Operacija nosa

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
mimica07
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 1:24 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mimica07 »

Kikica_26 napisao::D Pa ovde se pravo ratno zariste otvorilo :lol: prave se frakcije,
Samo da ne bude i polomljenih noseva, i jos posla za nase vrle doktore :) Ja glasam za pun dzep para i doktora koji osvoji tvoje poverenje, nebitno da li je drzavni doktor ,privatni ili alternativne medicine :)
Slazem se sa tobom u potpunosti jer postoje strucnjaci i na jednoj i na drugoj strani. Bitno je poverenje.
Ali sam morala da reagujem jer se greske desavaju i kod jednih i kod drugih i ne volim kada ljudi imaju predrasude kada su privanici u pitanju (a pritom nisu imali licna iskustva u privanim ordinacijama) . Pa zar nije smesna konstatacija *odes kod privanika za sitnicu i ne probudis se*. Ja ne smatram da se desilo cudo i da sam se zbog toga probudila.
taske86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 21, 2008 9:05 pm

Post od taske86 »

mimica07 napisao:Taske86
Moram da reagujem i da te malo edukujem. Posto si samo cuo za lekarske greske kod privatnika evo niza nestrucnosti u drzavnim ustanovama:
- http://www.blic.rs/hronika.php?id=82287 -vadjenje zdravih organa u drzavnim institucijama
- http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiva/2 ... 0301.shtml -zaboravljenja gaza u stomaku
- za smtr trudnice iz Kg krivi lekari - http://www.naslovi.net/tema/109515
-Ljiljana Arambasic 18 umrla od zapaljenja slepog creva na Klinickom centru u Beogradu jer su je sa upalom poslali na psihijatriju http://www.naslovi.net/2008-04-17/rtv/d ... iju/643662

i niz drugih slucajeva. Sto dokazuje da greske postoje i na jednoj i na drugoj stani i o tome je iluzorno raspravljati.

Spamujes temu, ja pricam o doktoru Bjelicu i ceo ovaj forum je posvecen njemu.Za druge hirurge koji rade na drzavnim klinikama ne znam, niti me uopste zanima.
Ti da me edukujes?
Kakav cinizam.....
dečkaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 6:08 pm

Post od dečkaaa »

[quote="mimica07"]
Iiiii još jedno zrelo i racionalno razmišljanje.Jesi li radila ili tek treba da radiš?POZZZZZ :D
mimica07
Novi član
Novi član

Post od mimica07 »

Sto se tice izgleda nosa zadovoljna sam, o disanju da ne pricam. Za promenu osposobljene su mi obe nozdrve tako da ravnomerno mogu da udisem vazduh. Na posao sam se vratila posle 13 dana. Tako da je kod mene oporavak tekao jako brzo. Jos uvek ne smem na aerobik ali od ponedeljka ce mi i to biti dozvoljeno. Idem u solarijum i normalno funkcionisem. :lol: Ova operacija zaista nije nista strasno. Tako da nema potrebe da se plasite... :lol:
dečkaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Feb 11, 2009 6:08 pm

Post od dečkaaa »

mimica07 napisao:Sto se tice izgleda nosa zadovoljna sam, o disanju da ne pricam. Za promenu osposobljene su mi obe nozdrve tako da ravnomerno mogu da udisem vazduh. Na posao sam se vratila posle 13 dana. Tako da je kod mene oporavak tekao jako brzo. Jos uvek ne smem na aerobik ali od ponedeljka ce mi i to biti dozvoljeno. Idem u solarijum i normalno funkcionisem. :lol: Ova operacija zaista nije nista strasno. Tako da nema potrebe da se plasite... :lol:
Eto,super,curo :) ,ti si zmaj.Postepeno i ja počinjem da dišem baš kako treba-napokon, i baš zato se ne opterećujem samim izdgledom,bitnije mi je da funkcioniše.Što se tiče oporavka,sve je individualno,ja sam imala temperaturu zbog tampona,kilavije mi ide,ali sada sam o.k.Sve u svemu-ponosna sam na sebe jer sam uradila nešto čega sam se plašila,ali sam jako želela i to je to.
mimica07
Novi član
Novi član

Post od mimica07 »

Taske86
Spamujes temu, ja pricam o doktoru Bjelicu i ceo ovaj forum je posvecen njemu.Za druge hirurge koji rade na drzavnim klinikama ne znam, niti me uopste zanima.
Ti da me edukujes?
Kakav cinizam.....[/quote]

Izvini ako sam te uvredila to mi zaista nije namera. Ali stvarno imas ekstremno razmisljanje, a ne racionalno.
A i ovaj forum nije namenjen samo dr. Bjelicu vec svim doktorima koji rade operacije nosa i na VMA, i u Klinickom centru i u Zemunskoj bonici itd. i u ordinacijama raznih privatnika . I smatram da svi ljudi imaju pravo da iznesu misljenje na ovom forumu u vezi svoje operacije i da podele i pozitivna i negativna iskustva jer to mnogo znaci.
Ako je Bjelic kupio ovaj forum onda sam ja zalutala...
taske86
Stalni član
Stalni  član

