citam vase poruke i pitam se zasto ovog nije bilo kad sam ja nosila ilizarov 2004/2005 godine

nosila sam na levoj butini 10 meseci i 10 dana, tacno

nekih vecih problema nisam na srecu imala, iako sam na Banjici dobila infekciju skoro svih igala, srecom odmah sam otisla kod svog doktora koji je ubrzo sve to sanirao, pa iako sam pila antibiotik do kraja nosenja aparata jedino cega sam se bojala je da zbog te infekcije oko igala nisam dobila infekciju kosti, no na srecu nakon vadjenja aparata rane od igli su zarasle bukvalno za 3 dana...
zanima me da li jos na banjici radi krajcinovic(namerno bez dr) jer je njegovim strucnim navijanjem meni je butna kost ostala iskrivljena, noga kraca 5cm, karlica pala 10%, kicma iskrivljena, kuk delimicno kalcifikovao, koleno ne mogu da savijem vise od 30%, bla bla bla....i sada, posle 5 god, kost mi je dobro prokanalisala da mogu da idem na operaciju(za 10 dana je zakazana), pa se nadam da ce sada konacno sve biti u redu

eto to su recimo komplikacije posle nosenja ilizarovog, ali ja tada nisam imala izbog jer su mi obe butne bile polomljene, a i nisam imala iskustva...doticni skoro optuzeni doktor za nesavesno lecenje je uradio operaciju i posle toga stavio prst u uvo i pored toga sto je dobio para koliko je zinuo

:D
aj pa tako...do skorog citanja