jooj, pa ja sam imala "kvrgu", ali nekakvu koja se ne vidi toliko iz profila, nego od napred (naravno, primeti se i iz profila, ali zbog lakseg objasnjavanja, bolje ovako da kazemBoj@n@ napisao:Bice to sve super, nos je jos dosta otecen... Od moje operacije je proslo 3 nedelje pa je i dalje natecen... dosta manje, ali jeste... To vremenom spada.. A kakav nedoradjeni deo???Pozzzzzzzsanjka79 napisao:caoooo!
Micika2, to za uput nije nikako problem, meni uvek tako rade... stede na papiru, sta li..
Ja skinula masku i...
Nemam pojma![]()
Nos je dobar, ali dok sam ja ukapirala da je straaasnoo otecen, vec je prosao onaj prvi utisak, hehhe
Nemam pojma sta da mislim, vervatno zato sto mi je neobicno, tj, nije to moj nos
On jeste prilicno lep, tj bice sigurno, jos sam i u modricama i zuti mi obrazi, i krv mi je tekla 10 min posle vadjenja tampona, nikako da stane, sve po novoj majici
I izgleda da je ostao komad kosti, "nedoradjen", gde nije trebalo da ostane i to je verovatno stvar koja me najvise sprecava da se bas bas radujem...
Sve su to detalji zbog kojih sad ne skacem od srece previse..
Prodisala sam ok, mada je i iznutra jos oteceno, al vec mi se cini da je mnogo bolje..
I da, vadjenje tampona me ni malo nije bolelo, neprijatnih 5 sekundi i to je sve, cak mi ni taj benzin nije smetao, da nije bilo te silne krvi, bilo bi sve laganica
Koga zanima, poslacu slike pre i posle na mail .. samo jos da se uslikam
mozda i ovde postavim cim ukapiram kako se to radi

znaci kao da sam imala klasicnu grbu i onda me neko lopatom raspalio po njoj pa se ona spljostila..
valjda sam to dobro objasnila...
i sad recimo da je dr to turpijala (znam da nije, ali eto , opet zbog lakseg objasnjavanja), morala bi sa jedne strane nosa, pa sa druge...
e, cini se kao da sa jedne nije to uradila do kraja

nije veliko, sad je tu modrica jer je maska sve vreme udarala u to, pa se i koza skoro ogulila

naravno, ne krivim nju, mozda je mnogo brzo oteklo pa nije mogla da zna, ili tako srasta kost, ili je stvarno samo otok, znam da moze biti bilo sta, ali to je tu..
e sad, ja se sve nadam da je otok, pa moze li neko da mi kaze da li je moguce da je otok potpuno tvrd, kao kost?
u stvari, ako nekog bas zanima, meni to ovako izgleda: s jedne str. je to ispupcenje, a s druge udubljenje, pa meni, laiku, izgleda kao da je recimo tu lomljen nos pa nije lepo sastavljen nego ukrivo malo

ali opet, izgleda da sam ja paranoik i da mnogo tripujem, pa je mozda i glupo ovo sve sto pisem..