Africa-Mileva napisao:E ovako skinula sam masku i upravo sam usla u kucu. Sad ce da krenu gosti pa cemo da cujemo njihovo misljenje, iskreno ja nisam zadovoljna.
Nos je ok, ispravljen, oblik lep. Ai ono bode oci je vrh nosa.... skroz je podignut izgledam sebi ko svinja, prosto sam sokrina.... a mislim da je to to, nemam otoke i mislim da nece da spadne....
Sad da li je prvi sok ili ne, ali nozdrve se suvise vide... uzas....
Ubacicu u toku dana valjda slike pa da cujem i vase misljenje...
Hey, bas mi je drago da je operacija prosla (uspesno)

Vrh nosa je i meni nakon operacije bio jako dignut, no oni ga tokom operacije tako dignu, da bi, kako otoci spadaju, polako i on splasnjavao i "legao" pod uglom od 90 stepeni (u odnosu na deo iznad gornje usne)

Meni nakon operacije niko nije smeo to da pomene - mislili su da je Dr. nesto lose odradila, pa su nakon 15-tak dana mog odsustva, kad su me ponovo videli svi bili u fazonu: "jao, spustio ti se nos, super!!! Mislili smo da ces ubuduce biti kao prasac"

)
Stoga, nista ne brini za to sto ti se vide nozdrve i sto izgleda kao njuskica - i meni je tako, ali je, kao sto rekoh, spalo u narednih par nedelja i sad izgleda fenomenalno!
Btw. meni je, evo, proslo 3 meseca od operacije (kod Dr. Milosevic sa KBC Zvezdara), rezultati su jos bolji nego sa slika koje sam postavljao pre par meseci. Nos izgleda odlicno, i dalje ne mogu da verujem da moze ovako lako da se dise na nos, a pritom vidim da ima jos malo otoka na mestu gde je bila grbica, i na vrhu nosa (koji i dalje ne osetim u potpunosti - sto je normalno)
U svakom slucaju, kao sto sam ranije pisao, i kad bi mi ostao ovakav (da otoci vise ne spadaju), bio bi odlican, i ne sumnjam da ces i ti za mesec-dva, kad sve manje/vise legne na svoje mesto biti prezadovoljna!
Veliki pozdrav!
PS. daj neke slicke!