Profesore tu je kraj vase obavestenost.Americki institut za cancer je potvrdio delotvornost cannabis ulja na celije raka.Prof Goran Belojević napisao:THC izaziva euforiju i smanjuje bol. I tu je kraj efekata na ljudski organizam.
Ulje od kanabisa-Canabis Oil, leči sve
Re: Ulje od kanabisa-Canabis Oil, leči sve
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 20, 2016 3:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Pozdravljam odluku da sam krenes u proizvodnju, ali mi boldovano nije bas najjasnije.bulatHC napisao:Moj matori ima kancer prostate, do pre godinu dana je konzumirao ulje i bilo mu je mnooooogo bolje. Potrosili smo ukupno skoro 70-80ml ulja. Pio je u pocetku po 2 kapi a posle smo povecali dozu. Po njemu se video napredak. Sad vec nit imam novac a ni semu. Tako da sam resio da sam uzgajam i napravim ulje
Ne navodis da li je otac operisan ili ne, koji stadijum i da li je imao metastaze?
Takodje ne razumem sta po tebi znaci:"bilo mu je mngooo bolje"?..u kom smislu bolje?
Nakon navedene popijene kolicine, pod uslovom da je ulje bilo kvalitetno i da je doza od 1.ml. dnevno ispostovana zadnja 2-mes., karcinom bi trebao da nestane ili bar da bude drasticno smanjen...sto se, sudeci po napisanom, nije desilo.
Misljenja sam da nije delotvorno u "etapama" koristiti ulje.
Nakon privikavanja, ulje se koristi bez prekida 1.ml. dnevno do ukupno 60.ml. (ja praktikujem do 70.ml) nakon cega ide kontrola.
Pod uslovom da nestaju metastaze, da se neoperatibilni kancer smanjio ili da su tumor markeri u padu, treba nastaviti sa punom dnevnom dozom do unistenja zlotvora.
U suprotnom, ako posle te popijene kolicine nije doslo do drasticnog poboljsanja sa malignitetom, ne vidim svrhu koriscenja ulja.
U svim slucajevima u koje sam upucen, nakon kolicine od 70.ml. tumor vise nije postojao.
Iz preventivnih razloga praktikujem da se ulje uzima i kasnije, bar mesec-dva u toku godine, ali u nekim malim kolicinama otprilike 0,3ml. dnevno...tako da se dve 10-ke razvuku na otprilike 2.-mes.
Koristimo canabbis ulje iz holandije veoma smo zadovoljni rezultatom.marckoni napisao:@nnn123
Da li bi ulje uspelo (u potpunosti) ukloniti tumor, to zavisi od mnogo faktora.
Imam slucaj gde je ulje unistilo kancer pluca, ali isti nije bio operatibilan...pa smo bili prinudjeni uljem da pokusamo, nije postojala druga mogucnosti.
Misljenja sam da operaciju nikada ne treba odbijati, a nakon histopatologije odstranjenog jajnika i odredjenih limfnih cvorova, u zavisnosti od h.p. nalaza, bice odluceno da li ce pacijentu biti predlozena hemijoterapije...koju bih licno odbio i istu odradio uljem.
Obzirom da je oper. zakazana za par dana, ulje bih ukljucio odmah nakon hir. intervencije.
Ulje mora da bude kvalitetno, zato pazi kako ga i od koga nabavljas...najbolje ako imas uslova da ga sam napravis ili eventualno uzmes od porodice koja ima onkoloskog pacijenta.
Prenesi sestri da nema razloga da se plasi operacije, to hirurzi rutinski rade.
Ako ikako mogu da pomognem kako god, samo reci...
pozz i sve naj
Ako vam zatrba javite se> [email protected]
-
- Aktivan član
Bilo bi lepo kada bi odvojili malo svog vremana i znanja, obzirom da tema ima 120.000 pregleda, pa umesto da svakom pojedinacno "na private" objasnjavate detalje o ulju koje nudite, to ucinite ovde i javno...kako bi smo svi procitali o cemu se radi.bjak napisao: Koristimo canabbis ulje iz holandije veoma smo zadovoljni rezultatom.
Bicu malo ironican, ali sasvim malo...jednostavno, to je ponakd jace od mene.
U nekoliko navrata u Vasim postovima procitah:"ulje iz Holandije, ne ono koje se pravi po podrumima i garazama"...sto bi u prevodu trebalo da znaci: ulje koje Vi nudite se proizvodi u nekim klinicko-laboratoriskim uslovima u Holandiji do koga samo Vi mozete doci i niko drugi na planeti! Hm, ma da l' je moguce?
Obratete paznju na gore boldovano i uvecano.
