Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Milanne skidanje maske!!! Uzasno je bolelo jer sam bila mnogo otecena. Ali, danas su mi izvadjeni konci iz vrha nosa i to boli vise i od skidanja maske... 

Caoo svimaaa:-)
Imam 15 godina sada i u decembru punim 16 i vec dugo zaista zelim da uradim operaciju iskljucivo iz estetskih razloga....planirala sam da je uradim sledece godine kada napunim 17, pa me zanima da li je to preporucljivo? Inace sam iz Beograda, ja bih zelela da radim na VMA pa me zanima i cena i ako neko ima vec iskustvo sa operacijom a da je ispod 18?
Pozzz
Imam 15 godina sada i u decembru punim 16 i vec dugo zaista zelim da uradim operaciju iskljucivo iz estetskih razloga....planirala sam da je uradim sledece godine kada napunim 17, pa me zanima da li je to preporucljivo? Inace sam iz Beograda, ja bih zelela da radim na VMA pa me zanima i cena i ako neko ima vec iskustvo sa operacijom a da je ispod 18?

Pozzz
da li neko zna koliko se čeka na operaciju kod dr. Milošević? jesu li popunjeni termini do nove godine?
- Alexandar *mp
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jun 26, 2011 10:23 pm
Nikako nije preporucljivo raditi operaciju pre 19,20god.. Po nekoj slobodnoj proceni, niko ti nece raditi estetiku dok nisi punoletna,ja mislmi da je to cak i prema zakonuDrLove234 napisao:Caoo svimaaa:-)
Pozzz

You'll never walk alone!
Da li neko ima iskustva sa dr Nenadom Stepicem, sa VMA?
Re: opracija nosa
Ovo i mene zanima. Svi pricaju o perfekcijama i promasajima...A nigde slike da se lepo vidi.Nev napisao:Ljudi, ima li neko sliku pre i posle? Mozda ce nekome, kao meni, biti lakse da vidim kakvi su rezultati posle jedne takve operacije. Moze i na pp. POzdrav svimaa!! I unapred hvala!!

Jel sa vrha otok najsporije spada?
Da, evo meni je proslo 7 meseci od operacije i jos uvek mi je nosic na nekim mestima otecen a najvise na vrhu...Izgleda da stvarno treba do godinu dana da sve to dodje na svoje mesto...Milann napisao:Jel sa vrha otok najsporije spada?
Pa ima bas dosta fotki pogledajte malo vise forum najskorije fotograije ima na stranici 305 sto je Milann postavio...d.stole napisao:Ovo i mene zanima. Svi pricaju o perfekcijama i promasajima...A nigde slike da se lepo vidi.Nev napisao:Ljudi, ima li neko sliku pre i posle? Mozda ce nekome, kao meni, biti lakse da vidim kakvi su rezultati posle jedne takve operacije. Moze i na pp. POzdrav svimaa!! I unapred hvala!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 25, 2012 10:58 pm
Molim vas pošto nemam vremena da sve pročitam, za kog lekara da se odlučim privatno jer nema šanse da dobijem uput, imam problem nos je preveliki za moje lice takozvani baburasti nos, ne znam ni kako bi operacija izgledala jer u suštini nemam ni kriv nos a ni "grbu" jel ima neko iskustva sa takvim nosom i operacijom
a pored toga imam i hroničnu upalu sinusa tako da će verovatno trebati i septoplastika pored rinoplastike, možda kod Colića ili kod Panafilova u Novom Sadu? Preporučite mi nekog, saveti su dobrodošli

Za Colice ne znam kako rade noseve ali znam da su u bolnici Adonis odlicni esteticari (dr Gacevic).
Ne znam gde su radili Karamela, Sani Armani i još neki, ali su užasni, svi liče jedni na druge!
zdravo svima!
imam ogroman problem! Udarila sam nos pre 4 meseca...nije noista strasno- samo je nabijeno mekano tkivo sa jedne strane, ali ja to ne mogu da podnesem!...zanima me zna li neko moze li to da se sredi?? Nemam nikakve izrasline tj nije fraktura...samo tkivo...
ako bi se vrsila korekcija bila bi potpuno minimalna...pa me zanima da li je to moguce...cula sam da moze da mi bude samo gore nakon diranja tog tkiva...u svakom slucaju, sta god da se radi mora da prodje godinu dana od udarca, zar ne?
razmislam, tolike noseve sredjuju, pa zar se ovo moje tako minorno ne moze srediti, a meni bi bilo od zivotnog znacaja.
Hvala unapred!
imam ogroman problem! Udarila sam nos pre 4 meseca...nije noista strasno- samo je nabijeno mekano tkivo sa jedne strane, ali ja to ne mogu da podnesem!...zanima me zna li neko moze li to da se sredi?? Nemam nikakve izrasline tj nije fraktura...samo tkivo...
ako bi se vrsila korekcija bila bi potpuno minimalna...pa me zanima da li je to moguce...cula sam da moze da mi bude samo gore nakon diranja tog tkiva...u svakom slucaju, sta god da se radi mora da prodje godinu dana od udarca, zar ne?
razmislam, tolike noseve sredjuju, pa zar se ovo moje tako minorno ne moze srediti, a meni bi bilo od zivotnog znacaja.

Hvala unapred!
Ja sam imala operaciju kod njih u junu ove godine. Extra su mi uradili, radio mi je prof. Miodrag. Imala sam jako veliki nos. Posle operacije moram priznati da sam izgledala totalno drugacije, prosto me neki ljudi nisu prepoznali..Tako da od srca preporucujem njih, jer sam imala lepo iskustvo sa njima!Bryan napisao:Za Colice ne znam kako rade noseve ali znam da su u bolnici Adonis odlicni esteticari (dr Gacevic).
p.s. mislim na kliniku Colic
vidim da svi preporucuju dr. Gacevica??
Treba mi neki perfekcionista
Treba mi neki perfekcionista

Izgleda da postoji razlika u pristupu, jedni rade nos da bude lepši, ali da se to ne primeti iz aviona, a drugi suprotno. Već am pomenuo Karamelu i ostale...dana85 napisao:Ja sam imala operaciju kod njih u junu ove godine. Extra su mi uradili, radio mi je prof. Miodrag. Imala sam jako veliki nos. Posle operacije moram priznati da sam izgledala totalno drugacije, prosto me neki ljudi nisu prepoznali..Tako da od srca preporucujem njih, jer sam imala lepo iskustvo sa njima!Bryan napisao:Za Colice ne znam kako rade noseve ali znam da su u bolnici Adonis odlicni esteticari (dr Gacevic).
p.s. mislim na kliniku Colic