Operacija nosa
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 1:44 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
zdravo svima,ja sam iz makedonije.razgledao sam vasi forum,mnogo je cool.hocu da operisem nos od estetsku pricinu.bio sam na kosnultaciu sa doktor iz gradske bolnice,pa on mi preporucuje da napunim 18 godina pa da idem na operaciju u glavni grad skopje u drzavnog bolnica.pa me interesire kako ide operacija,koliko je uspesna,mislim od opste operacije koliko procente su uspesni,bojim se da ne bude neuspesna operacija,pa da ostanem sa isti nosom.i me interesiru dali ima neki zdrastveni problemi postoperativni periodom.neki pricaju da posle nos ke boljeti na vremenskim uslovima,da moze da se poremeti disenje,je li to tacno?moze li neko da mi odgovori nakratko na moe pitanje.pls ako ste me razumeli,malo makedonski jezik je razlicen od srpsi,pa ako me neko razumeo molim vas na odgovor...
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Feb 26, 2007 1:26 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zdravo svima! Razmišljam o operaciji nosa odavno, ali mi to sve nekako izgledalo teško izvodljivo, i nikako da se odlučim za konkretan korak, nemam vremena, puno će da košta, dugo ću da se oporavljam, bla bla...
GoGa, sve sam ovo iščitala sa ovog foruma, ali nikako da rezimiram, operisala si se u Zemunskoj ili na inistitutu za majku i dete? Kod doktora Ivana Boljoševića? Koliko para i sa uputom ili bez? i koliko vidim, zadovoljna si, vredelo je?
Milichitze, jesi završila operaciju i kako si zadovoljna?

GoGa, sve sam ovo iščitala sa ovog foruma, ali nikako da rezimiram, operisala si se u Zemunskoj ili na inistitutu za majku i dete? Kod doktora Ivana Boljoševića? Koliko para i sa uputom ili bez? i koliko vidim, zadovoljna si, vredelo je?
Milichitze, jesi završila operaciju i kako si zadovoljna?
Waitec, ja sam se operisala sa 16. ipo godina, moze se reci skoro 17. Sad zavisi koliko ti imas godina, sa 14. ili 15. se naravno ne bi preporucilo da operises nos. Pa sad, ja nisam neki strucnjak da bih ti mogla reci koliko procenata je uspesno, ali tesko da ce ti biti neuspesna operacija. Zdravstvenih problema u postoperativnom toku? Ne ako se ti ne razbolis, zbog operacije sigurno neces imati zdravstvenih problema... Ma to su samo price, eto ja sam operisala 22. septembra, znaci pretrpela sam i sunce donekle, i kisu i sneg pa nisam imala problema sa disanjem niti me je nos boleo zbog promene vremena. Ako te jos nesto interesuje, slobodno pitaj...
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 6:34 pm
Evo bas juce sam isla da mi skinu konce, operacija je bila pre 2 nedelje a pre nedelju dana su mi skinuli masku i tampone...Generalno nisam bas prezadovoljna...zasto ? Zato sto nije bas sve ispalo kako smo se dogovorili. ORL deo je uradjen odlicno, ali sto se estetskog dela tice nisam zadovoljna. Ostala je mala kukica sto se vidi iz profila. Dodushe juce kada sam bila na klinici ubedjivali su me da je to nateceno jos i da ne moze da se vidi, da ni jedan nos ne sme da bude bas skroooz ravan, da sam mnogo krvarila pa doktori nisu bas najjasnije videli sve itd...ali su mi rekli da za mesec dana dolazim ponovo da se odradi slikanje, i ako tada jos bude postojala ta kukica da moze da se ,,koriguje". Ne znam na koji nacin, da li se pod time podrazumeva nova operacija ili vec sta ali videcemo vec...
-
- Novi član
-
- Novi član