Ako je i ulje cannabisa koje prodajete srazmerno kvalitetu gore napisanog, onda sam ozbiljno zabrinut za zdravlje pacijenata kojima Vi pomazete!
Citat: "veoma smo zadovoljni rezultatom"...ne sumnjam da ste Vi zadovoljni, strah me sta je sa pacijentima.
Dakle, razmislajm vrlo prakticno: ako neko prodaje nesto kao kvalitetan lek, pri cemu se nije naucilo ni kako se ispravno pise ime biljke od koje se lek pravi, koja je verovatnoca da taj neko ima i kvalitetno ulje cannabisa...koje, uzgred receno, ma koliko pricali da je jednostavno napraviti, ipak zahteva mnogooooo znanja i skustva.
p.s. mozda sam ja nesto pogresno shvatio...ako je tako, sorry
- svakako ocekujem vise detalja javno, mozda me i ubedite da prodajete kvalitetno ulje.
pozz
Ako su u pitanju tako ozviljna oboljenja,nema mesta ironisanju.Greska je u kucanjumarckoni napisao:Bilo bi lepo kada bi odvojili malo svog vremana i znanja, obzirom da tema ima 120.000 pregleda, pa umesto da svakom pojedinacno "na private" objasnjavate detalje o ulju koje nudite, to ucinite ovde i javno...kako bi smo svi procitali o cemu se radi.bjak napisao: Koristimo canabbis ulje iz holandije veoma smo zadovoljni rezultatom.
Bicu malo ironican, ali sasvim malo...jednostavno, to je ponakd jace od mene.
U nekoliko navrata u Vasim postovima procitah:"ulje iz Holandije, ne ono koje se pravi po podrumima i garazama"...sto bi u prevodu trebalo da znaci: ulje koje Vi nudite se proizvodi u nekim klinicko-laboratoriskim uslovima u Holandiji do koga samo Vi mozete doci i niko drugi na planeti! Hm, ma da l' je moguce?
Obratete paznju na gore boldovano i uvecano.
Ako je i ulje cannabisa koje prodajete srazmerno kvalitetu gore napisanog, onda sam ozbiljno zabrinut za zdravlje pacijenata kojima Vi pomazete!
Citat: "veoma smo zadovoljni rezultatom"...ne sumnjam da ste Vi zadovoljni, strah me sta je sa pacijentima.
Dakle, razmislajm vrlo prakticno: ako neko prodaje nesto kao kvalitetan lek, pri cemu se nije naucilo ni kako se ispravno pise ime biljke od koje se lek pravi, koja je verovatnoca da taj neko ima i kvalitetno ulje cannabisa...koje, uzgred receno, ma koliko pricali da je jednostavno napraviti, ipak zahteva mnogooooo znanja i skustva.
p.s. mozda sam ja nesto pogresno shvatio...ako je tako, sorry
- svakako ocekujem vise detalja javno, mozda me i ubedite da prodajete kvalitetno ulje.
pozz
.Ne pravim niti prodajem ulje vec znam
gde se pravi kvalitetno pravo i provereno.Dali smo uzorak i IRKI radi provere i utvrdjeno je da poseduje 80 % thc-a.Za vasu informaciju. .Imali smo prilike da
dobijemo uzorak iz Hrvatske gde je umesto ulja bila upakovana pasta od cipela posto je
boja slicna.Slican slucaj je bio sa prodavcem iz Panceva koji je prodavao neku obojenu
vodu.Zato sam i na forumu napisao nemojte kupovati ulje koje se pravi po garazama i
podrumima.Neznate kako niti od cega je pravljeno a nemate mogucnosti da proverite kvalitet.Citali smo na forumu,koristili smo ulje nije pomoglo samo ne navode koje ulje i
odakle?Ako se neko odluci za terapiju uljem neophodno je da terapiju provede prema
uputstvu i da u toku tri meseca ne prekida,u protivnom bolje da i ne pocinje jer ce
rezultat izostati. Vise o svemu HEMP OIL /Rick Simpson/.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Dec 18, 2015 12:17 pm
Nisi me ubedio. Ovaj @marckoni mi deluje mnogo dobronamernije i ubedljivije od svih vas koji prodajete,preprodajete,proporucujete,hvalite...kanabisovo ulje.djordjo981 napisao:@Burazi Druze izvini, ali nisam mogao al da ne prokomentarisem tvoj post. Totalno nisi u pravu. Sada bih ja mogao da ti objasnjavam i objasnjavam ali negativnoj osobi poput tebe nema smisla . Ja licno, zivim u Holndiji, ja licno gajim Konoplje, ja licno ga pravim . Istina je da ima kojekvkih prodavaca koji svasta rade od prodaje raznog smeca do razbalzenih varijanti ulja. Na zalost . Ljudi se pitaju zasto je cena tolika, pa