Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Čet Jun 21, 2012 11:34 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Mar 10, 2012 8:21 pm
Postovi: 19
Kad smo naručivali Vidatox iz Albanije nisam mislila da je čudotvoran, samo sam se nadala i da može bar da zadrži stanje kakvo je,ali sad sam uvjerena da nema nikakvog efekta da je to zaista bacanje novaca premda nije tako skup.Jučer smo odveli tatu na pregled kod doktora i on će ga u utorak primiti u bolnicu gdje će mu napraviti pretrage koje bi obavljali mjesecima od kuće.Želim reći da još nisam srela čovjeka tako humanog koji stvarno želi da pomogne pacjentu, a i njegovoj obitelji.Moram priznati da mi je malo psihički lakše premda nisam baš velikog optimizma.Šokirana sam razvojem bolesti moga tate.U srijedu je sam išao na rengen, a u četvrtak na ultrazvuk i popeo se bez problema na četvrti kat na kom stanuje da bi mu u subotu otkazale noge i sada ga vozimo u kolicima. Užasno ga boli ispod lijeve lopatice da li netko zna da li može to od metastaze i tako brzinski.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Ned Jun 24, 2012 8:48 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Jun 24, 2012 8:04 pm
Postovi: 1
Vec duze vreme pratim ovu temu, i kao u svemu vidim da ima za i protiv Vidatex kapi.Moja majka boluje od karcinoma tankog creva i operisana je u decembru 2011.U januaru 2012 sam nabaila dve bocice Vidatex-a iz Albanije i mama ih pije uredno svaki dan 2x dnevno, ujutro i uvece.U aprilu mescu je izla na konrtolu i vadila je sve rezultate.Doktor je bio prezadovoljan njenim rezultatima, kako celokupne krvne slike, tako i tumori markera, kao i samih snimaka abdomena.Kada ju je oprisao video je promene na jetri, i sada se na snimku iste vide, ali nisu se prosirile sto nam daje nadu da ipak Vidatox kapi imaju neko svoje dejstvo uz naravno terapiju koju joj je doktor prepisao.Moj moto je ako uz Vidatox kapi ce joj se produziti zivot i da zivi kvalitetno neki period ( makar to bilo 1-2 god), onda smatram da smo uspeli prvenstveno ona pa onda i ja.Neocekujem od kapi da je izlece, ali da se bolest ne siri i da ona zivi bez bolova, to ocekujem i ona tako sada zivi.U medjuvremenu sam nabavila i jednu bocicu sa Kube, tako da sada ponovo treba da joj nabavim iako nisu bas jeftine, ali za zdravlje svojih najrodjenijih uvek cemo naci mogucnosti da im se neophodno nabavi.Zao mi je Vas koji ste izgubili borbu protiv ove bolesti za vaseg nekog dragog , ali jedino nam preostaje borba i verovanje u bolje sutra, jer znam da cemo nazalost svi mi osetiti taj bol kao i vi jednog dana.Verujte jer bez vere nema apsolutno nista i niceg.Veliki pozdtav svima od novoog clana Cece.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Čet Avg 02, 2012 9:05 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Jun 01, 2011 7:54 pm
Postovi: 17
kome treba vidatox, ostala nam je neotvorena bocica od mame, neka se javi na pp
130e je placen


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Sre Avg 08, 2012 2:41 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Avg 07, 2012 11:41 am
Postovi: 1
Pratim ova temu od momenta kada Sam saznao da mi Tataa volume od ove opake bolest.na zalost on je medicinski fenomen jer su mu ustanovljena dva primarna raka nezavisni jedan od drugog..adenokarcinom zeludca i debelo crevo.nikada nije pusio ni pio,1949godiste..
Posle hirurskog zahvata obavljenog na vma od strane bratislava trifunovica i gomile ostalih hirurga 22.03.2012.i posle operativnog perioda koji jos uvek traje stanje mu se pogorsalo.
Sam adenokarcinom najtezi oblik je nepredvidljiv.
Hvatam se za slamku kao i svaki davljenik nisam uzeo vidatox ali sam nabavio sve moguce vitamine i b17navodno najboljeg proizvodjaca.
Sutra krecemo i sa todoxinom ,njegovo stanje se pogorsalo i sada posle dve hemoterapije rak se porisrio po celom stomaku i delu pluca sekundarni depozit adenocarcinoma.
Ukoliko neko stvarno potvrdjuje da je vidatox u brckom taj pravi sa kube probao bih i to.
Molom vas da mi odgovorite
Nada umire poslednja,dok ima veka bice i leka...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Sre Avg 15, 2012 1:03 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sre Avg 15, 2012 12:43 pm
Postovi: 2
Pozdrav svima.
Nazalost teca mi je preminuo pre dva dana,ostale su mi 3 bocice Escozula plus jedna koja je vec spremljena i rastvorena za upotrebu.Sa Kube mi je to stiglo pre 5 dana,terapija je za 3 meseca.
Prodajem te tri neotpakovane a ovo sto je rastvoreno u demineralizovanoj vodi poklanjam.Cena 450e Moj broj 0641170114 Milan


