Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
taske86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 9:05 pm

Re: operacija nosa

Post od taske86 »

danicabg napisao:Meni je jako drago sto su stopirane operacije u zemunskoj,jer su mi opet na vma radili devijaciju a sto se tice estetike nisu smeli nista da urade nego mi je jedina mogucnost laserska operacija,posto bi mi nos jos vise otisao na stranu ako odlucim na mehanicku operaciju... Eto tako... vise se nikad ne bi odlucila da mi estetiku uradi orl doktor...
danicabg napisao:a sto se tice estetike nisu smeli nista da urade nego mi je jedina mogucnost laserska operacija
danicabg napisao:Eto tako... vise se nikad ne bi odlucila da mi estetiku uradi orl doktor...

Ajd i ja malo da se nasmejem na ovom forumu.....lol
Mira29
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Feb 19, 2009 9:30 am

op.nosa

Post od Mira29 »

Taske,
ne budi cinican.
Ljudi imaju problem, nije u redu da pises tako sta god neko napisao. Svako ima pravo da napise sta misli bez da mu se neko nasmeje. To je nesto najgore.
Lako je tebi kad si ti zavrsio svoj problem i zadovoljan si.
taske86
Stalni član
Stalni  član

Re: op.nosa

Post od taske86 »

Mira29 napisao:Taske,
ne budi cinican.
Ljudi imaju problem, nije u redu da pises tako sta god neko napisao. Svako ima pravo da napise sta misli bez da mu se neko nasmeje. To je nesto najgore.
Lako je tebi kad si ti zavrsio svoj problem i zadovoljan si.
Ok preterao sam, ali stvarno mi nije jasno sta je autor zeleo da kaze tim postom....
Kako tvoj nos?
Mira29
Stalni član
Stalni  član

op.nosa

Post od Mira29 »

Ne smem nista da kazem. Svaki dan se menja. Evo na primer danas je dobar, mada ima otoka jos.
taske86
Stalni član
Stalni  član

Re: op.nosa

Post od taske86 »

Mira29 napisao:Ne smem nista da kazem. Svaki dan se menja. Evo na primer danas je dobar, mada ima otoka jos.
Menjace se jos dosta dugo...
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Operacijanosa

Post od Nev »

Miro 29, gde si radila nosic? I kada? :)
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

opracija nosa

Post od Nev »

Ljudi, ima li neko sliku pre i posle? Mozda ce nekome, kao meni, biti lakse da vidim kakvi su rezultati posle jedne takve operacije. Moze i na pp. POzdrav svimaa!! I unapred hvala!! :D
danicabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 3:18 pm

operacija nosa

Post od danicabg »

Taske,procitaj opet ako ne razumes!?
taske86
Stalni član
Stalni  član

Post od taske86 »

danicabg napisao:Taske,procitaj opet ako ne razumes!?
Citam opet.
Tebi nista nije radjeno estetski od strane orl doktora.Zbog cega si toliko sigurna da bi ti otisao nos u stranu?
Meni nije otisao u stranu, ni Miri nije....
danicabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 3:18 pm

Post od danicabg »

Procitaj ranije postove pa ces znati..
jec@
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 16, 2009 8:42 pm

Re: opracija nosa

Post od jec@ »

Nev napisao:Ljudi, ima li neko sliku pre i posle? Mozda ce nekome, kao meni, biti lakse da vidim kakvi su rezultati posle jedne takve operacije. Moze i na pp. POzdrav svimaa!! I unapred hvala!! :D
E pa ovo je mnogo ljudi trazilo, a niko nije to uradio. Evo ja sam slikala svoj nos, slikacu ga i odmah posle operacija, pa posle nekog vremena i onda cu da posaljem ako nekom treba. Posto znam da bi i meni to znacilo... Mozda mogu da napravim i neki biznis sa tim, 3eur po slici hahaha :D
Mira29
Stalni član
Stalni  član

Post od Mira29 »

taske86 napisao:
danicabg napisao:Taske,procitaj opet ako ne razumes!?
Citam opet.
Tebi nista nije radjeno estetski od strane orl doktora.Zbog cega si toliko sigurna da bi ti otisao nos u stranu?
Meni nije otisao u stranu, ni Miri nije....
Mislim da si na mene mislio kad si rekao Miri.
E pa moram da te razocaram i meni je bio krenuo na stranu. Kad sam bila na kontroli posle 15 dana, rukom mi je vracao kost na levoj strani i rekao da se to desava. Bila sam sva uplasena jer je meni nos bio prav,pa sam opet otisla posle 7 dana i opet ga je vracao. Sad imam otok na toj strani zbog iritiranja i ne znam da li je uspelo. Rekao mi je sa se strpim da nos treba da odradi svoje. Zato sam i rekla da ne smem nista da kazem. I ja sam ga hvalila kad sam skinula masku rekla sam da sam zadovoljna, ne znam... ne znam... vise sta da mislim i kazem. Tamo sam upoznala ljude i koji su odusevljeni i koji su razocarani i nezadovoljni. Sve je individualno i vise nisam sigurna da kad on radi operaciju da je 100% ili 90% ili sta znam koliko zagarantovan uspeh.
dizajnerka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 22, 2009 3:54 pm

Post od dizajnerka »

Recite mi da li su nekome posle operacije ( 1,5 mesec je prosao ) ostali tamni podocnjaci tamo gde su bili podlivi? Stvarno mi je frka da mi ovo ovako ne ostane. Izgledam kao Ceda Jovanovic ( sad vam je verovatno jasno) :-?
Mira29
Stalni član
Stalni  član

Post od Mira29 »

Ako ti je za utehu, meni je proslo mesec dana i ja imam podocnjake i tamni su al ne puno, proci ce, nemoj se sekirati zbog toga. DR. kaze da treba vremena da nos odradi svoje, a to je oko 6 meseci, to ukljucuje i da se cela faca stabilizuje ( otoci, podocnjaci itd). Sve je to sveze i ranjiivo.
taske86
Stalni član
Stalni  član

Post od taske86 »

dizajnerka napisao:Recite mi da li su nekome posle operacije ( 1,5 mesec je prosao ) ostali tamni podocnjaci tamo gde su bili podlivi? Stvarno mi je frka da mi ovo ovako ne ostane. Izgledam kao Ceda Jovanovic ( sad vam je verovatno jasno) :-?
Dizajnerka, realno podocnjaci ce ti nestati samo ako budes otisla na more, jedno 10-15 dana.....
Iz mora isparava hlor, on dosta utice na oporavak respiratornih organa...
Ako se vec budes odlucila da odes na more na odmor, nemoj da ronis ako si radila estetiku, kupaj se slobodno, budi na plazi, uzivaj, najbitnije je da udises to sto isparava iz mora...
Pozdrav
Odgovori