jednostavno je, bas zato sto se retko ko usudjuje to da radi, ni u Holndiji ti ne smes ne znam koliko da gajis, osim ako radis na svojuodgovornost, ali bolje i ovde nego dole jer zakon za te stvari je ovde blag. I da te uhvate dobijes da odradis srustveno korisni rad i to je to. Cena je takodje visoka jer spoljna Konoplja se prodaje ovde za 3000 e 1 kg suve . Pa preracunaj onda koliko treba da bi se napravilo ulje, i zasto bi neko pravio kad moze suvo da proda bilo kom Coffi Shopu . Turista hvala bogu ima, samo zbog toga i dolaze ovde. Ljudi koji su uzimali i koristili su zadovoljni, ko god zeli da stupi u kontakt samonom moze, moze da dobije kontakte ljudi kojima je pomoglo, pa nek i sam zakljuci. Isto tako licno moze da dodje i da preuzme ulje, da proveri ukoliko zeli sastav samog ulja . Ukoliko zelis jos bolje da se informises , ti , ili neko drugi slobodno moze da me pozove na broj telefona 0031/65-789-244
I dalje sam jako skeptican po pitanju izlecenja kancera ovim "magicnim" uljem. Ali to je samo a priori. Laik sam za medicinu i samim tim nisam kompetentan da naucno osporavam ovu vrstu lecenja. A skeptican sam jer se to jednostavno kosi sa mojim svetonazorom. Ali....da,ali... Jedna stvar je kada se o tome diskutuje uopsteno,a sasvim druga kada je neko tvoj bolestan.
Dalje,dodatno zbunjuje sto su neki lekari i naucnici za (tj.,govore da ulje stvarno leci rak),a neki su izricito protiv (tj,samo euforija i olaksavanje bolova). Isto tako,ako stvarno postoje dokazi,zasto se onda ovaj nacin lecenja ne bi ukljucio u zvanican. U teorije zavere ne verujem,tako da mi ostaje da verujem kako nema dokaza,dovoljnih da se ovaj nacin lecenja prihvati od zvanicne medicine.
Ako nekog zanima,bratova zena (dijagnoza : sarkom,ASPS) je operisana pre dva meseca. Izvadjen je ogroman tumor. Ima metastaze na plucima i upucena je na hemioterapiju sa kojom pocinje za par dana.
Americki institut za cancer je utvrdio i obnarodovao da cannabis ulje ubija celije cancera.Burazi napisao:Nisi me ubedio. Ovaj @marckoni mi deluje mnogo dobronamernije i ubedljivije od svih vas koji prodajete,preprodajete,proporucujete,hvalite...kanabisovo ulje.djordjo981 napisao:@Burazi Druze izvini, ali nisam mogao al da ne prokomentarisem tvoj post. Totalno nisi u pravu. Sada bih ja mogao da ti objasnjavam i objasnjavam ali negativnoj osobi poput tebe nema smisla . Ja licno, zivim u Holndiji, ja licno gajim Konoplje, ja licno ga pravim . Istina je da ima kojekvkih prodavaca koji svasta rade od prodaje raznog smeca do razbalzenih varijanti ulja. Na zalost . Ljudi se pitaju zasto je cena tolika, pa jednostavno je, bas zato sto se retko ko usudjuje to da radi, ni u Holndiji ti ne smes ne znam koliko da gajis, osim ako radis na svojuodgovornost, ali bolje i ovde nego dole jer zakon za te stvari je ovde blag. I da te uhvate dobijes da odradis srustveno korisni rad i to je to. Cena je takodje visoka jer spoljna Konoplja se prodaje ovde za 3000 e 1 kg suve . Pa preracunaj onda koliko treba da bi se napravilo ulje, i zasto bi neko pravio kad moze suvo da proda bilo kom Coffi Shopu . Turista hvala bogu ima, samo zbog toga i dolaze ovde. Ljudi koji su uzimali i koristili su zadovoljni, ko god zeli da stupi u kontakt samonom moze, moze da dobije kontakte ljudi kojima je pomoglo, pa nek i sam zakljuci. Isto tako licno moze da dodje i da preuzme ulje, da proveri ukoliko zeli sastav samog ulja . Ukoliko zelis jos bolje da se informises , ti , ili neko drugi slobodno moze da me pozove na broj telefona 0031/65-789-244
I dalje sam jako skeptican po pitanju izlecenja kancera ovim "magicnim" uljem. Ali to je samo a priori. Laik sam za medicinu i samim tim nisam kompetentan da naucno osporavam ovu vrstu lecenja. A skeptican sam jer se to jednostavno kosi sa mojim svetonazorom. Ali....da,ali... Jedna stvar je kada se o tome diskutuje uopsteno,a sasvim druga kada je neko tvoj bolestan.