Post od taske86 »

mimica07 napisao:Spamujes temu, ja pricam o doktoru Bjelicu i ceo ovaj forum je posvecen njemu.Za druge hirurge koji rade na drzavnim klinikama ne znam, niti me uopste zanima.
Ti da me edukujes?
Kakav cinizam.....
Izvini ako sam te uvredila to mi zaista nije namera. Ali stvarno imas ekstremno razmisljanje, a ne racionalno.
A i ovaj forum nije namenjen samo dr. Bjelicu vec svim doktorima koji rade operacije nosa i na VMA, i u Klinickom centru i u Zemunskoj bonici itd. i u ordinacijama raznih privatnika . I smatram da svi ljudi imaju pravo da iznesu misljenje na ovom forumu u vezi svoje operacije i da podele i pozitivna i negativna iskustva jer to mnogo znaci.
Ako je Bjelic kupio ovaj forum onda sam ja zalutala...[/quote]

Bar 90 % postova je o njemu.
Ti si radila operaciju kod Bubala, za njega mislim da je odlican doktor, sto sam i napisao, ako se vratis nekoliko stranica unazad, videces.
Takodje sam napisao da vecina privatnika nije poznata.Ne mozes imati poverenja u nekog, samo na osnovu price.A poverenje....Velika je to stvar.
Ok, negativna iskustva, postujem to.Ali opet ne mogu da verujem da gledate samo to i da je neko mogao doneti zakljucak da covek nije dobar esteticar, da zuri, da traljavo radi.Pogledajte malo i dobre ishode.
taske86
Stalni član
Stalni  član

Post od taske86 »

Da zaboravih da dodam da u Zemunskoj bolnici ne rade vise estetiku, sa klinickog imamo primer Jasne Subotic, koja je dosta lose prosla.Voleo bih da nam se javi, da cujemo da li je ista krenulo na bolje....

http://www.youtube.com/watch?v=zSbkPky242c
mimica07
Novi član
Novi član

Post od mimica07 »

Naravno Taske86 sve to stoji i slazem se sa tobom.

Meni je na primer bilo jako zao sto su operacije stopirane u Zemunskoj bolnici jos od decembra i do danas jos uvek nisu od ministarstva dobili odobranje za cene po kojima ce raditi jer bih se sigurano tamo operisala. U Zemunskoj bolnici radi dr. Milicevic koji pravi supre nosice. Kod njega sam prvo bila na pregledu i zaista jedan jako fin covek.
taske86
Stalni član
Stalni  član

Post od taske86 »

mimica07 napisao:Naravno Taske86 sve to stoji i slazem se sa tobom.

Meni je na primer bilo jako zao sto su operacije stopirane u Zemunskoj bolnici jos od decembra i do danas jos uvek nisu od ministarstva dobili odobranje za cene po kojima ce raditi jer bih se sigurano tamo operisala. U Zemunskoj bolnici radi dr. Milicevic koji pravi supre nosice. Kod njega sam prvo bila na pregledu i zaista jedan jako fin covek.
On i Grubor su dosta dobri doktori.

mimica07
Novi član
Novi član

Post od mimica07 »

Da i Grubor naravno. Milicevic i on obicno zajedno operisu.
Koliko sam ja upucina mislim da su stopirane operacije i u Zvecanskoj na plasticnoj iz istog razloga kao i u Zemunuskoj bolnici.
taske86
Stalni član
Stalni  član

Post od taske86 »

Kazi nam koliko si platila operaciju kod Bubala?Devijacija laserom je 1250 e.

Nikola90po
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 11:02 pm

Post od Nikola90po »

Mimice da si pratila vesti cula bi da nista od ovog nije dokazano,i da je coveka koji je operisao aortu a izvadjen bubreg tuzio doktor koji je vrsio operaciju i na VMA su izvrsili analize i videli da IMA oba bubrega samo da jedan nije u funkciji.
danicabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 25, 2009 3:18 pm

operacija nosa

Post od danicabg »

Meni je jako drago sto su stopirane operacije u zemunskoj,jer su mi opet na vma radili devijaciju a sto se tice estetike nisu smeli nista da urade nego mi je jedina mogucnost laserska operacija,posto bi mi nos jos vise otisao na stranu ako odlucim na mehanicku operaciju... Eto tako... vise se nikad ne bi odlucila da mi estetiku uradi orl doktor...
Nev
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 4:26 pm

Re: operacija nosa

Post od Nev »

danicabg napisao:Meni je jako drago sto su stopirane operacije u zemunskoj,jer su mi opet na vma radili devijaciju a sto se tice estetike nisu smeli nista da urade nego mi je jedina mogucnost laserska operacija,posto bi mi nos jos vise otisao na stranu ako odlucim na mehanicku operaciju... Eto tako... vise se nikad ne bi odlucila da mi estetiku uradi orl doktor...
Cao!! Kod koga si radila operaciju nosa na VMA? Vidim svi hvale doktora Bjelica pa me bas interesuje tvoje iskustvo. Planiram da i ja to uradim ali se treba odluciti... Za najboljeg. POzdrav!!
Odgovori