Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
Hm... Mislim da ne bi trebalo, tj. nisam nigde procitala ili cula, a dosta sam se raspitivala. Ako je sve dobro odradjeno, ako se cuvas od fizickih povreda ne znam sta bi moglo da se desi... Ipak je najbolje da to pitas nekog strucnijeg I da postoje neki rizici, to je verovatno mnooogo mala verovatnoca, vise teorijski moguce
Operisala sam nos 22. septemtembra, u institutu za majku i dete, nista nisam platila posto sam maloletna i imala sam devijaciju... Operacija je dobro prosla, iskreno, kad sam se probudila iz anestezije, osecala sam se ko nova, meni je bar bio extra osecaj... Ako neko ima neka pitanja, slobodno neka me pita... A_Girl pozz bwe
E da, i jos nesto, posle dvonedeljnog odmora sam krenula u skolu, toliko je bilo dovoljno da mi otoci spadnu onoliko koliko je potrebno da se ne primeti da je nos natecen... I na fizickom (iako imam opravdanje da ne treba da idem na fizicko neko vreme) ja sam otisla, i dobila udarac lopte u nos od fudbalera sa najacim sutom iz razreda... Sva sreca sto sam bila okrenuta, pa me je lopta udarila u desnu stranu, nije po sredini, inace verujem da bi onda morala ponovna operacija zbog slomljenog nosa. A inace nos mi je samo malo natekao, krv mi je malo tekla, nista se nije poremetilo, cista sreca i veliki braksuz...
GoGo, pozzz! Bas mi je drago sto je sve na kraju ispalo dobro!! A najvaznije - da si zadovoljna konacnim ishodom operacije Kako su ti sada otoci, je l' ti primecujes nesto jos uvek? Kako vreme brzo leti...
Čekaj, čekaj, neki su ovde rekli da se cena kreće oko 1300 do 1500 e, a ti si A_Girl na petoj stranici rekla da se cene kreću oko 500 e. Je li to možda na državnim klinikama?
inače, goga, jel bi ti oni to radili da nisi imala devijaciju ??? (koliko znam, devijacija je nesto sa problemom nosne pregrade....nesto sto dosta nas ima ?)