Dalje,dodatno zbunjuje sto su neki lekari i naucnici za (tj.,govore da ulje stvarno leci rak),a neki su izricito protiv (tj,samo euforija i olaksavanje bolova). Isto tako,ako stvarno postoje dokazi,zasto se onda ovaj nacin lecenja ne bi ukljucio u zvanican. U teorije zavere ne verujem,tako da mi ostaje da verujem kako nema dokaza,dovoljnih da se ovaj nacin lecenja prihvati od zvanicne medicine.
Ako nekog zanima,bratova zena (dijagnoza : sarkom,ASPS) je operisana pre dva meseca. Izvadjen je ogroman tumor. Ima metastaze na plucima i upucena je na hemioterapiju sa kojom pocinje za par dana.
Pitanje je samo ko ulje pravi od cega i koji je procenat thc-a.
-
- Aktivan član
Rekoh da sam bio samo malo ironican, a nakon ovakvog stava, sada me vec teras da ti objasnim i pojsanim mnogo toga....tacnije, da ti jasno objasnim koliko ti pojma nemas o ulju a sto pokazujes napisanim.bjak napisao: 1-Ako su u pitanju tako ozviljna oboljenja,nema mesta ironisanju.Greska je u kucanju.
2-Ne pravim niti prodajem ulje vec znam gde se pravi kvalitetno pravo i provereno.
3-Dali smo uzorak i IRKI radi provere i utvrdjeno je da poseduje 80 % thc-a.Za vasu informaciju.
4-Imali smo prilike da dobijemo uzorak iz Hrvatske gde je umesto ulja bila upakovana pasta od cipela posto je
boja slicna.Slican slucaj je bio sa prodavcem iz Panceva koji je prodavao neku obojenu
vodu.
5-Zato sam i na forumu napisao nemojte kupovati ulje koje se pravi po garazama i
podrumima.Neznate kako niti od cega je pravljeno a nemate mogucnosti da proverite kvalitet.
Citali smo na forumu,koristili smo ulje nije pomoglo samo ne navode koje ulje i
odakle?Ako se neko odluci za terapiju uljem neophodno je da terapiju provede prema
uputstvu i da u toku tri meseca ne prekida,u protivnom bolje da i ne pocinje jer ce
rezultat izostati.
6- Vise o svemu HEMP OIL /Rick Simpson/.
1-Nisam lektor da bih ispravljao pravopisne greske tipa cannabis ili "canabbis", ali mi uvek zasmeta kada neko zeli da se izdigne iznad ostalih, na domacem forumu, nekim ofrlj stranim izrazima. Da si napisao kanabis Ok, a ako vec zelis da se pravilno izrazavas na str. jeziku, onda nauci i kako se pravilno pise. Nije bila greska u kucanju vec tvoje neznanje gde se i zasto pise duplo slovo u nazivu biljke kannabis! Dakle, nadam se da je sad jasnije zasto sam bio ironican.
2-Izmedju mnogobrojnih manipulativnih navoda, citiranim: "Ne pravim niti prodajem ulje vec znam gde se pravi kvalitetno pravo i provereno" vrlo sracunato ogradjues sebe od mogucih problema sutra...tipa, znate ja vama nista nisam kriv, nista ja-prodao nisam sem sto sam preporucio "postenog" lika (t.j. sebe) a koji se eto, slucajno, u medjuvremenu iskvario. Veruj, zeludac mi se od ovog' prevrce.
3- Ako je IRKA vrsila proveru tog ulja i utvrdila izneti %THC-a, koju onda potrebu imas da nudis to i takvo-ulje po netu i raznim forumima, pogotovo sto toj istoj organizaciji uvek nedostaje kvalitetnog ulja za bar trocifren br. pacijenata...pa X 60ml., malo li je to za tu-vasu proizvodnju? Kapiras li koliko si iznetim ispao neupucen i smesan, da ne upotrebim neki adekvatniji izraz za to sto radis?
4-Interesantno, bas me zanima kako neko "posten" tipa Ti zna sve prevarante sa ovih prostora?
Za tvoju info. Hrvati su prvi na ovim prostorima poceli sa proizvodnjom ulja od kanabisa, tako da sam slucajno upoznao lika iz HR koji je krenuo sa uljem pre nego sto je RS uopste bilo sta objavio na netu. Nije RS izmislio ulje, on je samo prvi objavio najjednostavniji proces dobijanja istog. Za ulje se znalo mnogo pre nego sto je rodjen, ali je on slucajno probao na svom karcinomu koze, ulje koje je vec imao, video uspeh i to podelio sa svima na netu. Eto, tako je to ulje kasnije dobilo naziv RS-ulje...proguglaj o svemu iznetom, jedino tako ces se uveri ko argumentovano prica.