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Pon Sep 03, 2012 11:22 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2007 7:25 pm
Postovi: 19
Moj suprug vec dva meseca koristi vidatox i njegov kancer prostate je sveden na minimum. Ali posto ima metastaze na kostima one su se prosirile i nemoze ih vidadox zaustaviti. Cak prima intravenski bifosfonate jednom mesecno i dalje metastaze napreduju. Sva meka tkiva su mu sacuvana zahvaljujuci alternativi i dodatcima ishrani. Osamnaest meseci je sve mirovalo a onda je PSA poceo da divlja. Niko nije obratio paznju na kosti vec su mu davali hormonsku terapiju a PSA je pokazivao ustvari udaljene stanice metastaza a ne primarni kancer. I eto problema izgubili smo cetri meseca i sad ispocetka.
Tema je Vidatox skroz je ok ali za meka tkiva i ne samo njega ishrana mora totalno da se koriguje. Nema mesa, mleka , jaja sireva soli secera, akoholnog sirceta, przenja na uljima. Sve na vodi i na kraju kad se zavrsi doda se kasika dve maslinovog ulja. To treba da bude filozofija zivota, nazalost sad to znam ali vreme radi za nas. Treba sve probati. Pozdrav.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Uto Sep 11, 2012 6:50 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Sep 11, 2012 2:03 pm
Postovi: 6
Hitno mi trebaju VIDATOX kapi,

ali iskljucivo original pakovanja sa racunom,
(samo zbog provere originalnost nista vise)...
molim vas pisite ukoliko imate na:

[email protected]

Napisite mi mesto i cenu, mogucnost preuzimanja ili dostavljanja,
hvala svima unapred!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Sub Feb 23, 2013 4:10 am 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Feb 22, 2013 1:50 am
Postovi: 4
J e l e n a je napisao:
mnenad11 je napisao:
tanja47 je napisao:
Dugo se nisam javljala, ali ne mogu napisati ništa lijepo.Sad je prošlo tri mjeseca kako moj otac uzima Vidatox.Pije dva dana je išao na ultrazvuk abdomena i na jetri se u oba režnja vide multiple hipohogene nodozije lezije vel. do 35 mm koje prvenstveno odgovaraju presadnicama osnovne bolesti.Također su mu prekjučer otkazale noge kao da su mu od gume, boli ga kičma naročito ga peče ispod lijeve lopatice(inače je uživotu dosta patio na kičmu i išijas).Na detaljnom rengenu kralježnice i zdjelice se vidi dosta degenerativnih procesa, ali ne metastaze.Naš prijatelj liječnih kaže da je gore to sa jetrom nego da ima na kostima.U srijedu ga vodimo kod urologa i onkologa,ali ne znam da li ima kakve nade.Da li netko ima iskustva sa metastazama na jetri i da li mogu od toga otkazati noge?Molim vas dajte mi bar nekakav savjet!

pozdrav tanja,pogledaj http://infosativex.blogspot.com/feeds/posts/default.
cena je velika, tri bocice - kapsule marihuane-kostaju 1200 evra ali mozes kupovati, svaku posebno. ja sam kontaktirao sa njima i odmah ti odgovaraju.


tanja47, moj tata ima metastazu na jetri. On nema bolova.
mnenad, da li znas kako deluju te tablete?





Moj tata ima preko 100 metastaza na jetri. Doktori su mu rekli da je 96 % jetre u metastazama. VIDATOX je poceo da pije juče tako da cu se javiti za par dana sa vestima da li je pomogao ili ne. Na konzilijumu pre nekoliko dana su rekli da ga vodimo kuci i da mu ucinimo zivot laksim i da ne pati mnogo. Prepisali su mu sirup MEGACE koji je za jacanje imunog sistema.
Inace, njemu je apetit puno slabiji, sada manje ustaje iz kreveta, nema jake bolove, pije PUNO vode, kaslje, slabije govori i puno se zamara kada prica.
Ne znam da li ce VIDATOX pomoci u lecenju i poboljsanju stanja ali se cela porodica nada tome.
Koliko vidim po postovima, ovaj ''otrov'' pomaze, i kako kazu malo se zivne, ojaca imuni sistem i na kraju ljudi umiru....Nazalost, kad tad mora da se ode ''gore'' a ako ce VIDATOX da produzi i dan zivota, VREDI SVAKOG DINARA!!!
Nadam se samo da ce mu produziti i olaksati zivot koliko toliko.

