Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ikac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 12:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od ikac »

@micili,znaci resila si! :D Jeste ,doktor je stvarno super,i po meni super radi posao.A sta je rekao da ce ti raditi ?Sta nije bilo mesta ranije pa si zakazala tek za decembar?
micili
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Avg 19, 2007 12:03 am

Post od micili »

Pa zato sto je meni odgovaralo posle 23.11. a njemu 3. 12. pa smo se nasli :D

Radi mi septorinoplastiku...sta god to znacilo...znam otprilike :D
nekad uhvati me bas da falis mi i jastuk otimas...
penelopeeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 2:05 am

Post od penelopeeee »

micilli jel nije imao nijedan termin ranije ili tebi vise odgovara 3.decembar?pitam da bih ocenila za kada bi meni zakazao///pozz
penelopeeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 19, 2008 2:05 am

Post od penelopeeee »

aha,sad ssam videla da si vec odgovorila...
Anja Stojanovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 3:15 pm

:D

Post od Anja Stojanovic »

Hvala svima na podrsci, naravno da cemo vas obavestiti kako je sve proslo i detaljno opisati sta sve kako ide. :D poziic svima :D
Anatena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 18, 2008 1:38 pm

Post od Anatena »

Ikac,da baš to.... nos je sve lepši.... svima se dopada...i meni se jako dopada.
A najzanimljivije od svega je što sam ja do pre par godina trenirala karate... i sad komšije, ljudi koje srećem... misle da sam se vratila prof.sportu i da sam dobila po ''njonji'' ...:))) čim imam te jesenje boje na svom licu :)...
Pre neki dan sam ušla u banku.. sa kačketom na glavi i prišlo mi je obezbeđenje i pitalo me da l mogu da učine nešto za mene ... :)haahahaha :))) Eto tako izgledam :)
Mislim,sad je malo bolje nego pre 5 dana, ali eto.... dočarala sam vam svoj izgled !!!!
Prolazi brzo ....
POzz
micili
Novi član
Novi član

Post od micili »

Bas super...ja se nadam da cu biti zadovoljna kao ti...Dobra fora sa obezbedjem, dobro si prosla, mogli su da te pretresaju i sl. :D
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

Haha,luda si,ima da pomisle ljudi da si neka z......a! :lol: Pa dobro,tebi su veci otoci jer si radila i ovo drugo,ne samo izgled.Je l ima neko od vas face book?
Anatena
Novi član
Novi član

Post od Anatena »

Jutros sam bila na pregledu , sve ok.. doktor je baš zadovoljan, slikao me je i to je to... Rekla sam mu da, bude li uperio još jednom onu IGLU u pravcu mog nosa, NEĆU MU VIŠE DOĆI :))))

Kontrola za metar dana.... :)))
pozz svimaaaa :)
Anatena
Novi član
Novi član

Post od Anatena »

Predpostavljam da je moju sliku stavio u knjigu ''Znamenitih riba grada Beograda'' :))))
P.S. ...koje su prošle kroz njegov .... čekić... :)
Anja Stojanovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 29, 2008 3:15 pm

:)

Post od Anja Stojanovic »

Ja imam jedno pitanje, nisam nasla na forumu da je iko pitao jos to. Da li neko zna kod nas pusaca, posle koliko vremena od operacije moze opet da se pusi? Pozzic
micili
Novi član
Novi član

Post od micili »

Ikac imam ja facebook profil poslacu ti ime na pp

Ana jesi prsla...znamenite ribe grada Beograda :lol: hahahaha... moguce stvarno...zamisli stave te na neki bilbord kao reklama za KBC Zemun...haha...salim se... :D
ikac
Stalni član
Stalni  član

Post od ikac »

S obzirom kako nam doktor izgleda,nece se buniti za kakvu god da je potrebu slika! :lol: :lol:
Anatena
Novi član
Novi član

Post od Anatena »

BRAVOOoooo Iko, vidiš kako si pametna....eto ne treba ništa da komentarišem...sve si rekla ....
Uh . . . !!!! :o
:))))))))
vukk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 02, 2008 12:00 am

Post od vukk »

bithie :) , bio sam danas do klinike Orea kod Jelene Sukrije. Objasnila mi je sta tu treba da se uradi i rekla da nece biti nikakvih problema i da cu 100% biti zadovoljan... zaboravio sam da je pitam, posto su mi nozdrve malo sire a rekla je de ce mi podici vrh nosa , da li to automatski znaci i da ce se nozdrve malo skupiti? jel si ti odlucila gde ces raditi? Pozz :)
Odgovori