDESNE TRETMANE" I DA SE BATALE DJAVOLJE RABOTE JER CE SAMO NANETI ZLO SEBI ILI PAK PRIKRITI OZBILJNE SIMPTOME DO TRENUTKA KADA BUDE BILO ISUVISE KASNO.
MISLITE O TOME!!!
MISLITE O TOME!!!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Znaci ovako: vi idete kod te da vas bocka za ne male pare, sugurna sam, drndaju vas od saltera pa na dalje, a kad se pobunite sto je neljubazna, ona vam prospe pricu da bi bila cudotvornpo lekovita-mora da bude odbojna! Jao, kad bi bila ljubazna, sta bismo onda? Nikog ne bi izlecila
Mora da postoji strucan naziv za tolerisanje takvih gluposti!