GRESKA LEKARA DOMA ZDRAVLJA NOVI BEOGRAD
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 10:47 pm
GRESKA LEKARA DOMA ZDRAVLJA NOVI BEOGRAD
Ljudi,
malo je reci da sam se zaprepastila, procitala sam jutros sta se desilo detetu koje je majka odvela u pomenuti dispanzer zbog visoke temperature.D ali je moguce da nisu uvideli meningitis????Moja komsinica se jako uplasila zato sto pomenuta lekrka je izabrani lekar njenog deteta i jako se uplasila.Ne znam sta da kazem, jeste li procitali???kakva su vasa iskustva sa pomenutom lekrkom, kazite nesto da je barem malo utesim.
Jeste li procitali u blicu?
malo je reci da sam se zaprepastila, procitala sam jutros sta se desilo detetu koje je majka odvela u pomenuti dispanzer zbog visoke temperature.D ali je moguce da nisu uvideli meningitis????Moja komsinica se jako uplasila zato sto pomenuta lekrka je izabrani lekar njenog deteta i jako se uplasila.Ne znam sta da kazem, jeste li procitali???kakva su vasa iskustva sa pomenutom lekrkom, kazite nesto da je barem malo utesim.
Jeste li procitali u blicu?
Sta reci osim strasno!!!!!!
Evo link na kome pise ta vest
http://www.ask.com/bar?q=blic+vesti&pag ... blic.rs%2F
Evo link na kome pise ta vest
http://www.ask.com/bar?q=blic+vesti&pag ... blic.rs%2F
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Apr 29, 2009 10:47 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Okt 29, 2008 10:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Ja se izvinjavam sto moram da "skrenem" temu, ali ako je ova beba zaista sa aneurizmom i sa "pmesanom sivom ibelom masom" kako se kaze u tekstu, odnosno ako ima takav patoloski nalaz na CT mozga, onda njegn "meningitis" nije pravi meningitis, vec meningizam usled patoloskog izrazenog stanja intrakranijalno. U takvoj situaciji, tesko je govoriti o greskama, vec jednostavno o "sudbini". Ne vidim da je potvrdjen meningitis likvornim nalazom, citav je tekst napisan dosta nejasno i laicki.
Nadam se da ce beba biti dobro, a da ce zdravstvena inspekcija odraditi svoj posao, te da ce, ako je potrebno, lekar snositi konsekvence, ili, ako je novinar prenaglio, novine imati obraz da se javno velikim slovima izvinu lekaru za hajku bez potrebe.
Sve najbolje.
Nadam se da ce beba biti dobro, a da ce zdravstvena inspekcija odraditi svoj posao, te da ce, ako je potrebno, lekar snositi konsekvence, ili, ako je novinar prenaglio, novine imati obraz da se javno velikim slovima izvinu lekaru za hajku bez potrebe.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Upravo sam cula vest da je beba u stanju mozdane smrti.Zalosno,zaista zalosno.
Dr Ivice,molim Vas recite mi da li se pre ove temperature i komplikacija moglo ustanoviti da je beba sa aneurizmom?Da li roditelj moze da primeti nekako da je beba tako tesko bolesna ili sve nastaje nekako "odjednom"?
Hvala unapred
Dr Ivice,molim Vas recite mi da li se pre ove temperature i komplikacija moglo ustanoviti da je beba sa aneurizmom?Da li roditelj moze da primeti nekako da je beba tako tesko bolesna ili sve nastaje nekako "odjednom"?
Hvala unapred
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
re greska pedijatra
Ja sam verujte mi u soku, toliko mi je zao deteta...
Moze li neko da pojasni, usled cega nastaje maningitis, ja sam citala da ima simptome gripa, ali usled cega nastaje...?
Hvala
Moze li neko da pojasni, usled cega nastaje maningitis, ja sam citala da ima simptome gripa, ali usled cega nastaje...?
Hvala
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ako je za utehu na slican tretman nailazim i ja kod nemackih lekara. Kod pedijatra mi se i ne ide, jer maltene uvek ja moram da sugerisem terapiju i dijagnozu. Naravno, ako je situacija ozibiljnija odem...ali obicne problemcice resavamo sami.