5-Ovo je biser koji ni rodjenom detetu ne bih precutao, ali uzalud je neke blago opominjati.
Pretpostavljam da Ti ili neki "tvoji" u Hol. imate svoju farmaceutsku kucu u kojoj proizvodite ulje, u klinicki kontrolisanim uslovima, te na osnovu svog "intelektualno-faramceutskog iskustva" savetujes da se ulje nikako ne uzima od nasih prizvodjaca...jer je proizvedeno u nekom podrumu. Sad pazljivo procitaj sta cu napisati.
Da bilo sta znas o uzgoju kannabisa kao i cenama istog u Hol., shvatio bi da tamo ne postoji organski uzgoj biljke zbog kolicine prinosa, samim tim i neprofitabilne cene takvog uzgoja. Ta grupica nekih pojedinaca (obicno stranaca) koji kao proizvode neko ulje u Hol., cine to tako sto biljku gaje po tavanima i podrumima (kontrolisani unutrasnji uzgoj) zato sto im je preskupo da kupuju materijal u coofeshop-u (1-gr=10.e) + izopropil placaju od 20-50 e za litar. Suvisno je navoditi kako prinudno suse cvet cannabisa i sta sve koriste od otapala, dok kod nas ljudi biljku uzgajaju u prirodi u cisto organskom uzgoju...jedini ispravan nacin da ona bude i lek. Pokusala je jedna firma pre mozda 2.god. sa proizvodnjom ulja od organic-kannabisa, ali su brzo odustali zbog neprofitabilnog poslovanja. I, kada bar delic sad znas (folirantima nikada ne iznosim sve detalje), ko koga ima pravo da proziva za podrume?
Ako neko, ko u Sr. sam proizvodi ulje za nekog svog obolelog, ne zna od cega je isto dobio i kojim nacinom, kako onda Ti koji priznajes da ga na proizvodis nit' prodajes, sada znas od cega su ga oni "tvoji" proizveli i kojim metodama i da bas to ulje svakom pase? Aha, verovatno se opozivs na ono sto je kao tebi "kontrolisala" IRKA, pri tom zaboravljajuci da je svaka nova "tura"-doza prica za sebe sa % razlicitih kanabinoida, pogotovu odnos THC/CBD a sve u zavisnosti od br. sorti i vrsta od kojih je ulje pravljeno.
Jos jedan info za tebe. Postoje testeri kojima se meri %THC/CBD i vrlo lako ih je nabaviti, ali pored poprilicne sume novca treba izdvojiti i vreme da se nauci kako se radi test.
6-Bravo care, konacno si otkrio da saksija ima rupu.
Aha, sad se setih. Ti negde napisa da se i licno znas sa R.S. kada je ono On bio u bgd-u na poziv IRKA organizacije, te pretpostavljam da ste tad i napravili dogovor da mu bas ti radis promocije... za, brdoviti Balkan.

Usao sam u tu pricu iz razloga sto je moj clan porodice u pitanju.Upoznao sam i R.S akomarckoni napisao:Rekoh da sam bio samo malo ironican, a nakon ovakvog stava, sada me vec teras da ti objasnim i pojsanim mnogo toga....tacnije, da ti jasno objasnim koliko ti pojma nemas o ulju a sto pokazujes napisanim.bjak napisao: 1-Ako su u pitanju tako ozviljna oboljenja,nema mesta ironisanju.Greska je u kucanju.
2-Ne pravim niti prodajem ulje vec znam gde se pravi kvalitetno pravo i provereno.
3-Dali smo uzorak i IRKI radi provere i utvrdjeno je da poseduje 80 % thc-a.Za vasu informaciju.
4-Imali smo prilike da dobijemo uzorak iz Hrvatske gde je umesto ulja bila upakovana pasta od cipela posto je
vodu.
5-Zato sam i na forumu napisao nemojte kupovati ulje koje se pravi po garazama i
podrumima.Neznate kako niti od cega je pravljeno a nemate mogucnosti da proverite kvalitet.
Citali smo na forumu,koristili smo ulje nije pomoglo samo ne navode koje ulje i
rezultat izostati.
6- Vise o svemu HEMP OIL /Rick Simpson/.
