Operacija nosa
Re: Operacija nosa
Postavicu i moje otecene njuskice. Jos uvek mi nisu ispali konci (radjena mi je otvorena rinoplastika) i vrh je jako natecen ali se vidi razlika ne velika ali je ima

Gornja slika je pre operacije a ova petnaest dana posle operacije.
iskreno mislim da je ovo najbolji rad koji sam do sada imala prilike da vidim na ovoj temi, svaka cast 

Jeste skroz malo, ali ja nisam radio estetsku operaciju. Potrebno je par meseci da tvoj nos dobije konacan oblik, ne brini zbog otoka i kvrzica.jelenad. napisao:Mladene jel ti natecen nos sa strana? Ja pod prstima mogu na napipam kao neka uzvisenja sa strane nosa blize korenu. Nadam se da su to otoci i da ce da se povuku. Pozdrav
Pozz
Jelenad,jel mozes da mi kazes koliko kosta operacija kod g
Gacevica,planiram da operisem nos sledece god,pa nisam mnogo informisana,nova sam na forumu
Gacevica,planiram da operisem nos sledece god,pa nisam mnogo informisana,nova sam na forumu

I mene isto zanima, ja bih na operaciju na zimu.. ali koliko vidim to definitivno nece biti VMA zbog cene.
E sad.. kakve su cene kod tog Gacevica?
E sad.. kakve su cene kod tog Gacevica?
1500-2000 eura

to u njegovoj privatnoj klinici?

Gde ovaj Bjelic u sred krize nadje da povecava cene

Znaci sad def. ne mozes proci ispod 1500e kod nekog ko je ok .. i to aj da je 1500 nego bi mene kostalo sigurno vise
i bolje sto su povecali cenu
manje ce ljudi biti unakazeno
manje ce ljudi biti unakazeno
to je izgleda kako se kome zalomi... nekom bude dobro, neko je nezadovoljan..
Nije bolje sto je cena sada toliko skocila, sad moram jos jedno godinu dana da sacekam
Nije bolje sto je cena sada toliko skocila, sad moram jos jedno godinu dana da sacekam

ja ne znam ni jednu jedinu osobu koja je zadovoljna operacijom kod njega a znam mnogo ljudi koje je operisao tako da ako ces vec davati toliko para idi kod plasticnog hirurga
da li je neko radio operaciju vrha nosa u lokalnoj anesteziji? spremam se na reoperaciju, dvoumim se izmedju kojica i gacevica, sve informacije bi mi znacile 

i meni treba isto operacija vrha nosa ali i skidanje grbe
znaci, slozenija.. i dobar plasticni hirurg.. pretpostavljam da ne mogu proci bez 2000e.. 

to je onda kompletna rinoplastika a ne operacija vrha, racunaj na 2000 eura
pa nisam rekla samo operacija vrha nosa
Ne znam, videcu da li se to sto zelim mzoe izvesti bez diranja vrha nosa.. mada tesko
U svakom slucaju, nekako mi se cini da cu i ja prvo da se obratim Gacevicu

Ne znam, videcu da li se to sto zelim mzoe izvesti bez diranja vrha nosa.. mada tesko

U svakom slucaju, nekako mi se cini da cu i ja prvo da se obratim Gacevicu