Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.
znam, procitao sam sta je ta devojka rekla...mada mi nesto tu smrdi, pa rekoh da proverim. Nigde ne mogu da najdem /na netu) da li se placa za decu ili ne.
Znaci moze, ali se ne preporucuje, bolje je sacekati da se formira nos do kraja
pa dobro ipak, ne traje formiranje toliko dugo...mislim da je formiranje gotovo do 15 ili 16 godine...ili mozda i ranije...
Pa jeste, i ja sam bila malo skepticna - ne zavrsava se formiranje dana kada napunim 18 Ali, eto, to je pravilo, smatra se da je tada sigurno zavrseno. A ne placa se ako si maloletan, naravno, u drzavnim bolnicama.
Hehehehe, pa to moras da vidis sa njima, odes na pregled, pa kada zakazu. A gde ti planiras to da obavis? Samo estetski? Ne verujem da ce hteti ako je samo estetika u pitanju
Pa ne znam kako ide u Zemunskoj, bolje ti to proveri na vreme, narocito ako je cisto estetski razlog. A i ne savetujem ti da radis leti, posebno sto u drzavnim mora da se lezi, ako nema klime ni tamo, a i ako kuci nemas klimu, katastrofa! Tesko je pod maskom Mogu misliti kako bi mi bilo da nisam imala klimu
El ta klinika u Zemunu privatna ili...? Ako jeste posaljite mi br. telefona da porazgovaram i sa njima pre konacne odluke...A ako moze da se lezi tamo, jos bolje
militchitza napisao:El ta klinika u Zemunu privatna ili...? Ako jeste posaljite mi br. telefona da porazgovaram i sa njima pre konacne odluke...A ako moze da se lezi tamo, jos bolje
Ma drzavna bolnica, tamo se ide sa uputom. I da, lezi se, ali ne znam koliko.