1-Nisam lektor da bih ispravljao pravopisne greske tipa cannabis ili "canabbis", ali mi uvek zasmeta kada neko zeli da se izdigne iznad ostalih, na domacem forumu, nekim ofrlj stranim izrazima. Da si napisao kanabis Ok, a ako vec zelis da se pravilno izrazavas na str. jeziku, onda nauci i kako se pravilno pise. Nije bila greska u kucanju vec tvoje neznanje gde se i zasto pise duplo slovo u nazivu biljke kannabis! Dakle, nadam se da je sad jasnije zasto sam bio ironican.
2-Izmedju mnogobrojnih manipulativnih navoda, citiranim: "Ne pravim niti prodajem ulje vec znam gde se pravi kvalitetno pravo i provereno" vrlo sracunato ogradjues sebe od mogucih problema sutra...tipa, znate ja vama nista nisam kriv, nista ja-prodao nisam sem sto sam preporucio "postenog" lika (t.j. sebe) a koji se eto, slucajno, u medjuvremenu iskvario. Veruj, zeludac mi se od ovog' prevrce.
3- Ako je IRKA vrsila proveru tog ulja i utvrdila izneti %THC-a, koju onda potrebu imas da nudis to i takvo-ulje po netu i raznim forumima, pogotovo sto toj istoj organizaciji uvek nedostaje kvalitetnog ulja za bar trocifren br. pacijenata...pa X 60ml., malo li je to za tu-vasu proizvodnju? Kapiras li koliko si iznetim ispao neupucen i smesan, da ne upotrebim neki adekvatniji izraz za to sto radis?
4-Interesantno, bas me zanima kako neko "posten" tipa Ti zna sve prevarante sa ovih prostora?
Za tvoju info. Hrvati su prvi na ovim prostorima poceli sa proizvodnjom ulja od kanabisa, tako da sam slucajno upoznao lika iz HR koji je krenuo sa uljem pre nego sto je RS uopste bilo sta objavio na netu. Nije RS izmislio ulje, on je samo prvi objavio najjednostavniji proces dobijanja istog. Za ulje se znalo mnogo pre nego sto je rodjen, ali je on slucajno probao na svom karcinomu koze, ulje koje je vec imao, video uspeh i to podelio sa svima na netu. Eto, tako je to ulje kasnije dobilo naziv RS-ulje...proguglaj o svemu iznetom, jedino tako ces se uveri ko argumentovano prica.
5-Ovo je biser koji ni rodjenom detetu ne bih precutao, ali uzalud je neke blago opominjati.
Pretpostavljam da Ti ili neki "tvoji" u Hol. imate svoju farmaceutsku kucu u kojoj proizvodite ulje, u klinicki kontrolisanim uslovima, te na osnovu svog "intelektualno-faramceutskog iskustva" savetujes da se ulje nikako ne uzima od nasih prizvodjaca...jer je proizvedeno u nekom podrumu. Sad pazljivo procitaj sta cu napisati.
Da bilo sta znas o uzgoju kannabisa kao i cenama istog u Hol., shvatio bi da tamo ne postoji organski uzgoj biljke zbog kolicine prinosa, samim tim i neprofitabilne cene takvog uzgoja. Ta grupica nekih pojedinaca (obicno stranaca) koji kao proizvode neko ulje u Hol., cine to tako sto biljku gaje po tavanima i podrumima (kontrolisani unutrasnji uzgoj) zato sto im je preskupo da kupuju materijal u coofeshop-u (1-gr=10.e) + izopropil placaju od 20-50 e za litar. Suvisno je navoditi kako prinudno suse cvet cannabisa i sta sve koriste od otapala, dok kod nas ljudi biljku uzgajaju u prirodi u cisto organskom uzgoju...jedini ispravan nacin da ona bude i lek. Pokusala je jedna firma pre mozda 2.god. sa proizvodnjom ulja od organic-kannabisa, ali su brzo odustali zbog neprofitabilnog poslovanja. I, kada bar delic sad znas (folirantima nikada ne iznosim sve detalje), ko koga ima pravo da proziva za podrume?
Ako neko, ko u Sr. sam proizvodi ulje za nekog svog obolelog, ne zna od cega je isto dobio i kojim nacinom, kako onda Ti koji priznajes da ga na proizvodis nit' prodajes, sada znas od cega su ga oni "tvoji" proizveli i kojim metodama i da bas to ulje svakom pase? Aha, verovatno se opozivs na ono sto je kao tebi "kontrolisala" IRKA, pri tom zaboravljajuci da je svaka nova "tura"-doza prica za sebe sa % razlicitih kanabinoida, pogotovu odnos THC/CBD a sve u zavisnosti od br. sorti i vrsta od kojih je ulje pravljeno.
Jos jedan info za tebe. Postoje testeri kojima se meri %THC/CBD i vrlo lako ih je nabaviti, ali pored poprilicne sume novca treba izdvojiti i vreme da se nauci kako se radi test.