I da, jadno je da ovi koji preprodaju lek po 200,300 i vise evra, zaradjuju na tudjoj muci gde se trazi lek da se voljenoj osobi produzi zivot.

Javljam se za nekoliko dana da vam prenesem iskustva za kubanskim kapima VIDATOX.
Pozz svima!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Sub Mar 02, 2013 3:39 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Mar 02, 2013 3:16 pm
Postovi: 2
Moj brat je operisao tumor na mozgu /glioblastom multiforme/aprila 2012 god. uz sve sumnje te otrov, kako ce reagovati , ja sam nabavila Vidatox i uvece je popio odnosno stavio ispod jezika iujutru je reka kao da mu je neko skinuo maglu. popio je sest boca i sada ima pauzu.skener je radio u januaru 2013 god sve je uredu. Ovo nije reklama ja samo hocu da kazem nasa iskustva sa Vidatoxom. Imam dve neraspakovane kutije koje bi proda po nabavnoj ceni javite se na telefon 0605253007.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Pon Mar 04, 2013 4:38 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jan 30, 2007 7:21 pm
Postovi: 18
danas 6.3.2013 u casopisu alo pojavio se clanak da maslacak leci rak.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Pet Mar 22, 2013 12:29 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pet Mar 22, 2013 12:21 pm
Postovi: 1
Ljudi mešate Vidatox iz Tirane i Vidatox sa Kube. To su potpuno različiti lekovi, kubanski kad se stavi pod jezik utrne cela usta, a albanski nema takav efekat, na osnovu toga i činjenice da se od kubanskog leka jezik oboji, a od albanskog ne, tvrdim da nisu isti. Ne ulazim u efekat, tj. da li albanski pomaže, jer to ne mogu da tvrdim.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Uto Jul 02, 2013 12:39 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Uto Jul 02, 2013 12:22 pm
Postovi: 2
Lek vidatox se odnedavno moze kupiti u Srbiji (original sa kube, ne albanski)
Evo sajta koji je jos uvek u izradi ali ima brojeva telefona koje mozete da pozovete i dogovorite se o kupovini.

http://www.vidatox-srbija.net/
063 1228552 i 064 5333405.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Sub Okt 19, 2013 7:11 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Okt 19, 2013 12:46 am
Postovi: 1
Nova sam na forumu,upravo sam procitala iskustva ljudi sa Vidatoxom..Mojoj sestri su juce utvrdili doktori tumur na mozgu,primarni gliom,glioblastom multiforme u 4 stadijumu.Od svih najmalignijih tumora koji postoje on je najmaligniji.Ici ce na hemioterapiju i zracenje.Doktor je rekao da ce ziveti najduze godinu dana.Odlucili smo da probamo sa Vidatixom,tako da cu podeliti i to iskustvo sa vama.Ovo je zaista strasna bolest,i nadam se da ce se naci lek za nju.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Sre Feb 19, 2014 11:47 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Mar 02, 2013 3:16 pm
Postovi: 2
Sesta je napisao:
Moj brat je operisao tumor na mozgu /glioblastom multiforme/aprila 2012 god. uz sve sumnje te otrov, kako ce reagovati , ja sam nabavila Vidatox i uvece je popio odnosno stavio ispod jezika iujutru je reka kao da mu je neko skinuo maglu. popio je sest boca i sada ima pauzu.skener je radio u januaru 2013 god sve je uredu. Ovo nije reklama ja samo hocu da kazem nasa iskustva sa Vidatoxom..


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Vidatox - kubanski lek protiv tumora - utisci pacjenata
PostPoslato: Pon Feb 24, 2014 11:27 pm 
OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Pon Feb 24, 2014 5:56 pm
Postovi: 5
Molim vas za iskren savjet.
Gdje se može kupiti original Vidatox, gdje se to kod nas može naći? Jako puno distributera, različitih sajtova, zbunjena sam jako. Dovoljno je bolna bolest, za prevare nema mjesta.
Hvala, i svako vam dobro.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 158 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 105 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: