kontaktiras je mailom na
[email protected] da bi se dogovorila za pregled.
na pregledu ce ti najverovatnije zakazati ili reci kada da dodjes da bi zakazala.recice i sta treba da se odradi-devijacija,ako imas grbu-skidanje grbe,podizanje nosa...
dace ti izvestaj i papiric za neophodne analize.sa tim izvestajem ako si iz bg-a ides u opstu praksu za uput za kbc zvezdara(ako nisi iz bg-a napisacu naknadno,a imas to i u prethodnim postovima jer sam nekoliko puta objasnjavala) i u opstoj praksi trazis upute za analizu krvi,mokrace,snimak srca i pluca(sve pise na papiricu).kada ti je zakazan prijem sa uputom i analizama ides u bolnicu,oni te tamo smeste,sutradan je operacija.do 18h mozes da jedes,do 24h da pijes.ujutro te vode,daju ti nesto za smirenje,pripreme te-to sve traje kratko i posle se nicega ne secas.budis se u sali ili u sobi,bice ti pomalo mutno,mozda i muka, a ja sam osecala prvih sat vremena i bol-ako trazis dace ti nesto protiv bolova mada i taj bol moze da se izdrzi...kasnije je to tup bol u predelu gornje vilice i obrva koji moze da prodje uz brufen i nije stalan...posle operacije pijes antibiotike koje ti oni daju i himoral(2 kutije) na svoju ruku ako zelis da bi sto pre prosli otoci i podlivi.kosu smo prale jedne drugima nad lavaboom,a tusiras se u kupatilu.spavas u polusedecem polozaju,na ledjima, da bi otoci brze prolazili.za operaciju te nece skidati skroz-na meni je bio donji deo pidzame,carape i gore majica na bretele,samo su mi skinuli gornji deo pidzame.ponesi labelo jer ce ti se usta susiti.kada skinu masku cuvas nos od udaraca i ispiras ga fizioloskim rastvorom.ja ne spavam na ravnom vec na jednom malom mekanom jastuku,uvek na levoj ili desnoj strani jer inace nikada ne spavam na ravnom i bez jastuka-za sada mi je nos citav

eto toliko od mene, ako te jos nesto interesuje javi se,pozzz