Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
JaSamJa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 22, 2007 5:14 pm

Post od JaSamJa »

ahaaaa....pa dobro. ja mislio prvo ti daju anesteziju oko nosa, da ti umrtve nerve...a posle te uspavaju...Ali ok ;)
JaSamJa
Novi član
Novi član

Post od JaSamJa »

jel ti spao otok a_girl ?
A_Girl
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Maj 18, 2006 2:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od A_Girl »

JaSamJa napisao:jel ti spao otok a_girl ?
Imam jos malo na vrhu, ali to se smatra normalnim, moze da traje i godinu dana...
JaSamJa
Novi član
Novi član

Post od JaSamJa »

a jel ima nekih mogućih negativnih posledica, nakon operacije (ne odmah, vec tek kasnije) ?
A_Girl
Stalni član
Stalni  član

Post od A_Girl »

Hm... Mislim da ne bi trebalo, tj. nisam nigde procitala ili cula, a dosta sam se raspitivala. Ako je sve dobro odradjeno, ako se cuvas od fizickih povreda ne znam sta bi moglo da se desi... Ipak je najbolje da to pitas nekog strucnijeg :) I da postoje neki rizici, to je verovatno mnooogo mala verovatnoca, vise teorijski moguce :)
GoGa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 06, 2006 8:18 pm

Post od GoGa »

Operisala sam nos 22. septemtembra, u institutu za majku i dete, nista nisam platila posto sam maloletna i imala sam devijaciju... Operacija je dobro prosla, iskreno, kad sam se probudila iz anestezije, osecala sam se ko nova, meni je bar bio extra osecaj... Ako neko ima neka pitanja, slobodno neka me pita... A_Girl pozz bwe :P
GoGa
Novi član
Novi član

Post od GoGa »

E da, i jos nesto, posle dvonedeljnog odmora sam krenula u skolu, toliko je bilo dovoljno da mi otoci spadnu onoliko koliko je potrebno da se ne primeti da je nos natecen... I na fizickom (iako imam opravdanje da ne treba da idem na fizicko neko vreme) ja sam otisla, i dobila udarac lopte u nos od fudbalera sa najacim sutom iz razreda... Sva sreca sto sam bila okrenuta, pa me je lopta udarila u desnu stranu, nije po sredini, inace verujem da bi onda morala ponovna operacija zbog slomljenog nosa. A inace nos mi je samo malo natekao, krv mi je malo tekla, nista se nije poremetilo, cista sreca i veliki braksuz... :lol:
A_Girl
Stalni član
Stalni  član

Post od A_Girl »

GoGo, pozzz! :P Bas mi je drago sto je sve na kraju ispalo dobro!! A najvaznije - da si zadovoljna konacnim ishodom operacije ;) Kako su ti sada otoci, je l' ti primecujes nesto jos uvek? Kako vreme brzo leti... :)
GoGa
Novi član
Novi član

Post od GoGa »

Jesam, zadovoljna sam, hvala Bogu :D Ima jos otoka na vrhu, mada je to neprimetno...
Poslednja izmena od GoGa u Pon Feb 12, 2007 6:31 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
GoGa
Novi član
Novi član

Post od GoGa »

Jesam, zadovoljna sam, Hvala Bogu :D Ima jos otoka na vrhu, mada je to neprimetno...
JaSamJa
Novi član
Novi član

Post od JaSamJa »

nice :wink:

A_girl, koliko si ti to platila kod privatnika ?
A_Girl
Stalni član
Stalni  član

Post od A_Girl »

JaSamJa napisao:nice :wink:

A_girl, koliko si ti to platila kod privatnika ?
1400 evra :wink:
JaSamJa
Novi član
Novi član

Post od JaSamJa »

:o do jaja....a gde si to odradila ???
dexns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 10, 2007 10:31 pm

Post od dexns »

Čekaj, čekaj, neki su ovde rekli da se cena kreće oko 1300 do 1500 e, a ti si A_Girl na petoj stranici rekla da se cene kreću oko 500 e. Je li to možda na državnim klinikama?
JaSamJa
Novi član
Novi član

Post od JaSamJa »

inače, goga, jel bi ti oni to radili da nisi imala devijaciju ??? (koliko znam, devijacija je nesto sa problemom nosne pregrade....nesto sto dosta nas ima ?)
Odgovori