6-Bravo care, konacno si otkrio da saksija ima rupu.
Aha, sad se setih. Ti negde napisa da se i licno znas sa R.S. kada je ono On bio u bgd-u na poziv IRKA organizacije, te pretpostavljam da ste tad i napravili dogovor da mu bas ti radis promocije... za, brdoviti Balkan.
te bas zanima jer kad je takva bolest u pitanju sve je dozvoljeno.
Gde i ko pravi dobro ulje medicana Amsterdam.Sve ostalo su prazne price.
Dali svakom pase ili ne kod mene je odradilo to zasto je namenjeno.Mnogo faktora
uticu na uspeh ali vidim da si veoma edukovan pa ti to necu navoditi.Iz nuzde znam
o ulju sve.Ako te nesto vise zanima javise se ili ostavi broj telefona pa cu ti
objasniti vise o tome,sa dobrom namerom.
-
- Aktivan član
Burazi, nisam ovde da bih ma koga ubedjivao...nit' imam potrebu a ni zelju, sem obavezu da ispunim dato obecanje mom detetu da iznesem moja iskustva o karcinomu i ulju.Burazi napisao: Nisi me ubedio. Ovaj @marckoni mi deluje mnogo dobronamernije i ubedljivije od svih vas koji prodajete,preprodajete,proporucujete,hvalite...kanabisovo ulje.
Razlog zasto sam sam se uopste registrovao je budalastina moje dece, odnosno molba moje cerkice koja je trazila neke info na netu, usput procitala i ovu temu, nakon cega me zamolila da odvojim malo vremena i objasnim koliko mogu o ulju. Obzirom da smo prosli pakao potrage za lekom protiv kancera dojke, dijagnostikovan mojoj supruzi 2012.god., nazvala me i rekla: "Cale, molim te da odes tamo i pojasnis koliko znas, ako ni zbog cega drugog a ono u znak zahvalnosti onima koji su i nama nekada pomogli informacijama".
Eto odkle potice moja dobronamernost...mada, moram priznati da mi rasprava sa ovim preprodavcima (ulja) magle ni malo nije prijatna...ali imam obavezu zbog datog obecanja cerki i br. pregleda teme, pa sam tu da iznesem samo onoliko koliko umem i znam.
Potpisujem napisano, pogotovu zadnju recenicu. Da, lako je raspravljati uopsteno dok sasvim drugacije to izgleda kada treba pomoci bliskoj osobi. Izlecenja kancera niko na ovoj planeti ne moze da ti potvrdi 100% (bilo kojom metodom), bez obzira na protok vremena, malignitet uvek moze a ne mora se javi. Pokusacu objasnjenje kako bi lakse shvatio, odnosno kako je to meni nekad neko pojasnio.Burazi napisao:I dalje sam jako skeptican po pitanju izlecenja kancera ovim "magicnim" uljem. Ali to je samo a priori. Laik sam za medicinu i samim tim nisam kompetentan da naucno osporavam ovu vrstu lecenja. A skeptican sam jer se to jednostavno kosi sa mojim svetonazorom. Ali....da,ali... Jedna stvar je kada se o tome diskutuje uopsteno,a sasvim druga kada je neko tvoj bolestan.
Kada mi je dr. koja vodi moju suprugu jednom rekla, po meni najedukovanija na IORS-u: "tvoja supruga vise nema karcinom", na moje kontra pitanje:"a ko mi i s' cim garantuje da se nece ponovo pojaviti" odgovorila je:"a ko moze meni da garantuje da ga ja necu dobiti pre tvoje supruge"! Nazalost, kada je kancer u pitanju sve je vrlo nepredvidivo.
Ono sto odgovorno mogu da potvrdim je sledece:Burazi napisao:Dalje,dodatno zbunjuje sto su neki lekari i naucnici za (tj.,govore da ulje stvarno leci rak),a neki su izricito protiv (tj,samo euforija i olaksavanje bolova). Isto tako,ako stvarno postoje dokazi,zasto se onda ovaj nacin lecenja ne bi ukljucio u zvanican. U teorije zavere ne verujem,tako da mi ostaje da verujem kako nema dokaza,dovoljnih da se ovaj nacin lecenja prihvati od zvanicne medicine.
Ulje unistava maligne celije na mnogo humaniji nacin od hemijoterapije, a da li otklanja i uzrok nastanka karcinoma (koji se samo pretpostavlja i nagadja u naucnim krugovima), pokazace vreme.
Tvrdim da ulje ne pravi zavisnost...uverio se licno kod vise pacijenata.