Hvala bogu dete mi do sada nije bilo nikada tako tesko bolesno da mu je to ugrozilo zivot, ali svaki odlazak se uglavnom zavrsava sa nije to nista, to je virus procice sve od sebe....Kontrola krvi i urina (kao i bris grla) tamo se ne rade sem ako vi iz nekog razloga ne insistirate. Mi smo tako vukli upalu urinarnih puteva 10 dana pre nego sto je lekaru (jer je dete imalo dugo visoku temperaturu) palo na pamet da proveri urin (a pominjala sam jos na prvom pregledu da se hvata za pelenicu). U danasnje je vreme valjda to tako, sve se prepisuje virusima....
Hvala bogu dete mi do sada nije bilo nikada tako tesko bolesno da mu je to ugrozilo zivot, ali svaki odlazak se uglavnom zavrsava sa nije to nista, to je virus procice sve od sebe....Kontrola krvi i urina (kao i bris grla) tamo se ne rade sem ako vi iz nekog razloga ne insistirate. Mi smo tako vukli upalu urinarnih puteva 10 dana pre nego sto je lekaru (jer je dete imalo dugo visoku temperaturu) palo na pamet da proveri urin (a pominjala sam jos na prvom pregledu da se hvata za pelenicu). U danasnje je vreme valjda to tako, sve se prepisuje virusima....
- dolce-vita
- Stalni član
re greska
ja moje dete vodim kod pomenute dr, ako je ucinila gresku, treba da snosi odgovornost!!!Juce sam non stop razmisljala o tom detetu, mogu da zamislim tugu roditelja, nedaj Boze nikome, ako je kriva, neka odgovara i neka dobije otkaz.Necu ja da razmisljam, ja moje dete lecim kod nje.Ali, opet kazem, ako je kriva,ako ne, onda ne treba gresiti dusu.Moja komsinica vodi dete kod nje vec sedam godina i jako je zadovoljna, ne znam , samo neka se utvrdi sta je za ubuduce.
Nadam se da ce ovo dete preziveti, ne znam sta da kazem, ne znam stvarno...
Mislim da treba da se zapitamo, pacijentkinje, porodilje umiru, umiru deca...
sta jos treba da se desi...
Nadam se da ce ovo dete preziveti, ne znam sta da kazem, ne znam stvarno...
Mislim da treba da se zapitamo, pacijentkinje, porodilje umiru, umiru deca...
sta jos treba da se desi...
- dolce-vita
- Stalni član
re greska
A, znate, sta ja jos mislim kupila sma blic i gledam ogvo jadno muceno dete!!!!
MISLIM DA TREBA DA SE ORGANIZUJEMO I DA IZADJEMO PRED VLADU, I DA SVI LEPO OBUCEMO MAJICE SA NATPISOM-GOSPODINE MINISTRE, DA li NASA DECA SLEDECA??????
MISLIM DA TREBA DA SE ORGANIZUJEMO I DA IZADJEMO PRED VLADU, I DA SVI LEPO OBUCEMO MAJICE SA NATPISOM-GOSPODINE MINISTRE, DA li NASA DECA SLEDECA??????
Re: re greska
[quote="dolce-vita"]A, znate, sta ja jos mislim kupila sma blic i gledam ogvo jadno muceno dete!!!!
MISLIM DA TREBA DA SE ORGANIZUJEMO I DA IZADJEMO PRED VLADU, I DA SVI LEPO OBUCEMO MAJICE SA NATPISOM-GOSPODINE MINISTRE, DA li NASA DECA SLEDECA??????[/quote]
Slazem se!!!!!Dosta bre vise i dosta opravdanja od strane kolega.Svi se bre nesto stite a porodilje i deca umiru!!!!Ovu temu je brizna mama trebala da postavi na podforumu pitanja i odgovori kako bi za ovo sto vise ljudi saznalo i dalo svoje misljenje.
MISLIM DA TREBA DA SE ORGANIZUJEMO I DA IZADJEMO PRED VLADU, I DA SVI LEPO OBUCEMO MAJICE SA NATPISOM-GOSPODINE MINISTRE, DA li NASA DECA SLEDECA??????[/quote]
Slazem se!!!!!Dosta bre vise i dosta opravdanja od strane kolega.Svi se bre nesto stite a porodilje i deca umiru!!!!Ovu temu je brizna mama trebala da postavi na podforumu pitanja i odgovori kako bi za ovo sto vise ljudi saznalo i dalo svoje misljenje.