Hm, odakle pocetiii,

Generalo, ja sam veoma zadovoljna izgledom sopstvenog nosa i stvarno ga nikad ne bih menjala, samo taj deo s leve strane, koji sam mislila da moze da se isturpija bez da mi se lomi nos- i ja srecna i zadovoljna.

Ali bas i nije ispalo takooooo, mnogo je slozenije i kazu da sam komplikovan slucaj.
2001. god. sam otisla na VMA, i posto su mi svi preporucili dr Bijelica, kod njega sam i otisla. Doca je superiska,on je ORL doktor i sa nim sam se dogovorila da mi ne lomi nos, vec da mi radi samo turpijanje te leve strane,sto je rekao da moze i razumeo je sto ne pristajem da radim ceo nos, posto je i sam rekao da imam bas lep, mali nosic. Ali u samom startu me je upozorio na ishod operacije, odnosno da moze da se desi da mi bas i ne uspe operacija u potpunosti i da bi bilo mnogo bolje i sigurnije kad bi mi radio ceo nosss ali da mozemo da probamo prvo sa turpijanjem samo tog dela. Tako smo i uradili, imala sam tamponiranu samo tu levu nozdrvu, sve sam drzala nekih 8 dana, i kad mi je izvadio tampon i skinuo masku, nije bio zadovoljan, kao ni ja ,

Ja sam to trebala raditi 2002. kod istog dr-a, ali sam odustala, posto sam se jako istripovala da mi ne napravi neki bezveze nos i nije mi bilo sve jedno , jer kad si zadovoljan izgledom sopstvenog nosa,bojis se da ti novi ne izmeni totalno izgled lica, i da ce biti mnogo ruzniji od mog pravog nosa!!!!

Sad imam velikih problema sa zdravljem, imam jake glavobolje, problem sa sinusima, ne disem kako treba i sve mi vise otice taj deo sto je ostao i pravi mi i spolja i unutar nozdrve veliki otokkkk, pogotovo kad su promene vremena.
I eto , ja sad odlucih da uradim ponovo operaciju, ali ne znam sta da radim, vidim da svi hvalite tog dr Grubora , cula sam za neku dr JUlijanu KOvacevic koja radi u Ns-u na nekoj privatnoj MC klinici, cak sam i videla neke nosice sto je radila i super su, ali opet se bojim jer vazi misljenje da su na VMA i dalje najveci strucnjaciiii......, pa ako nesto krene , ne daj boze po zluuuuu, tu je citav tim dr-a, a kod privatnika i nije bas tako. Ja bih volela da pocnem normano da disem a za to mi treba kontam ORL dr, ali hocu da to estetski lepo izgleda ako vec mora da se lomi, a cula sam da mi za to treba plasticarrrr. Sta raditi, pitanje jeeeeeee?!

Eto, sad sam bas detaljno izlozila svoj problem, i iskreno se nadam nekom savetu , jer sto vise informacija i saveta tim bolje, a posto svi ovde imamo slicnih problema verujem da ce bar neko moci da me posavetujeeeee!!!!!!