Pored sto unistava malignitet, primetio sam da jaca imunoloski sistem...dokaz: svi u kuci pokupimo smrkljavicu i virusne infekcije, dok supruga u poslednje 4.god te probleme nema. Isto se desava i u drugim porodicama gde jedan clan koristi ulje, tako da slucajnost iskljucujem.
Sto se tice sporenja lekara oko lekovitog dejstva ulja, sve sam sigurniji da odredjeni lekari i naucnici lobiraju iz nekog razloga...evo i kako sam do tog misljenja dosao.
Prvo su lekari osporavali ulje totalno...tvrdeci da je stetno, kancerogeno, droga, ovo ili ono.
Medjutim, nakon sto su uvideli da narod sve vise koristi ulje protiv maligniteta, odjedanput u zadnjih godinu-dve pocinju da toboz priznaju kako isto unistava mal.celije...ali, iznenada se pojavljuje neka nova, lepo smisljena teorija kako je potreban odrdjen % kanabinoida za cancer ovoga, za cancer onoga. Dakle, kada ne uspevaju da sprece upotrebu necega sto je svakom dostupno, onda ne ostaje drugo nego pokusati da se pokolebaju kolebljivi...po meni, sve iz straha od masovne upotrebe.
U prilog iznetom, evo jos jedne nepobitne cinjenice.
U mnogim zemljama je dozvoljena legalna upotreba cannabisa, ali ne i legalna proizvodnja kvalitetnog ulja sa visokim % THC-a. Obrazlozenja su smesna, tako da spadaju u onu narodnu: ko nesto hoce taj nadje nacin, ko nece nadje izgovor.
-
- Aktivan član
Sorry, al zaista ne mogu vise da posvecujem svoje vreme takvima.bjak napisao:
Dali svakom pase ili ne kod mene je odradilo to zasto je namenjeno.Mnogo faktora
uticu na uspeh ali vidim da si veoma edukovan pa ti to necu navoditi.Iz nuzde znam
Covece, ti sve nas uporno tretiras k'o debile, pogotovu nebolozama tipa: "medicina Amsterdam", podrumi, orginali i truc bla.
Shvati, ne postoji legalna proizvodnja ulja sa vecim procentom od 20 %THC-a nigde, pa ni u Holandiji...da postoji, mnogi bi ga pronasli i na kraju sveta. Postoje pojedinci koji to proizvode ilegalno, objasnio sam ti vec u postu iznad.
Ti meni da objasnis bilo sta u vezi ulja?
Ne, ne verujem sta citam svega mi.
Nije problem sa osobama koje znaju sta neznaju vec sa onima koji zive u zabludi da znajua neznaju.U Sant Luisu Kalifornia,Apoteka Amsterdam,zvanicno prodaje ulje sa visokimmarckoni napisao:Sorry, al zaista ne mogu vise da posvecujem svoje vreme takvima.bjak napisao:
Covece, ti sve nas uporno tretiras k'o debile, pogotovu nebolozama tipa: "medicina Amsterdam", podrumi, orginali i truc bla.
Shvati, ne postoji legalna proizvodnja ulja sa vecim procentom od 20 %THC-a nigde, pa ni u Holandiji...da postoji, mnogi bi ga pronasli i na kraju sveta. Postoje pojedinci koji to proizvode ilegalno, objasnio sam ti vec u postu iznad.
Ti meni da objasnis bilo sta u vezi ulja?
Ne, ne verujem sta citam svega mi.
sadrzajem thc-a,osobama starijim od 18 godina.No da zavrsimo ovu pricu posto nema
svrhe.Trago sam za pravim uljem ne zbog publike nego zbog svog clana porodice.
Prekopaj malo bolje po internetu.
-
- Novi član
bjak napisao: Americki institut za cancer je utvrdio i obnarodovao da cannabis ulje ubija celije cancera.
Pitanje je samo ko ulje pravi od cega i koji je procenat thc-a.
As the American Cancer Society put it:
More recently, scientists reported that THC and other cannabinoids such as CBD (cannabidiol) slow growth and/or cause death in certain types of cancer cells growing in laboratory dishes. Some animal studies also suggest certain cannabinoids may slow growth and reduce spread of some forms of cancer. However, these substances have not been tested in humans to find out if they can lower cancer risk. There is no available scientific evidence from controlled studies in humans that cannabinoids can cure or treat cancer.
-
- Novi član
@marckoni
Voleo bih da @drbgd prokomentarise neke vase navode koji nisu u saglasnosti sa trenutnom vladajucom naucnom paradigmom
Voleo bih da @drbgd prokomentarise neke vase navode koji nisu u saglasnosti sa trenutnom vladajucom naucnom paradigmom
Neka trazi da mu vrate pare potrosene na pogresno ucenje.Burazi napisao:@marckoni